Οι ρεπόρτερ ΠΑΟΚ άρχισαν τις ζεμπεκιές...


 

 

Οι ρεπόρτερ ΠΑΟΚ άρχισαν τις ζεμπεκιές. Ενώ ο κόσμος θα έκρινε στις 21 Ιουνίου αν το ρόστερ θα ήταν κατά 90% συμπληρωμένο, τώρα, άρχισαν να τα λένε διαφορετικά...

Στις 27 φεύγει ο ΠΑΟΚ για Ολλανδία, τότε θα κρίνουμε λέει ο ένας. "Αν στο πρώτο φιλικό δεν έχει συμπληρωμένο το ρόστερ τότε...", λέει ο άλλος.

Η οικογένεια Σαββίδη σιώπησε. Δεν μιλά εδώ και καιρό. Ποιοι είναι οι στόχοι του ΠΑΟΚ; Αγοράζουμε και πουλάμε; Ο Μελισσανίδης έχοντας ως στόχο το νέο γήπεδο αποδόμησε την ομάδα του. Ο Ιβάν;

Συμπέρασμα - πρόβλεψη. Μαύροι καπνοί καθρεφτίζονται στα νερά του Γουαλδακιβίρ. Ο ΠΑΟΚ έχει μπει σε περιδίνηση μαλακίας...τα υπόλοιπα θα φανούν στο γήπεδο.

Reivellere

Σχόλια

 1. Ποιά ομάδα της πόλης διερευνά τη περίπτωση Σιώπη και μάλιστα χτύπησε την πόρτα των Τούρκων που ζητάνε 2.5 εκ ?  Peet

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλοί ποδοσφαιριστές θεωρούνται εκείνοι που έχουν σταθερότητα στην απόδοση τους, προοπτική εξέλιξης, καλή ηλικία, τεχνικές αρετές και φυσικά η μελλοντική προοπτική μιας καλής απόδοσης να δίνουν την ελπίδα μιας καλής αγοράς. Ας δούμε λοιπόν στον ΠΑΟΚ ποιοι κατέχουν αυτές τις ιδιότητες άσχετα με το τί σχολιάζουν κάθε μέρα οι μανατζεροδημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ.

  Κούτσιας, Μουργκ, Τσόλακ, Σβαμπ, Αουγκούστο, Μιχάι, Ίγκανσον, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Α.Ζίβκοβιτς, Λύρατζης. Αυτοί θα μπορούσαν να φέρουν πρόταση.

  Σίγουρα καμία ομάδα δεν θα ενδιαφέρονταν για να αγοράσει Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ, Βιερίνια, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Τέιλορ και ίσως τον Ολιβέιρα λόγω του τραυματισμού του.

  Αν διαφωνεί κάποιος, τότε τα παράπονα του θα μπορούσε να τα κάνει στις εκπομπές των δημοσιογράφων του ΠΑΟΚ, που προσπαθούν να κατευθύνουν τις πωλήσεις και τις ανανεώσεις συμβολαίων.

  Reivellere

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου