Ομάδα με αξιώσεις για Ελλάδα και Ευρώπη...


 

 

 

 

 

Ο σύντομος τρόπος με τον οποίο σχεδιάζεται η φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ, ικανοποιεί τους φιλάθλους μέχρι ενός σημείου.

} Και λέμε μέχρι ενός σημείου, γιατί δεν γνωρίζουν αν οι παίκτες που αποκτήθηκαν, είναι αυτοί που θα δημιουργήσουν την ισχυρή ομάδα που να μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

} Ας ευχηθούμε ότι η αξιολόγηση των παικτών από τον Μπότο είναι εύστοχη, και ότι η νέα αγωνιστική περίοδο του ΠΑΟΚ θα πολύ καλύτερη από την περσινή.

 

} Ο Λουτσέσκου εξέφρασε την επιθυμία του, ότι η νέα ομάδα του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι τέτοια, ώστε να μπορεί να σταθεί με αξιώσεις όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.

} Ένα άλλο πρόβλημα που καλείται αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ είναι αυτό με τους δανεικούς παίκτες που αγωνίζονται σε διάφορες ομάδες, ώστε να απαλλαγεί από  ένα αρκετά μεγάλο οικονομικό κόστος.

} Βλέπετε, οι... ειδικοί δεν έκαναν μόνο λάθος στις επιλογές τους σχετικά με την αξία και την προσφορά των παικτών, αλλά προχώρησαν και σε ένα δεύτερο που έχει να κάνει με τα συμβόλαια μεγάλης διάρκειας.

 

} Παίκτες αμφιβόλου αξίας, αφενός κοστολογήθηκαν αρκετά ακριβά, και αφετέρου υπέγραψαν συμβόλαια μεγάλης διάρκειας.

} Το ερώτημα είναι, αν οι... ειδικοί ήταν τόσο ανίκανοι, ήταν τόσο ανεπαρκής, η αν έπαιζαν οικονομικά παιγνίδια σε βάρος του ΠΑΟΚ.

} Εμείς δεν ανήκουμε σε εκείνους που πιστεύουν ότι το μεγάλο μπάτζετ είναι αρκετό σε μια ομάδα, για να κατακτήσει πρωταθλήματα και άλλες διακρίσεις.

 

} Το μεγάλο μπάτζετ παίζει το δικό του ρόλο, αν μπορεί να συνδυασθεί και με τις εύστοχες επιλογές των ... ειδικών, και στο ΠΑΟΚ αυτό δεν έχει γίνει.

} Το μεγάλο μπάτζετ μπορεί να το δημιουργήσει κάποιος εύκολα, κοστολογώντας μέτριους παίκτες ω ς παικταράδες, και στο ΠΑΟΚ υπάρχουν αρκετοί τέτοιο με πρώτο και καλύτερο τον Ελ Καντουρί.

 

} Μετά τις μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ, το κλίμα άρχισε να αλλάζει προς το καλύτερο, με τους φιλάθλους να αισιοδοξούν ότι η φετινή αγωνιστική πορεία της ομάδας, θα είναι πολύ καλύτερη από την περσινή.

 

} Σε ό,τι αφορά τις κινήσεις στη ΚΑΕ, αυτές θα εξαρτηθούν από τα χρήματα που θα προκύψουν από την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου.

} Ο Θανάσης Χατζόπουλος  έχει κουραστεί , γιατί είναι ο μόνος που βάζει συνεχώς το χέρι στη τσέπη, αφού οι υπόλοιποι της διοίκησης μέχρι τώρα τουλάχιστον, βάζουν μόνο... μυαλό.

 

} Θεωρούμε, ότι ο Θανάσης Χατζόπουλος πρέπει να κάνει δύο κινήσεις που εμείς κρίνουμε απαραίτητες, προκειμένου να βοηθήσει στην αλλαγή και της δικής του εικόνας.

} Πρώτον, να φωνάξει δίπλα του τον Νίκο Σταυρόπουλο και να τον αναθέσει την  ευθύνη της καλής λειτουργίας του μπασκετικού τμήματος, και

} Δεύτερον να πάρει θέση στο χώρο των επισήμων, και να σταματήσει να κάθεται στο πάγκο της ομάδας  προκαλώντας αρνητικά σχόλια.

 

Σχόλια

  1. ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΕΙ ΣΤΟ ΧΥΛΟ ΦΥΣΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ......ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΦΗ ΟΜΑΔΑ........Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΛΠ.........ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΒΟΣΝΙΟΥ ΤΑΛΕΝΤΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ.....ΝΟΡΒΗΓΟΥ ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΚΑΡΛΟΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΟΠΩΣ ΗΡΘΕ.......ΟΥΚΡΑΝΟΥ ΜΠΑΡΕΖΙ.........ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΩΡΑΝΕ 50 ΓΡΑΜΜΕΣ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΝ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΑΠΑΝΗΘΗΚΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ 2 ΓΡΑΜΜΕΣ........ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΗΔΕΙΑ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ.........ΚΑΛΟ ΘΑΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΞΑΝΑ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΠΙΣΩ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου