ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Δεν φτάνει η ακρίβεια, έχεις και τον Άδωνη να λέει παπαριές....

  

Η Τουρκία συνεχίζει τις απειλές κατά της Ελλάδας, και καθημερινά τόσο ο Πρόεδρος Ερντογάν όσο και ο Υπουργός Εξωτερικών Τσαβούσογλου, ανεβάζουν συνεχώς τους τόνους.

} Αυτό συμβαίνει, γιατί όπως αρκετές φορές το έχουμε επαναλάβει, τόσο η ΗΠΑ όσο και η Ευρωπαϊκή Ένωση, χαϊδεύουν τους Τούρκους και το γιατί λίγο πολύ το γνωρίζουμε.

} Οι Τούρκοι θα χαλαρώσουν, όταν διαπιστώσουν ότι έχουν ενισχυθεί αρκετά οι  Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας, και όταν η Κυβέρνηση δηλώσει αποφασισμένη ότι θα απαντήσει στους Λεονταρισμούς των Τούρκων.

 

} Η πάγια θέση των Ελληνικών Κυβερνήσεων, ότι δεν θέλουμε πόλεμο με την Τουρκία, έχει  αποθρασύνει τους Τούρκους με αποτέλεσμα να εκφράζουν καθημερινά σχεδόν τις απειλές του.

} Κανένας Ευρωπαϊκός Λαός δεν θέλει πόλεμο, αυτό όμως δεν πρέπει να το φωνάζει, γιατί έτσι ενθαρρύνονται οι Τουρκαλάδες.

} Το έχουμε τονίσει αρκετές φορές, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να περιορίσει τις εμφανίσεις των Υπουργών στα κανάλια, γιατί με τις λανθασμένες θέσεις τους, πληγώνουν την εικόνα της Κυβέρνησης.

 

} Σε μια από αυτές τις καθημερινές  δηλώσεις, ο Άδωνης Γεωργιάδης διαπίστωσε ότι στις Λαϊκές αγορές υπάρχει εξαιρετική ποιότητα  στα προϊόντα αλλά και χαμηλές τιμές.

} Είναι δυνατόν να γίνονται τέτοιες άστοχες δηλώσεις από έναν Υπουργό, όταν οι πολίτες διαμαρτύρονται καθημερινά για τις τιμές στα τρόφιμα, και όταν ο Άδωνης δεν έχει περπατήσει κάποια λαϊκή αγορά για να έχει προσωπική άποψη;

} Οι πολίτες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης, δεν είναι ανάγκη να τους προκαλεί και ο Άδωνης με ανόητες δηλώσεις;

 

} Κάποιοι θέλουν να ζήσουν την περίοδο του... Πολυτεχνείου, χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά το ΑΠΘ, αλλά δεν βρίσκουν ακροατήριο να τους ακούσει.

} Η αντιπαράθεση των κουκουλοφόρων  και ολίγων αριστερών φοιτητών με την Αστυνομία, έχει να κάνει γιατί η Κυβέρνηση τόλμησε και μπράβο της μετά από 34!!! Ολόκληρα χρόνια, να πετάξει από το ΑΠΘ τους καταληψίες.

} Το επιχείρημα ότι δεν θέλουν Αστυνομικούς στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, αυτό μπορεί να γίνει όταν σε αυτά δεν θα στεγάζονται διάφοροι εγκληματίες .

 

} Δεν έχουν τα δικαίωμα κάποιοι περίεργοι τύποι που... συμπτωματικά ανήκουν στον αριστερό χώρο, να καταλαμβάνουν δημόσιες Υπηρεσίες και Πανεπιστήμια, και φυσικά να καταστρέφουν περιουσίες αθώων πολιτών.

} Αυτή η... πελατεία χρεώνεται στο ΣΥΡΙΖΑ, και είναι αυτοί που δίνουν προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία, γιατί οι σοβαροί και έντιμοι πολίτες που είναι και η μεγάλη πλειοψηφία, δεν θέλουν να ταυτιστούν με τους... προοδευτικούς κουκουλοφόρους .

} Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίζει την εκλογική του επιτυχία σε αυτούς  που θέλουν τα Πανεπιστήμια να είναι ξέφραγα αμπέλια, η Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσει να Κυβερνά τον τόπο.

 

} Όταν ο Απόστολος Τζιτζικώστας εκλέγονταν Πρόεδρος των Περιφερειών Ελλάδας, και Πρόεδρος των Περιφερειών Ευρώπης, ίσως να μην είχε εκτιμήσει πόσο τεράστιο είναι το βάρος που αναλαμβάνει να σηκώσει.

} Το καθημερινό του πρόγραμμα δεν είναι απλά βαρύ αλλά ασήκωτο, γι αυτό και θα προσπαθήσει να απαλλαγή από την Ευρωπαϊκή Προεδρία.

} Βέβαια, στην μεγάλη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Περιφερειάρχης επέλεξε δύο εξαιρετικούς συνεργάτες, οι οποίοι σηκώνουν το βάρος όταν ο ίδιος απουσιάζει.

 

} Παρά το γεγονός ότι οι δύο στενοί συνεργάτες του Περιφερειάρχη αποφεύγουν τις εμφανίσεις  στα μέσα ενημέρωσης, και δεν θέλουν να γίνεται καμιά αναφορά στο όνομά τους, εμείς είμαστε  υποχρεωμένοι να αναφέρουμε, ότι πρόκειται για τον Κώστα Μπέφα και τον Γιώργο Παπαλεξίου.

Σχόλια