Οι πρώτες κινήσεις μετέτρεψαν την γκρίνια σε μουρμούρα...

 


 

Τα τελευταία χρόνια στο ΠΑΟΚ ο σχεδιασμός  όπως και η ενίσχυσή της ομάδας καθυστερούσαν, με αποτέλεσμα να υπάρχει  δικαιολογημένη γκρίνια στο κόσμο.

} Αντίθετα από άλλες περιόδους, φέτος ο Μπότο άρχισε πολύ νωρίς τον σχεδιασμό της ομάδας, και προχώρησε στην απόκτηση αρκετών παικτών, γεγονός που ικανοποιεί τους φιλάθλους.

} Από την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη υπάρχει  διάθεση να βάλει το χέρι στη τσέπη, και αυτό διευκολύνει τις κινήσεις του Μπότο.

 

} Έτσι δικαιολογείται και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον παίκτη της Φορτούνα Νάρεϊ , το κόστος του οποίου είναι αρκετά βαρύ.

} Εκτός από τον Γερμανό στόπερ Ρέντε, που όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023 μες την Ολλανδική Χέρακλες, ο ΠΑΟΚ έδειξε ενδιαφέρον και για τον Μπαζούρ που έμεινε ελεύθερος από την Φίτεσε, και είναι προσιτός στις απαιτήσεις του.

 

} Δεν ήταν στις προθέσεις μας να ασχοληθούμε με το συγκεκριμένο θέμα, δεν μπορούμε όμως να μην ενημερώσουμε κάποιους... άπιστους Θωμάδες.

} Ενημερώνουμε λοιπόν όλους αυτούς τους περίεργους τύπους, ότι όταν ο Θανάσης Κατσαρής κλήθηκε να στηρίξει τον Τάκη  Πανελούδη που δίνει μάχη για την υγεία του, το έκανε με μεγάλη ευχαρίστηση.

 

} Θεωρούμε υποχρέωσή μας να αναφέρουμε, ότι ο Θανάσης Κατσαρής  ζήτησε να μη δημοσιοποιηθεί η στήριξη που προσέφερε, όπως κάνει και σε αρκετές ακόμη περιπτώσεις.

} Αυτή είναι η δική μας απάντηση σε κάποιους γνωστούς-άγνωστους, που με μεγάλη ευκολία σαλιαρίζουν χωρίς να ελέγχουν τη γλώσσα τους.

 

} Φίλος της στήλης μας έστειλε μήνυμα στο οποίο μας γράφει, ότι ο Κυριάκος Κυριάκου βρήκε την ευκαιρία να εμφανιστεί στα μέσα ενημέρωσης, και να εκφράσει τη θέση του για τη νέα Τούμπα.

} Ο Κυριάκος Κυριάκου αγαπητέ μου είναι πολιτικός, και έχει πολλούς λόγους να εμφανίζεται στα μέσα ενημέρωσης, εσύ όμως δεν  έχεις κανένα λόγο να τον σχολιάζεις.

 

} Σχετικά με τον Μάκη Γκαγκάτση, αυτός σηκώνει ένα τόσο μεγάλο βάρος που δεν του περισσεύει χρόνος  να κάνει λογοπαίγνια με τους δημοσιογράφους.

 

} Σε ό,τι αφορά το μπάσκετ του ΠΑΟΚ, μέχρι τώρα ακούσαμε και διαβάσαμε πόσα χρήματα έβαλε ο Θανάσης Χατζόπουλος, για τα οποία κανείς δεν αμφισβητεί.

} Δεν θα έπρεπε όμως να γίνουν γνωστά και τα γενικότερα έσοδα της ΚΑΕ, όπως οι 500.000 ευρώ που έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης, τα χρήματα από τις αυξήσεις του Μετοχικού Κεφαλαίου, αλλά και αυτά από τα τηλεοπτικά δικαιώματα;

} Εκτός, και αν τα λογιστικά των ανθρώπων της ΚΑΕ έχουν μόνο... έξοδα, και τα έσοδα δεν αναφέρονται πουθενά για λόγους σκοπιμότητας η από άγνοια.

 

} Θεωρούμε, ότι στη νέα αγωνιστική περίοδο ο Πρόεδρος της ΚΑΕ πρέπει να προχωρήσει σε ορισμένες βασικές αλλαγές τόσο στο διοικητικό όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι.

 

} Ο Αυγενάκης απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι έχει βαθιά μεσάνυχτα από τον Αθλητισμό, και ειδικότερα από το ποδόσφαιρο.

} Πριν λίγες μέρες βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη συνοδεύοντας τον Πρωθυπουργό, συνάντησε τον Άγγελο Χαριστέα και του θύμισε πόσο σπουδαίος... τερματοφύλακας  ήταν στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες το 2004, προκαλώντας γέλια στους παρευρισκομένους.

} Ένας ακόμη σοβαρός λόγος που πρέπει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να τον απομακρύνει από το Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Σχόλια