ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Επεισόδια του Σύριζα αυτά που γίνονται στο ΑΠΘ…

  

Θερμή ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν φίλοι της Νέας Δημοκρατίας και όχι μόνο στον πρώην  Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, και ακόμη πιο θερμό ήταν το χειροκρότημα επιβραβεύοντας την ομιλία του.

} Εκτός των άλλων ο πρώην Πρωθυπουργός δήλωσε αφήνοντας πολλά υπονοούμενα , ότι δεν είναι σίγουρος αν οι Αμερικάνοι θέλουν να τελειώσει γρήγορα ο πόλεμος στην Ουκρανία, προκαλώντας τον σοβαρό προβληματισμό του ακροατηρίου.

 

} Οι γνωστοί ... πελάτες του ΣΥΡΙΖΑ, προκάλεσαν πάλι επεισόδια έξω από ΑΠΘ, έχοντας όχι την ανοχή αλλά τη στήριξη του Τσίπρα.

} Διαμαρτύρονται στο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ο Πρωθυπουργός δεν τους ενημέρωσε σχετικά με την αντικατάσταση των παλιών αρμάτων, με τα νέα που θα παραχωρήσει η Γερμανία.

} Πόσο οι υποκριτές μπορεί να είναι όλοι αυτοί στο ΣΥΡΙΖΑ, όταν πριν μερικούς μήνες δεν ψήφισαν στη Βουλή την πρόταση της Κυβέρνησης για τον εξοπλισμό των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας;

 

} Δεν επιθυμούν την  ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας, και αυτό το έχουν επαναλάβει στο ΣΥΡΙΖΑ αρκετές φορές.

} Δεν θέλουν να ενισχυθούν τα σύνορα της Χώρας, και την επιθυμία τους να μείνουν ανοιχτά την έχουν εκφράσει αρκετές φορές, με πρώτη την Τασία.

} Η Κυβέρνηση πρέπει να αγνοήσει τον ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα κόμματα που αριστερίζουν, και να αφουγκραστεί την επιθυμία των πολιτών, που ζητούν ισχυρές ένοπλες δυνάμεις.

 

}  Ο κόσμος δείχνει να μη πιστεύει στη στήριξη των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρά μόνο στα σύγχρονα RAFAL, και άλλα σύγχρονα όπλα.

} Σε τούτη τη δύσκολη στιγμή, θα πρέπει όλα τα κόμματα να φοράνε την... γαλανόλευκη φανέλα, είπε στην ομιλία ο Κώστας Καραμανλής, αλλά ο Τσίπρας μάλλον δεν το άκουσε.

 

} Μπορεί τα καύσιμα να πάρουν επικίνδυνη ανοδική πορεία, και τα τρόφιμα καθημερινά σχεδόν να αυξάνονται οι τιμές τους.

} Το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει ένας σεμνός και ευπρεπής Υπουργός της Κυβέρνησης ήταν να το βουλώσει και να μη προκαλεί με τις εμφανίσεις του στα μέσα ενημέρωσης.

} Αυτό όμως δεν ισχύει για τον Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος με τις καθημερινές του εμφανίσεις στα κανάλια, το μόνο που κάνει είναι να προκαλεί τους πολίτες, και να πληγώνει την εικόνα της Κυβέρνησης με τις ανοησίες που εκστομίζει.

 

} Δεν γνωρίζουμε αν αυτή είναι μια τακτική που την έχει εγκρίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γνωρίζουμε όμως ότι δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα της  Κυβέρνησης.

 

} Κάποιοι, για τους λόγους που μόνο αυτοί γνωρίζουν διαδίδουν, ότι στις προσεχείς Ευρωεκλογές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανανεώσει αρκετά το ψηφοδέλτιο.

} Καλά θα κάνει ο Πρωθυπουργός να ανανεώσει αυτούς που απέτυχαν να εκλεγούν μια και δύο φορές, ώστε να δοκιμάσουν και άλλοι την τύχη τους.

} Πως μπορεί όμως να αφήσει εκτός ψηφοδελτίου εκείνους που εκλέγονται συνεχώς, και να τους αντικαταστήσει με άλλους που κανείς δεν ξέρει την  τύχη τους;

 

} Είναι δυνατόν ένας προπονητής να αλλάξει τους παίκτες εκείνους που... σκοράρουν, με άλλους αμφιβόλου ικανούς και αγαπητούς στον κόσμο;

Σχόλια