ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Δηλώσεις υπέρ του Τράγκα έκανε ένα ξέκωλο της τιβί!

 


 


Τα διάφορα μέσα ενημέρωσης της Ελλάδας και ειδικότερα οι δημοσιογράφοι των καναλιών, ηθελημένα η άθελά τους δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία, παίζουν το παιγνίδι του Ερντογάν.

} Αν οι Έλληνες δημοσιογράφοι αγνοήσουν τις προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν , αν σταματήσουν να φιλοξενούν τις καθημερινές δηλώσεις του, πιστεύουμε ότι ο Τούρκος Πρόεδρος θα σταματήσει να προκαλεί.

} Ο Ερντογάν γνωρίζει ότι όλες οι δηλώσεις του αναλύονται από τα μέσα ενημέρωσης της Ελλάδας, γι αυτό και συνεχίζει να παίζει τα παιγνίδια του.

 

} Αρκετοί είναι αυτοί που δηλώνουν σήμερα, ότι με την υπόθεση Τράγκα έχουν πέσει από τα σύννεφα για την  τεράστια περιουσία που έχει δημιουργήσει.

} Υπάρχουν όμως και εκείνοι που κάτι γνώριζαν, και είχαν εκφράσει την γνώμη τους, όταν ο μακαρίτης στη προσπάθειά του να δικαιολογήσει κάποια χρήματα από αυτά που απέκτησε με τον... ιδρώτα του, προχώρησε στη δημιουργία πολιτικού κόμματος.

 

} Όπως και στο χθεσινό μας σχόλιο αναφερθήκαμε, οι δημοσιογράφοι των καναλιών κυρίως, με την περιουσία του Τράγκα ασχολήθηκαν ελάχιστα έως καθόλου.

} Συνεχίζουν να πυροβολούν την Πισπιρίγκου, αποφεύγουν όμως να πάρουν θέση για την περιουσία που απόκτησε ο μακαρίτης ο Τράγκας  πιθανόν πουλώντας... λουκουμόσκονη .

 

} Η Κυβέρνηση κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα από την Πανδημία ακόμη και τις απειλές της Τουρκίας.

} Δύσκολα όμως θα ξεπεράσει το πρόβλημα με τιμές των καυσίμων και των τροφίμων, γιατί αυτό το πρόβλημα το αντιμετωπίζουν καθημερινά οι πολίτες, και δείχνουν να πονούν.

} Όσο για την δήλωση του Άδωνη, πως αν μειώσουν το φόρο από τα καύσιμα θα δημιουργηθεί εισπρακτικό πρόβλημα, η απάντηση είναι ότι ήδη το πρόβλημα υπάρχει και συνεχώς μεγαλώνει απλά δεν το καταλαβαίνει ο ίδιος.

 

} Δεν μπορεί να έχει κάνει  τόσες πολλές απάτες ο Τράγκας και να έχει δημιουργήσει τόσα πολλά χρήματα δήλωσε ένα ξέκωλο  της δημοσιογραφίας.

} Τη θέση της αυτή τη στηρίζει το ξέκωλο στο γεγονός, ότι ο μακαρίτης ήταν ζωόφιλος και έκανε εκπομπές έχοντας στην αγκαλιά του το σκυλάκι.

} Καταλαβαίνετε τώρα όλοι εσείς οι Έλληνες πολίτες πόσο μυαλό έχουν όλα αυτά τα ξεβράκωτα που σας ενημερώνουν;

 

} Μόνο τυχαίο δεν είναι, ότι το κάθε ξεβράκωτο κοριτσάκι και ο κάθε τρύπιος νεαρός, θέλουν να ασχοληθούν με την Τηλεόραση.

 

} Υπάρχουν Γιατροί που εργάζονται στα Δημόσια Νοσοκομεία, και οι ασθενείς περιμένουν πότε θα έρθει η ώρα της συνταξιοδότησής του.

} Υπάρχουν όμως και Γιατροί στα Δημόσια Νοσοκομεία, για τους οποίους οι ασθενείς και αυτοί που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις, εύχονται να μην φύγουν ποτέ.

} Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει ο Διευθυντής της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, Γιώργος Τσικόπουλος.

 

} Σπάνια Γιατροί των Δημόσιων Νοσοκομείων αγαπήθηκαν τόσο πολύ από τους ασθενείς, όσο ο Γιώργος Τσικόπουλος και οι συνεργάτες του Χρήστος Χάιδος και Χρήστος Στεφανίδης.

} Αν σε όλα τα Δημόσια Νοσοκομεία, υπήρχαν Γιατροί με το κύρος, την εντιμότητα, και το σεβασμό που δείχνουν οι παραπάνω αναφερόμενοι, τότε η Δημόσια Υγεία δεν είχε κάνει βήματα αλλά άλματα προόδου.

 

Σχόλια