ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Ο Κυριάκος γλίτωσε τον Ανδρουλάκη από τη σκιά του Βενιζέλου…

 

 

Με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Βαγγέλης Βενιζέλος  τοποθετήθηκε στο Ευρωπαϊκό συμβούλιο, και εξυπηρέτησε δύο σκοπιμότητες.

} Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την αξιοποίηση του Βαγγέλη Βενιζέλου πέτυχε συγχρόνως δύο σοβαρούς στόχους.

} Πρώτον να τον φέρει πιο κοντά στη Νέα Δημοκρατία, και δεύτερον να βοηθήσει τον Ανδρουλάκη να γλιτώσει από τη... σκιά του.

 

} Στη σύνοδο κορυφής που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, είχε την ευκαιρία ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως οικοδεσπότης να ενημερώσει τους Ευρωπαίους συμμάχους μας για μια ακόμη φορά, για την προκλητική συμπεριφορά των Τούρκων.

 

} Κάποιος κακεντρεχής δημοσιογράφος σχολίασε την απουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, από την υποδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη.

} Θα έπρεπε όμως ο δημοσιογράφος της πλάκας πριν προχωρήσει σε ένα τέτοιο σχόλιο να γνωρίζει, ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας βρίσκονταν στο εξωτερικό για θέματα της Περιφέρειας  και της Ελλάδας γενικότερα.

 

} Είναι γνωστό και αυτό κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, ότι το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο λειτουργεί παραπάνω από ικανοποιητικά, και αυτό οφείλεται στις εύστοχες επιλογές  των στελεχών του ομίλου.

} Αν κάποιος γνωρίσει την Διευθύντρια Διοικητικού του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου Μαρία Ατματζίδου, τότε σίγουρα θα καταλάβει γιατί οι διοικητικές υπηρεσίες του μεγάλου αυτού Ιατρικού Κέντρου, λειτουργούν άψογα.

} Σε ότι αφορά την Μαρία Ατματζίδου, πρόκειται για μια νέα, σοβαρή, και αξιοπρεπή Γυναίκα, που αποτελεί τον βασικό Πυλώνα του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου.

 

} Αν στην εξαιρετική από κάθε άποψη Μαρία Ατματζίδου, προσθέσουμε και τον εξαιρετικό Γιατρό και θαυμάσιο άνθρωπο Θανάση Μπέκο, τότε είναι εύκολο να καταλάβει κάποιος, γιατί το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο είναι τόσο ελκυστικό, και γιατί το προτιμούν οι ασθενείς.

 

} Μπορεί κάποιοι να ενοχληθούν, εμείς όμως θα επιμένουμε, ότι για την εξαιρετική εικόνα του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου, πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει η Μαρία Ατματζίδου και σημαντικό ο Θανάσης Μπέκος.

} Γιατροί με την επιστημονική κατάρτιση, το ήθος και το ύφος του Ουρολόγο Χειρουργού Θανάση Μπέκου, διαφημίζουν το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο.

 

} Θα ήταν παράλειψή μας να μην αναφέρουμε, ότι η Χώρα μας και ειδικότερα η Θεσσαλονίκη, διαθέτει εξαιρετικούς νέους Γιατρούς, με πολύ καλή εξειδίκευση στην ειδικότητά τους.

} Σε αυτή τη κατηγορία ανήκει και η Πλαστικός Βίκυ Μποστάνη, που ιδιωτεύει στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στην οδό Τσιμισκή 52, και δεν αποκλείεται να συνεργαστεί με το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο.

 

} Κανείς δεν αμφιβάλει και εμείς είμαστε οι πρώτοι που έχουμε σχολιάσει κάποιες επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη τις οποίες θεωρούμε λανθασμένες.

} Έχετε σκεφθεί όμως πόσο  μπλεγμένη θα ήταν  η Χώρα μας, αν στη Κυβέρνηση βρίσκονταν ο ΣΥΡΙΖΑ και στη θέση του Πρωθυπουργού ο Τσίπρας;

} Οι σοβαροί πολίτες που αρνούνται να ταυτιστούν με τους... πελάτες του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή με τους κουκουλοφόρους και άλλους ... προοδευτικούς του αριστερού χώρου, γνωρίζουν ότι ο Τσίπρας λίγο έλλειψε να ρίξει τη χώρα στα βράχια, γι αυτό και δεν θα ρισκάρουν να επαναλάβουν το ίδιο λάθος.

 

Σχόλια