ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Το ΠΔ για τη νέα Τούμπα δείχνει εκλογές το Φθινόπωρο...

 


Όλα συνηγορούν ότι το θέμα της Νέας Τούμπας βρίσκεται σε καλό δρόμο, γεγονός που ικανοποιεί τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

} Η υπογραφή του Προεδρικού Διατάγματος  μπορεί κάποιος να το συνδέσει και με τις πρόωρες εκλογές, γιατί αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν, πως οι πιθανότητες να τις προκηρύξει η Κυβέρνηση το Φθινόπωρο είναι πολύ μεγάλες.

 

} Στον πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου τοποθετήθηκε βηματοδότης , για να μπορέσει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στην καρδιά του.

} Ο ίδιος δηλώνει ότι θα συνεχίσει την πολιτική του πορεία γιατί είναι απόλυτα υγιής, και το μόνο που τον είπε ο Γιατρός είναι να μη σηκώνει... βάρη.

} Αυτό που δεν εξήγησε ο Γιατρός είναι,  τι είδος βάρη είναι αυτά που απαγορεύεται να σηκώσει ο Γιώργος , γιατί μέχρι τώρα το μόνο βάρος που σήκωνε ήταν  το ποδήλατο.

 

} Ο τρόπος που η Ευρωπαϊκή Ένωση και  οι ΗΠΑ αντιμετώπισαν όλα αυτά τα Χρόνια τους Τούρκους δεν ήταν και ο πλέον εύστοχος, με αποτέλεσμα να έχουν αποθρασυνθεί.

} Όταν όμως τα κράτη που συμμετέχουν στην Ενωμένη Ευρώπη, βάζουν πρώτη προτεραιότητα τα δικά τους συμφέροντα , αυτά τα εκμεταλλεύονται οι Τούρκοι και  γι αυτό παίζουν αυτά τα περίεργα όσο και επικίνδυνα παιγνίδια τους σε βάρος της Ελλάδας.

} Διεκδικούν  Ελληνικά Νησιά και την επιθυμία τους αυτή την εκφράζουν απροκάλυπτα, βάζουν βέτο και δεν επιτρέπουν στην Σουηδία και στην Φιλανδία να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ, χρησιμοποιώντας γελοία επιχειρήματα.

 

} Η Ευρωπαϊκή Ένωση όμως και οι Αμερικάνοι συνεχίζουν να χαϊδεύουν τον Ερντογάν, ο οποίος σε καθημερινή βάση προκαλεί την Ελλάδα.

 

} Οι δημοσιογράφοι των Καναλιών κυρίως, ασχολήθηκαν με το θέμα του Τράγκα και τον παράνομο πλουτισμό του, αλλά κανείς δεν τόλμησε προχωρήσει σε κάποια πιο βαθιά έρευνα, πως δημιουργήθηκε αυτός ο  τεράστιος πλούτος .

} Φαίνεται, ότι τα ελεγκτικά όργανα όπως και το οργανωμένο Κράτος τον Τράγκα δεν τολμούσαν να τον ελέγξουν, με αποτέλεσμα σήμερα να σχίζουν τα... ρούχα τους.

 

} Κανείς δεν αμφισβητεί, ότι τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η Κυβέρνηση είναι πολλά και σοβαρά, και αυτό οι πολίτες δείχνουν να το αντιλαμβάνονται.

} Αυτό που πρέπει να γνωρίζει η Κυβέρνηση είναι, ότι οι αντοχές των πολιτών είναι περιορισμένες, γιατί  αρκετά μεγάλο ποσοστό έχει φτάσει στα όριά του.

} Το πρώτο θέμα που πρέπει να αντιμετωπίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι η αύξηση των  καυσίμων και των τροφίμων, γιατί το πρόβλημα αυτό το αντιμετωπίζουν καθημερινά οι πολίτες.

 

} Ο ...Μπουμπούκος αντί να γράφει βιβλία για τη ρητορική, καλό είναι να γράψει ένα βιβλίο στο οποίο θα εκφράζει την απορία του, πως μια τετραμελής οικογένεια μπορεί να επιβιώσει με μισθό ή σύνταξη 600!!! Ευρώ το μήνα.

} Αυτό το βιβλίο θέλει να διαβάσει ο κόσμος Άδωνη, αλλά πώς να γράψεις κάτι τέτοιο όταν δηλώνεις πως στις Λαϊκές αγορές η ποιότητα των προϊόντων είναι πολύ καλή, και οι τιμές χαμηλές;

 

Σχόλια

 1. Έστω και καθυστερημένα η κυβέρνηση άναψε το πράσινο φως να χτιστεί η νέα Τούμπα ικανοποιώντας ένα μεγάλο μέρος των φιλάθλων του ΠΑΟΚ σε αντίθεση με τους Τσίπρα και Καμμένο που
  το μόνο που κατάφεραν είναι να βγαίνουν φωτογραφίες με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έξω από τη παλιά Τούμπα.. Έτσι λοιπόν με αυτή τη κίνηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης κερδίζει πόντους ενόψει εκλογών και αν δεν είχε μαζέψει τους γνωστούς πλανόδιους και τηλεμαινταινους από τα υπόλοιπα κόμματα θα είχε διψήφια διαφορά από το ΣΥΡΙΖΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καθυστερημένα απλά 3,5 ολόκληρα χρόνια ;;Ο ΣΥΡΙΖΑ αν θυμάσαι άνοιξε το δρόμο για το νέο γήπεδο με το νόμο για την παραχώρηση της περιοχής .Καινούργιο γήπεδο να ξεκινήσει τώρα ο Κούλης και μέχρι τις εκλογές να το έχει και έτοιμο, ψήφο από ΠΑΟΚΤΣΗ δεν πρόκειται να δει !!Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η επόμενη κυβέρνηση θέλετε δε θέλετε !!Και η δεύτερη φορά θα είναι αλλιώς !!

   Διαγραφή
 2. Άντε Αλεξάρα Τσίπρα βγες και στειλτους στον αγύριστο !!Να κάνουμε και το γήπεδο χωρίς τρικλοποδιές !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου