Σε αναμμένα κάρβουνα ο κόσμος του ΠΑΟΚ...

 


 

 

 

Ο Πορτογάλος Αθλητικός Διευθυντής ταξίδεψε στην Πορτογαλία προκειμένου να εντοπίσει τους παίκτες που θα ενισχύσουν την φετινή  ομάδα, και τελικά αποφάσισε να φέρει τον Ρικάρντο για τη…δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ!!

 

Οι μέχρι τώρα επιλογές του Μπότο και του Λουτσέσκου δεν έχουν ικανοποιήσει τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, ανεξάρτητα αν δεν εκδηλώνουν τη διαφωνία τους.

} Οι φίλαθλοι περιμένουν και δικαιολογημένα να ακούσουν από τον Ιβάν Σαββίδη, ποιοι είναι οι στόχοι του ΠΑΟΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

} Θα δημιουργήσουν μια ικανή ομάδα που να μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, ή θα περιοριστούν σε κάποιο χαμηλό μπάτζετ, και θα αναθέσουν την πορεία της στη... Παναγιά όπως θα έλεγε και ο Άγγελος Αναστασιάδης;

 

} Πώς όμως να μην ανησυχούν οι φίλαθλοι, όταν διαπιστώνουν ότι οι ... ειδικοί έκαναν χρήση της οψιόν του…Σάστρε και ανανεώνουν τα συμβόλαια του Σβάμπ, και πολύ πιθανόν ακόμη και του Μιτρίτσα;

 

} Θεωρούμε πως είναι ανάγκη να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο που υπάρχει στο ΠΑΟΚ σχετικά με τους στόχους της ομάδας, πριν το κλίμα αρχίσει να βαραίνει ακόμη περισσότερο.

} Κανείς δεν ισχυρίστηκε ότι θα πρέπει ο Ιβάν Σαββίδης να ξοδέψει πολλά εκατομμύρια, προκειμένου να χτίσει μια νέα και ισχυρή ομάδα.

} Άλλωστε εμείς είμαστε οι πρώτοι που φωνάζουμε, ότι το μεγάλο μπάτζετ δεν παίζει ποδόσφαιρο, και αυτό το έχουμε εξηγήσει αρκετές φορές.

 

} Οι παίκτες που κράτησαν φέτος όρθια την ομάδα είχαν τα μικρότερα συμβόλαια, και αναφερόμαστε στους Τσιγγάρα, Λύρατζη και άλλους.

} Αντίθετα αυτοί που είχαν βαριά συμβόλαια δεν προσέφεραν τίποτα απολύτως, και στη κατηγορία αυτή ανήκει ο Ελ Καντουρί.

 

} Είναι περίεργο το γεγονός, ότι ο για πολλά χρόνια Δικηγόρος του Παναθηναϊκού Μπαλτάκος, στις εκλογές της ΕΠΟ δεν ψηφίστηκε από τον Αλαφούζο.

 

} Ο Προπονητής της Εθνικής μας ομάδα επιμένει στην χρησιμοποίηση του ανύπαρκτου Μάνταλου, και αγνοεί τον Πέλκα που τόσο πολύ χρειάζεται η ομάδα.

 

} Για το Αθλητικό κομμάτι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε τον ανεπαρκή Αυγενάκη, και τον ανύπαρκτο από κάθε άποψη Μαυρωτά.

} Αν ο Πρωθυπουργός θέλει να βοηθήσει τον Αθλητισμό, πρέπει να αφήσει τους εγωισμούς και να αναθέσει το Υφυπουργείο Αθλητισμού στον επιτυχημένο Γιώργο Ορφανό.

} Ο Αυγενάκης που λειτουργεί ως υποτακτικός του Μαρινάκη, με τις λανθασμένες αποφάσεις του, φρενάρει την πρόοδο του Αθλητισμού, και πληγώνει την εικόνα της Κυβέρνησης.

 

} Η απόφαση του Θανάση Χατζόπουλου να κρατήσει τον Λυκογιάννη και τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πάγκο της ομάδας, κάθε άλλο παρά ικανοποίησε τους φιλάθλους.

} Πως όμως να είναι ικανοποιημένοι οι φίλαθλοι, όταν μετά από 14 χρόνια η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ έμεινε εκτός των πλέι όφ;

 

Σχόλια