ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Τα βρόντηξε κι έφυγε ο Μίμης Φωτόπουλος - Δεν άντεξε τον Ζέρβα και τους λακέδες του...

 
 

Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Θεσσαλονίκης  Μίμης Φωτόπουλος, δεν άντεξε τη συμπεριφορά κάποιων όψιμων κομματικών παραγόντων, όπως και τον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετώπισε ο Κώστας Ζέρβας, και υπέβαλε την παραίτησή του.

} Είμαστε σίγουροι πως ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κώστας Ζέρβας θα καταλάβει το λάθος που διέπραξε σχετικά με την αντιμετώπιση του Μίμη Φωτόπουλου, μόνο που τότε θα είναι πολύ αργά.

 

Δεν ήταν στις προθέσεις μας να ασχοληθούμε για μια ακόμη φορά με αυτόν τον περίεργο τύπο τον Πιτσιλή, που κάποιοι τον επέλεξαν για Διοικητή της ΑΑΔΕ, αν δεν μας προκαλούσε κάποιος στημένος ή βαρεμένος... φίλος μας.

} Κάποιος... ευαίσθητος  πλην ανώνυμος, μας έστειλε μήνυμα με το  οποίο μας εγκαλεί λέγοντας, ότι μπορεί τον Πιτσιλή να τον αξιοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ και να τον ανέθεσε αυτήν την υψηλή θέση, ο ίδιος όμως ανήκει στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας.

 

} Και τι σημαίνει αυτό ρε ανώνυμε φίλε, επειδή ανήκει στη Νέα Δημοκρατία  αποκλείεται να είναι «μαλάκας», είναι η δική μας απάντηση.

} Προφανώς ο φίλος μας να μην γνωρίζει, ότι τέτοιοι περίεργοι τύποι ευδοκιμούν στη Νέα Δημοκρατία, και αν μας προκαλέσει κάποιος, είμαστε έτοιμοι να αναφέρουμε ονόματα και διευθύνσεις.

} Θεωρούμε, ότι η απομάκρυνση του Πιτσιλή από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων είναι μονόδρομος, και όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο σχόλιό μας, ο πλέον κατάλληλος να τον αντικαταστήσει είναι ο Στάθης Κουτμερίδης.

 

} Κάποια σαπιομεγάφωνα διαλαλούν, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προχωρήσει σε μια γενναία αλλαγή σχετικά με τους υποψηφίους, τόσο στο Ευρωπαϊκό Ψηφοδέλτιο όσο και σε αυτό των Εθνικών εκλογών.

} Ορισμένοι πιστεύουν, ότι ο Πρωθυπουργός θα κόψει από το Ευρωπαϊκό Ψηφοδέλτιο, όσους έχουν εκλεγεί από δύο φορές και πάνω.

} Κάνουν σοβαρό λάθος όσοι πιστεύουν, πως αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης πάρει μια τέτοια λανθασμένη απόφαση, ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα κρεμάσει τα πολιτικά του παπούτσια.

 

} Αν υπάρξει μια τέτοια περίπτωση που εμείς το θεωρούμε απίθανο, τότε το επόμενο πολιτικό βήμα του Θοδωρή Ζαγοράκη είναι, να ασχοληθεί με το Δήμο Θεσσαλονίκης, η να είναι υποψήφιος στη Β Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

} Ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα αποφασίσει μαζί με τον έμπειρο διευθυντή του γραφείου Δημήτρη Ατρείδη, αλλά και τους πολιτικούς του φίλους ποιον δρόμο θα ακολουθήσει.

 

} Ο Κώστας Αμοιρίδης ανέβηκε τα επιχειρηματικά σκαλοπάτια με μεγάλη επιτυχία, χωρίς όμως να καβαλήσει το καλάμι όπως θα  έκαναν οι περισσότεροι στη θέση του.

} Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας παραμένει σεμνός και ευπρεπής και αρνείται να καβαλήσει το καλάμι, γιατί δεν του ταιριάζει μια τέτοια συμπεριφορά.

} Παραμένει σταθερά ένας σοβαρός και αξιοπρεπής επιχειρηματίας αλλά και άνθρωπος, γεγονός που τον κάνει αγαπητό σε όσους τον γνωρίζουν.

 

} Οι... ερευνητές του γλυκού νερού, όπως χαρακτηρίζουμε εμείς τους δημοσιογράφους, ασχολούνται περίπου τρεις  μήνες με την Ποσπιρίγκου, αγνοούν όμως το θέμα που έχει να κάνει με τον Τράγκα και την αμύθητη περιουσία που άφησε στους κληρονόμους του.

} Δεν είδαμε κάποιο δημοσιογράφο να ερευνά, πως ένας μέτριος δημοσιογράφος που ποτέ δεν έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ενημέρωση, κατάφερε να δημιουργήσει μια τόσο μεγάλη περιουσία.

} Είναι πολιτικός Μηχανικός, ασχολείται με ανακαινίσεις  και εκτιμήσεις ακινήτων, και έχει έδρα στην Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής.

 

} Αναφερόμαστε στο νέο, στο σοβαρό, έντιμο και αξιοπρεπή Κώστα Μπίνη, ο οποίος έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό όνομα και το πελατολόγιό του συνεχώς  μεγαλώνει.

} Ο Κώστας Μπίνης έχει εξειδικευτεί στην νομιμοποίηση παράνομων ακινήτων, και εκτός από έμπειρος μηχανικός, είναι και ένας θαυμάσιος άνθρωπος.

 

Σχόλια