Κάποιοι ρεπόρτερ ΠΑΟΚ επιχειρούν κατ΄ επάγγελμα να κατευθύνουν πωλήσεις και ανανεώσεις συμβολαίων...

 


 

Καλοί ποδοσφαιριστές θεωρούνται εκείνοι που έχουν σταθερότητα στην απόδοση τους, προοπτική εξέλιξης, καλή ηλικία, τεχνικές αρετές και φυσικά η μελλοντική προοπτική μιας καλής απόδοσης να δίνουν την ελπίδα μιας καλής αγοράς. Ας δούμε λοιπόν στον ΠΑΟΚ ποιοι κατέχουν αυτές τις ιδιότητες άσχετα με το τί σχολιάζουν κάθε μέρα οι μανατζεροδημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ.

Κούτσιας, Μουργκ, Τσόλακ, Σβαμπ, Αουγκούστο, Μιχάι, Ίγκανσον, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Α.Ζίβκοβιτς, Λύρατζης. Αυτοί θα μπορούσαν να φέρουν πρόταση.

Σίγουρα καμία ομάδα δεν θα ενδιαφέρονταν για να αγοράσει Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ, Βιερίνια, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Τέιλορ και ίσως τον Ολιβέιρα λόγω του τραυματισμού του.

Αν διαφωνεί κάποιος, τότε τα παράπονα του θα μπορούσε να τα κάνει στις εκπομπές των δημοσιογράφων του ΠΑΟΚ, που προσπαθούν να κατευθύνουν τις πωλήσεις και τις ανανεώσεις συμβολαίων.

Reivellere

Σχόλια

  1. Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαδίδεται πως ενδιαφέρονται για Έλληνες ποδοσφαιριστές. Το θυμήθηκαν μόλις δεν έκατσαν κάποιες άλλες μεταγραφές. Λέγεται πως ο Λουτσέσκου είναι ήδη πολύ ανήσυχος. Ξεκίνησε η 1η του ΠΑΟΚ και λείπουν 6-7 ποδοσφαιριστές. Χαμούλης! Είναι σαφές πλέον και στους πιο αδαείς πως ΠΑΟΚ φέτος πάνω από την 3η - 4η θέση....δύσκολο!

    Πιέζουν τον Σβαμπ να δεχτεί νέο μονοετές συμβόλαιο ως αναπληρωματικός του Κούρτιτς. Νομίζω πως θα αποχωρήσει και ο Αυστριακός. Με Κούρτιτς βασικό, Κοτάρσκι και όλα τα άλλα παιδιά, θα έχουμε μια συμπαθητική ομάδα που θα διεκδικήσει μέχρι τέλους έξοδο στο Conference League.

    Reivellere

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου