Ο Μπότο κρατάει τον κόσμο του ΠΑΟΚ σε αγωνία...

 


 

 

 

Μπορεί η Εθνική μας να πήρε τη νίκη απέναντι στους Αλβανούς παίκτες του ΚΟΣΟΒΟΥ, η αγωνιστική της εμφάνιση όμως δεν ήταν η αναμενόμενη.

} Οι παίκτες της Εθνικής μας ομάδας έπαιζαν τη μπάλα οριζόντια έξω  από την περιοχή τους, γιατί δεν υπήρχε ο παίκτης που θα περάσει κάθετα τη μπάλα στην επίθεση.

} Αυτό είναι αναχρονιστικό ποδόσφαιρο ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, και θα πρέπει να απασχολήσει τους τεχνικούς της Εθνικής ομάδας.

 

} Με αδύναμη τη μεσαία γραμμή, και τον αργό Μπουχαλάκη δημιουργό, η Εθνική μας ομάδα ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο δεν δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ.

} Δεν γνωρίζουμε αν ο Πέλκας ήταν τραυματίας, η αν δεν αξιολογήθηκε από τον Πογιέτ και έμεινε εκτός Εθνικής ομάδας.

 

} Ο Κρέσπο που κατέκτησε πρωτάθλημα και Κύπελλα με τον ΠΑΟΚ, εγκαταλείπει την Τούμπα και μετακομίζει στην Κύπρο και στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ.

} Ο Ισπανός είναι συνεπής αλλά και σταθερός παίκτης, και έχει την εμπειρία ώστε να συνεχίσει την καλή πορεία του στην Κυπριακή ομάδα.

} Ο κόσμος του ΠΑΟΚ αγωνιά και θέλει να δει την νέα ομάδα στον αγωνιστικό χώρο για να κρίνει τις επιλογές του Μπότο.

 

} Όπως επανειλημμένα το έχουμε τονίσει, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση σε όλες τις γραμμές του, ειδικότερα όμως στη μεσαία γραμμή.

} Για την ενίσχυση του συγκεκριμένου χώρου, ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Κουαλιάτα και θα πρέπει να αποδείξει αν μπορεί να σηκώσει  τη φανέλα με το νούμερο δέκα.

 

} Σε ότι αφορά το μπάσκετ, μετά τον 38χρονο  Μαργαρίτη, στο ΠΑΟΚ μπορεί να επιστρέψει και ο 40χρονος Βασιλειάδης που έμεινες ελεύθερος από την Μούρθια Προχωρώντας με αυτόν τον τρόπο στην... ανανέωση της ομάδας.

} Ότι ο Θανάσης Χατζόπουλος αγαπάει υπερβολικά την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, αυτό είναι ένα γεγονός που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει.

} Αυτό δεν σημαίνει όμως, ότι η αγάπη που τρέφει προς την ομάδα, τον οδηγεί και σε εύστοχες αποφάσεις.

 

} Θεωρούμε, ότι τόσο η απόφαση του Θανάση Χατζόπουλου να διατηρήσει στη θέση του τεχνικού τον Λυκογιάννη, όσο και η απόφασή του να αποκτήσει τον Μαργαρίτη, είναι λανθασμένες από κάθε άποψη.

 

} Εμείς αγαπητέ μου ποτέ δεν αμφισβητήσαμε την μεγάλη οικονομική ενίσχυση του Θανάση Χατζόπουλου στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

} Θεωρούμε υποχρέωση όμως του Προέδρου της ΚΑΕ, να ενημερώσει τους φιλάθλους ποια είναι τα έξοδα της Εταιρίας αλλά και τα έσοδα.

 

} Μέχρι τώρα ο κόσμος διαβάζει για τα χρήματα που διέθεσε ο Θανάσης Χατζόπουλος στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ, και χωρίς καμιά αμφιβολία είναι αρκετά.

} Δεν πρέπει όμως οι φίλοι του ΠΑΟΚ να γνωρίζουν και ποια είναι τα έσοδα, όπως και τις πηγές από τις οποίες προέρχονται;

Σχόλια