ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Οι...Αμερικανιές του Ερντογάν!..

 Η τακτική που εφαρμόζουν οι Τούρκοι είναι πάγια, το κάνουν εδώ και πολλά χρόνια, και είναι επιτυχημένη αφού καταφέρνουν τον στόχο τους.

} Βάζουν δέκα στόχους για να πετύχουν δύο τρεις , και όπως αναφέρουμε και παραπάνω, πάντα επιτυγχάνουν αυτό που θέλουν.

} Εκμεταλλεύονται τη Γεωγραφική τους θέση, τον μεγάλο πληθυσμό, και τον Ευρωπαϊκό τους στόχο, και εκβιάζουν τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

} Αν οι Αμερικάνοι τους δώσουν αυτά που ζητούν, θα σταματήσουν να διεκδικούν τα Ελληνικά Νησιά μας, μέχρι να επανέλθουν με νέα αιτήματα.

 

} Στις παράλογες απαιτήσεις και στις προκλητικές δηλώσεις των Τούρκων, ο Ναύαρχος Εγκολφόπουλος τους έδωσε την πλέον εύστοχη απάντηση.

} Αν έχετε τα κότσια, ελάτε να πάρετε κάποια από τα Νησιά  μας, και τότε θα καταλάβετε πόσο σοβαρό λάθος διαπράξετε.

 

} Στις εκδηλώσεις της 201ης επετείου από την μάχη των Βασιλικών Θεσσαλονίκης, το παρών στις εκδηλώσεις έδωσε και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

} Η υποδοχή που επιφύλαξαν  οι κάτοικοι των Βασιλικών στον Απόστολο Τζιτζικώστα ήταν ιδιαίτερα θερμή, που δεν πέρασε απαρατήρητη από τους δημοσιογράφους.

 

} Δεν με πειράζει αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος , αρκεί να μην προκαλεί δήλωσε ο Μανώλης Μητσιάς , και έπεσαν επάνω του όλες οι... αδελφές να τον κατασπαράξουν.

} Έχουν αποθρασυνθεί σε τόσο μεγάλο βαθμό όλοι αυτοί που κουβαλάνε αυτό το βαρύ κουσούρι, που σε λίγα χρόνια θα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη κοινωνία.

} Αν συνεχιστεί αυτή η τραγική κατάσταση, σε μερικά χρόνια όποιος δεν είναι τρύπιος, όποιος δεν κάθεται στα τέσσερα, θα αποτελεί αρνητική εξαίρεση.

 

} Ο Στόλτενμπεργκ δεν μπορεί να λειτουργεί ως Πρέσβης του Ερντογάν, αλλά και ως Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, δήλωσε πολύ εύστοχα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.

} Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ στηρίζει τον Τούρκο Πρόεδρο, και αγνοεί την απαράδεκτη συμπεριφορά του σε βάρος της Ελλάδας.

} Είναι καιρός να ασχοληθεί με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γιατί ο τρόπος  με τον οποίο στηρίζει τους Τούρκους, εκτός από λανθασμένος είναι και επικίνδυνος.

 

} Ο Τσίπρας συνεχίζει να ζητάει εκλογές ενώ γνωρίζει ότι θα τις χάσει, γιατί θέλει να ικανοποιήσει τους συντρόφους του που τον πιέζουν.

 

} Χρόνια τώρα χαρακτηρίζουν τους ακροδεξιούς φασίστες, τα γκαζάκια  όμως τις καταλήψεις και τις ζημιές στις περιουσίες των πολιτών τις κάνουν αριστεροί φασίστες, κανείς όμως δεν τολμάει να τους χαρακτηρίσει έτσι.

} Ο Κουφοντίνας που έστειλε στον άλλο κόσμο έντεκα αθώους πολίτες που διαφωνούσε πολιτικά μαζί τους, δεν είναι φασίστας;

} Αυτοί που σπάνε τα Πανεπιστήμια και δεν επιθυμούν την απομάκρυνση κάποιων  που έχουν καταλάβει χώρους μέσα στα Ιδρύματα, δεν είναι φασίστες;

 

} Ο Πούτιν που σκοτώνει αμάχους και θέλει να υποδουλώσει ένα ανεξάρτητο κράτος δεν είναι φασίστας;

} Και όμως, στο κόσμο και στη κοινωνία κατάφεραν να περάσουν το μήνυμα, ότι φασίστες είναι μόνο οι ακροδεξιοί, ενώ οι αριστεροί που καίνε και ρημάζουν είναι... Δημοκράτες,

} Δεν πάτε να φουντάρετε ρε προοδευτικοί του κώλου, που έχετε αναγάγει την προπαγάνδα σε επάγγελμα;

Σχόλια