Διαπραγματεύονται την επιστροφή του 38χρονου Μαργαρίτη! Πόσο πιο κάτω θα ρίξετε τον ΠΑΟΚ;

  

} Μετά την απομάκρυνση του Κρέσπο, ο Μπότο θεωρεί πως η απόκτηση του Ρέντε κρίνεται απαραίτητη στο ΠΑΟΚ, ενώ και ο Γερμανός στόπερ εξέφρασε την επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

] Παρά τα προβλήματα και τα εμπόδια που βάζει η Ολλανδική ομάδα για τον Μάρκο Ρέντε, ο Μπότο δηλώνει αισιόδοξος, ότι ο κεντρικός  Γερμανός αμυντικός θα καταλήξεις στο ΠΑΟΚ.

} Το ποσό που ζητάει η Χέρακλες που έπεσε κατηγορία για τον Μάρκο Ρέντε είναι ένα εκατομμύριο ευρώ περίπου, με τον Μπότο να προσπαθεί να το μειώσει κατά μερικές χιλιάδες ευρώ.

 

} Ποιος είναι αυτός ο Μπράντονιτς  που δηλώνει ότι δεν θέλει να φύγει από τον ΠΑΟΚ, χωρίς όμως να έχει προσφέρει τίποτα αγωνιστικά;

} Που ήταν κρυμμένος ο Σέρβος, ο οποίος εισέπραττε το μισθό του κανονικά, και γι αυτό θέλει να παραμείνει στο ΠΑΟΚ παίζοντας το ρόλο του Δημοσίου υπαλλήλου;

 

} Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ διαπραγματεύεται την επιστροφή του 38χρονου Μαργαρίτη στην ομάδα, προκαλώντας όπως ήταν αναμενόμενο αρνητικά σχόλια.

} Δεν πρέπει ο Θανάσης Χατζόπουλος που είναι ιδιαίτερα συναισθηματικός, μετά το λάθος με τον Λυκογιάννη να προχωρήσει και σε ένα δεύτερο και ακόμη μεγαλύτερο με τον Μαργαρίτη.

} Εμείς θα επιμένουμε, ότι η παρουσία του Νίκου Σταυρόπουλου στο τεχνικό τιμ της ομάδας, σήμερα κρίνεται περισσότερο απαραίτητη από κάθε άλλη φορά.

 

} Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από τον Αυγενάκη που για τους ΠΑΟΚτσήδες αποτελεί κόκκινο πανί, ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να μας ενημερώσει, ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να αποκτήσει το γήπεδο που του αξίζει.

} Την ίδια στιγμή όμως που ο Πρωθυπουργός δήλωνε στη Θεσσαλονίκη ότι η Κυβέρνηση τήρησε τη δέσμευσή της για το γήπεδο του ΠΑΟΚ, κάποιοι φανατικοί οπαδοί του Δικεφάλου έκραζαν και όχι άδικα τον Αυγενάκη.

} Αυτόν τον υπάλληλο του Μαρινάκη γιατί μας τον έφερες στην Πόλη μας Πρωθυπουργέ, ακούστηκε μια φωνή προκαλώντας την ενόχληση των συνοδών του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

} Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Κυριάκος Κυριάκου Προέβλεψε ότι το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ μπορεί να είναι έτοιμο μέχρι το 2026.

 

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ο Μπότο εντόπισε και διαπραγματεύεται την απόκτηση ενός πολύ αξιόλογου παίκτη, που όμως έχει υψηλό κόστος.

} Γι αυτόν τον παίκτη αξίζει να δώσει κανείς κάποια παραπάνω χρήματα, εκμυστηρεύθηκε ο Πορτογάλος Αθλητικός Διευθυντής του ΠΑΟΚ σε κολλητό του φίλο.

} Οι ίδιες πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι θετικός είναι και ο Λουτσέσκου για την απόκτηση του συγκεκριμένου παίκτη, έστω και αν χρειαστεί να βάλει ο Ιβάν Σαββίδης λίγο πιο βαθιά το χέρι στη τσέπη.

Σχόλια

  1. Ο χειρότερος εφιάλτης του ΠΑΟΚ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ είναι οι μεταγραφές. Και είναι εφιάλτης λόγω των συνεχών κακών επιλογών. Έτσι πηγαίνουν στο πλαίσιο των επιλογών από το πανέρι των 35+ που πολλοί συνδέονται συναισθηματικά με την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ στις καλές του χρονιές αντιγράφεται από τους αντιπάλους του, ενώ ο ίδιος δεν μπορεί να συνεχίσει επιτυχημένα τις χρονιές που διακρίθηκε και κατέκτησε τίτλους.

    Η ομάδα του βόλλεϊ καταστράφηκε από τις επιλογές του Ερασιτέχνη, αντιγράφηκε όμως από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πήρε τα σκρήπτα για τα καλά κερδίζοντας τον έναν τίτλο μετά τον αλλον. Το έκανε φέτος και στο ποδόσφαιρο. Και του πήρε το κύπελλο.

    Η Αθήνα όταν σου παίρνει τα πρωτεία, εσύ, πρέπει να ρίξεις πολλά εκατομμύρια για να γίνεις ξανά πρώτος. Αυτή τη στιγμή κανένα τμήμα του ΠΑΟΚ (πλην γυναικείου ποδοσφαίρου) δεν φαίνεται να σχεδιάζει ομάδα πρωταθλητισμού.

    Reivellere

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου