Συνδυασμός (αγνώστων) ταλέντων με μετριότητες...

 

ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΦΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΑΙΤΙΑ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ...........ΜΥΑΛΟΠΩΛΕΣ........ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:
 

 


 

1.ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΤΑΛΕΝΤΑ......ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟ ΡΙΣΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΒΓΟΥΝ.......ΒΛΕΠΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΣΠΑΝΙΑ ΕΥΣΤΟΧΕΙ.......
 

2.Ο ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΕΧΕΙ ΡΗΤΡΑ 7.000.000, ΒΛΕΠΕ ΟΛΙΒΕΙΡΑ ΚΑΙ ΡΑΧΜΑΝ ΜΠΑΜΠΑ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑΝ...ΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
 

3.ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ,ΑΡΑ ΗΔΗ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ.
 

4.Η ΟΜΑΔΑ ΗΘΕΛΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΕΜΠΕΙΡΩΝ ΚΑΛΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΤΑΛΕΝΤΩΝ,ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΑΛΕΝΤΩΝ ΜΕ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ.
 

5.ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΠΩΣ Ο ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΠΙΦΤΕΚΙ.......

Σχόλια