Ο Ζαγόρ υπολόγιζε χωρίς τους... βενζινάδες και τους…ψιλικατζήδες!!

  

Κάποιος παράγοντας του ποδοσφαίρου, στη προσπάθειά του να συγκρίνει την περίπτωση του Θοδωρή Ζαγοράκη με αυτή του Μπαλτάκου για την Προεδρία της ΕΠΟ, έχει μπερδέψει τα ... λάχανα με τα πορτοκάλια.

} Ο Θοδωρής Ζαγοράκης πείστηκε ότι ως Πρόεδρος κοινής αποδοχής της ΕΠΟ, θα μπορεί να παίρνει αποφάσεις χωρίς εμπόδια.

} Υπολόγιζε όμως χωρίς τους... βενζινάδες και τους ψιλικατζήδες που αποτελούν την πλειοψηφία των Ενώσεων, και αυτό ήταν το μεγάλο λάθος που διέπραξε.

 

} Η έντονη προσωπικότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη, εμπόδιζε την προβολή στους Προέδρους των Ενώσεων, με αποτέλεσμα να έρθει σε ρίξει μαζί τους από την πρώτη μέρα.

} Όταν ο Ζαγόρ διαπίστωσε ότι με τους... σωτήρες του ποδοσφαίρου δεν μπορεί να υπάρξει καμιά συνεργασία, υπέβαλε αμέσως την παραίτησή του.

} Όσο για κάποιους ανόητους που σαλιαρίζουν  λέγοντας πως δεν είχε  τη στήριξη του ΠΑΟΚ και ειδικότερα του Μάκη Γκαγκάτση, αυτοί είναι προβοκάτορες και με τη θέση τους αυτή εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα.

 

 

Ο Μπότο άρχισε να ψάχνει παίκτες από το πάνω ράφι για τον ΠΑΟΚ, και μια τέτοια περίπτωση αποτελεί ο Σινεγαλέζος επιθετικός της Κάλιαρι Κελιτά  Μπαλντέ.

} Ο παίκτης που έχει περάσει παλαιότερα από την Ίντερ τη Λάτσιο και η οποία έχει πέσει κατηγορία, ψάχνει να βρει την επόμενη ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

} Η απόκτηση του Κελιτά Μπαλντέ από τον ΠΑΟΚ, θα εξαρτηθεί και από τις οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη που είναι υψηλές.

 

} Ο Πορτογάλος Αθλητικός Διευθυντής του ΠΑΟΚ δήλωσε πως θα πετύχει τους στόχους που έχει βάλει, χωρίς να γίνουν οικονομικές σπατάλες όπως  γίνονταν τα προηγούμενα χρόνια.

} Αυτή η θέση ικανοποιεί τον Ιβάν Σαββίδη, γιατί όπως αρκετές φορές το έχουμε αναφέρει, από διάφορες λανθασμένες επιλογές παικτών έχουν πεταχτεί στο κάδο αρκετά χρήματα.

 

} Το περιβόητο Προεδρικό διάταγμα για τη νέα Τούμπα που καθυστερούσε αρκετά χρόνια υπεγράφη , και αυτό που μένει τώρα είναι να μην προκύψει κάποιο άλλο εμπόδιο, που θα το προκαλέσουν οι γνωστοί-άγνωστοι άσπονδοι φίλοι του ΠΑΟΚ.

 

} Όπως ήταν αναμενόμενο μετά από τις πολύ καλές εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ ανανέωσε το συμβόλαιο του Βιειρίνια για ένα ακόμη χρόνο.

} Εκτός κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου, ο Βιειρίνια θα ακολουθήσει το δρόμο του Γκαρσία, και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ΠΑΟΚ για πολλά χρόνια ακόμη, πιθανόν και από άλλη θέση.

 

} Ο Θανάσης Χατζόπουλος υπενθυμίζει τον κόσμο για την Γενική Συνέλευση της ΚΑΕ, αλλά το ενδιαφέρον είναι περιορισμένο.

} Πως όμως θα μπορούσε να υπάρχει ενδιαφέρον από τους φιλάθλους, όταν μετά από 14 ολόκληρα χρόνια, η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ έμεινε εκτός των πλέει όφ;

} Κατά τη δική μας εκτίμηση, αρνητικό ρόλο παίζει η απόφαση του Προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, να διατηρήσει στο πάγκο της ομάδας τον αποτυχημένο Λυκογιάννη.

 

} Θεωρούμε, ότι για να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, θα πρέπει ο Θανάσης Χατζόπουλος να προχωρήσει σε γενναίες αλλαγές σε όλους τους τομείς και ειδικότερα στο αγωνιστικό κομμάτι.

} Μια τέτοια αναγκαία αλλαγή θεωρούμε την αξιοποίηση του Νίκου Σταυρόπουλου στην ομάδα, ώστε να περιορίσει τα λάθη που έχουν γίνει στις επιλογές των παικτών.

Σχόλια