Όταν ψάχνεις ταλέντα στα...δωδεκάνησα!

 

 


 

Εκτός κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου, ο Ντομινίκ Κοτάρσκι και ο Ράφα Σοάρες στη νέα αγωνιστική περίοδο θα φορέσουν τη βαριά φανέλα του ΠΑΟΚ.

} Ο πρώτος θα αντικαταστήσει τον Πασχαλάκη και θα καλύψει τη θέση του τερματοφύλακα, και ο δεύτερος τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα.

} Αυτό σημαίνει, ότι ο σχεδιασμός της ομάδας έχει ήδη αρχίσει, γεγονός που κρατά σε αγωνία τους  φιλάθλους, όσο για το αν είναι επιτυχημένος ο σχεδιασμός, αυτό θα κριθεί από το τελικό αποτέλεσμα.

 

} Οι αδυναμίες της ομάδας είναι γνωστές, και τις γνωρίζει τόσο ο Λουτσέσκου όσο και ο Μπότο, με τον κόσμο να περιμένει να υπάρξει θεραπεία στο πρόβλημα.

} Η απόφαση του ΠΑΟΚ να αναζητήσει ποδοσφαιρικά ταλέντα στα Δωδεκάνησα, εμάς τουλάχιστον μας έχει προβληματίσει σοβαρά.

} Και μας προβληματίζει σοβαρά, γιατί γνωρίζουμε ότι τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ταλέντα εντοπίστηκαν και αναδείχθηκαν στους Νομούς Δράμας ,Σερρών και Καβάλας, και όχι στη... Σαμοθράκη.

 

} Κανείς δεν ισχυρίστηκε ότι στα Δωδεκάνησα δεν μπορούν να υπάρχουν ποδοσφαιρικά ταλέντα, όπως και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

} Όταν όμως έχεις τις πηγές ποδοσφαιρικών ταλέντων δίπλα σου, ποιος ο λόγος να ψάχνεις να βρεις τον Κούδα στην... Θάσο;

 

} Ο μάνατζερ του Γιάνγκοβιτς ενημέρωσε τον Πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ότι ο πελάτης του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, θα ψάξει να βρει στέγη σε άλλη ομάδα.

} Πολύ καλά θα κάνει είναι η δική μας απάντηση, γιατί ο Γιάνγκουβιτς είχε ένα αρκετά βαρύ συμβόλαιο, που ο παίκτης ποτέ δεν δικαιολόγησε έστω και ένα μέρος των χρημάτων που τσέπωνε.

 

} Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει δύο κινήσεις που είναι απαραίτητες προκειμένου να δημιουργήσει μια καλή ομάδα για την νέα αγωνιστική περίοδο.

} Πρώτον να σταματήσει να συνεργάζεται με τον μάνατζερ που κουβάλησε μετριότητες στην ομάδα, και δεύτερον να φωνάξει κοντά του και να συνεργαστεί με τον Νίκο Σταυρόπουλο.

 

} Σχετικά με την απόφαση του Θανάση Χατζόπουλο να ανανεώσει για ένα ακόμη χρόνο την παραμονή του Λυκογιάννη στο πάγκο της ομάδας, εμείς τουλάχιστον την θεωρούμε λανθασμένη, και ευχόμαστε να μην το μετανιώσει.

 

} Ο Θανάσης Χατζόπουλος προχώρησε σε νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στην ΚΑΕ, που σημαίνει ότι έχει ανάγκη από χρήματα.

} Στη συνέντευξή του ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ έκανε μια δήλωση που σίγουρα προβλημάτισε όλους τους ΠΑΟΚτσήδες.

} Εκτός των άλλων που είπε στη συνέντευξή του ο Θανάσης Χατζόπουλος δήλωσε ότι ίσως θα πρέπει να φύγουν παίκτες από την ομάδα.

 

} Το ίσως του Προέδρου μας προβλημάτισε, γιατί αν εξαιρέσουμε τον Λοβ, όλοι οι άλλοι παίκτες που οδήγησαν τον ΠΑΟΚ εκτός πλέι οφ, πρέπει να φύγουν άμεσα.

} Επειδή υπάρχει ανάγκη να δημιουργηθεί μια νέα ομάδα, γι αυτό θεωρούμε την παρουσία του Νίκου Σταυρόπουλου απαραίτητη  κύριε Πρόεδρε της ΚΑΕ,

} Εκτός Θανάση Χατζόπουλε  και αν ο Τρυλιράκης έμαθε τόσο καλά το μπάσκετ, που ο Σταυρόπουλος όπως και ο κάθε ειδικός περισσεύουν.

 

} Με 59 ψήφους υπέρ σε σύνολο 65 ψηφισάντων, ο Τάκης Μπαλτάκος όπως άλλωστε αναμένονταν, είναι ο νέος Πρόεδρος της ΕΠΟ.

Σχόλια

  1. Στο ερώτημα αν ο ΠΑΟΚ είχε ή δεν είχε μια επιτυχημένη χρονιά η απάντηση έρχεται μέσω ερώτησης.

    Ποιος ήταν ο MVP της χρονιάς; Ο Πασχαλάκης. Ο τερματοφύλακας σου! Γιατί ήταν MVP; Γιατί είχε πολλή δουλειά κάτω από τα γκολπόστ.

    Πάμε ξανά το ερώτημα. Τελικά ο ΠΑΟΚ είχε πετυχημένη ή αποτυχημένη χρόνια;

    Reivellere

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου