Μοντέλο...Ρεάλ και...Πόρτο φαντάζεται ο Μπότο!!

 

 


 

Οι φίλαθλοι συνεχίζουν να αγωνιούν για τον σχεδιασμό της ομάδας της φετινής περιόδου, γιατί μέχρι σήμερα δεν έχει αποκτηθεί κάποιος παίκτης που να  μπορεί να κάνει τη διαφορά  στο ΠΑΟΚ.

} Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει οι φίλαθλοι να βγάζουν τέτοια συμπεράσματα, γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμη να εκφράζουν τέτοιες απόψεις.

} Μπορεί ο Σάστρε που αγωνίστηκε ως δανεικός από την Μαγιόρκα στο ΠΑΟΚ, να μην έδειξε κάτι το ξεχωριστό, οι... ειδικοί όμως έκριναν ότι είναι κατάλληλος για την ομάδα, και προχώρησαν στην απόκτησή του.

 

} Στόχος του ΠΑΟΚ είναι να παίρνει τίτλους σε σταθερή βάση δήλωση στη συνέντευξή του ο Μπότο, αλλά με τις μέχρι τώρα επιλογές του αυτό φαντάζει λίγο δύσκολο.

} Στον Κουαλιάτα ο ΠΑΟΚ υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών, γεγονός που δημιουργεί πολλές απορίες και ακόμη περισσότερα ερωτηματικά.

} Είναι σίγουρος ο Μπότο για την αξία του παίκτη, η θα βάλει τον ΠΑΟΚ σε περιπέτειες όπως έχει γίνει με αρκετούς παίκτες μέχρι τώρα;

 

} Οι νέοι παίκτες που θα φορέσουν τη φανέλα του ΠΑΟΚ στη νέα αγωνιστική περίοδο είναι ο Ράφα Σοάρες που αγωνίζεται στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα, και ο Νάσμπεργκ που αγωνίζεται στη θέση του στόπερ.

} Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο Μπότο βρίσκεται πολύ κοντά και στην απόκτηση του Γερμανού παίκτη Μάρκο Ρέντε, που αγωνίζεται επίσης στη θέση του στόπερ.

} Αν αποκτηθεί και ο Γερμανός, τότε το πιο πιθανό είναι να μη συνεχίσει στον ΠΑΟΚ ο Κρέσπο, το συμβόλαιο του οποίου ήταν αρκετά βαρύ.

 

} Ο Μπότο εμφανίζεται αισιόδοξος, ότι οι παίκτες που αποκτήθηκαν έχουν τα προσόντα να αλλάξουν την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

} Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί κύριε Μπότο, θα μας επιτρέψεις όμως να έχουμε κάποιες σοβαρές επιφυλάξεις, μέχρι να διαπιστώσουμε τα προσόντα των νέων παικτών στη πράξη.

} Ακόμη, εκείνο που μας κάνει επιφυλακτικούς είναι το γεγονός, ότι ο Λουτσέσκου κρατάει τις αποστάσεις για την απόκτηση των νέων παικτών, και κρατάει το στόμα του κλειστό.

 

} Μπορεί η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ να είχε μια αποτυχημένη αγωνιστική πορεία, γεγονός που στενοχώρησε του Φιλάθλους.

} Φαίνεται όμως, πως αυτό δεν ισχύει για τον Πρόεδρο της ΚΑΕ, γιατί σε διαφορετική περίπτωση ο Θανάσης Χατζόπουλος δεν θα κρατούσε στο πάγκο της ομάδας πάλι το Λυκογιάννη.

} Πιστεύει ο Θανάσης Χατζόπουλος, ότι για την περσινή αποτυχημένη πορεία της ομάδας, ο Λυκογιάννης δεν έχει καμιά ευθύνη;

 

} Μακάρι να πέσουμε έξω στις εκτιμήσεις μας, πολύ φοβόμαστε όμως, ότι ο Λυκογιάννης δεν έχει το ειδικό βάρος που πρέπει να έχει ένα προπονητής, για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ.

} Θεωρούμε, και ας μας συγχωρήσει ο Πρόεδρος της ΚΑΕ, ότι θα πρέπει να προχωρήσει σε γενναίες αλλαγές στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ, γιατί αν υπάρξει και δεύτερη αποτυχία το μάρμαρο θα το πληρώσει ο ίδιος, και θα είναι άδικο.

Σχόλια