ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Ο Κυριάκος ψαρεύει ψήφους στον κόσμο του ΠΑΟΚ...

 } Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί να κολακέψει τους Θεσσαλονικείς που η Κυβέρνηση προκλητικά έχει αγνοήσει όλα αυτά τα χρόνια. Για να είμαστε πιο σαφείς, ο Πρωθυπουργός προσπαθεί να ικανοποιήσει το Λαό του ΠΑΟΚ λέγοντας, ότι άνοιξε ο δρόμος για τη νέα Τούμπα.

 

} Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να δείξει ότι ενδιαφέρεται για την Θεσσαλονίκη αλλά και τη Βόρεια Ελλάδα γενικότερα, αυτό που πρέπει να κάνει είναι, να επαναλειτουργήσει το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης που κατάργησε ο Τσίπρας και το μετέτρεψε σε Υφυπουργείο Εσωτερικών για θέματα Μακεδονίας, δηλαδή όπως λέμε ξύσει τα τέτοια σου με τον κασμά.

 

} Επίσης, δεν μπορεί να υπάρχει εκλεγμένος Περιφερειάρχης, και να καπελώνεται από κάποιον διορισμένο κομματικό υπάλληλο, από τον Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης όπως τον χαρακτηρίζουν.

} Ακόμη, είναι ντροπή να δίνει κάποιος εξετάσεις για την απόκτηση της άδειας οδήγησης, και το δίπλωμα να έρχεται μετά από μερικούς μήνες από την Αθήνα.

} Είναι τόσο δύσκολο να εγκατασταθεί ένα μηχάνημα στην Θεσσαλονίκη, ώστε να εμπλέκεται η αμαρτωλή Αθήνα;

 

Όλοι αυτοί οι... προοδευτικοί που ανήκουν στον αριστερό χώρο, κάθε φορά που εμφανίζονται στα μέσα ενημέρωσης  και το κάνουν συχνά αυτό, προκαλούν τους σοβαρούς και έντιμους πολίτες.

} Σε ένα από τα γνωστά του ξεσπάσματα, ο Κραουνάκης εμφανίστηκε σε κάποιο δημοσιογράφο ενός καναλιού και δήλωσε, ότι είναι πανερωτικός , και ότι στα 66-67  πολλά ντουζένια έχουν παρέλθει .

} Δεν γνωρίζουμε για πια ντουζένια μιλάει ο Κραουνάκης, αλλά αυτό που γνωρίζει ο κόσμος όλος όπως φυσικά κι εμείς είναι, ότι ο Σταμάτης κουβαλάει βαρύ... κουσούρι.

 

} Κάποιος Πετράκος που δηλώνει τραγουδιστής αλλά δεν τον ξέρει ούτε η Μάνα του, εμφανίστηκε σε κάποιο κανάλι για να μας εξηγήσει πως δημιούργησε τον ανεξήγητο πλούτο ο Τράγκας.

} Θυμίζουμε, ότι ο Πετράκος είχε ενταχθεί στο κόμμα του μακαρίτη, αλλά δεν πρόλαβε να δείξει τις πολιτικές του... ικανότητες.

 

} Χρόνια τώρα μας απειλούν οι Τούρκοι, και οι εκάστοτε Κυβερνήσεις αντί να δώσουν την ανάλογη απάντηση, μόνιμα απαντούν πως δεν θέλουμε πόλεμο.

} Αυτή την πάγια δήλωση οι Τούρκοι την έχουν εκλάβει ως αδυναμία, γι αυτό οι απειλές κατά της Χώρας μας συνεχώς αυξάνουν.

 

} Αυτό που δεν έκαναν οι Κυβερνήσεις της Ελλάδας, το έκανε προχθές  ο Ναύαρχος Εγκολφόπουλος ικανοποιώντας την επιθυμία των πολιτών.

} Μακάρι να κάνουν το λάθος να κάνουν κίνηση κατά της Ελλάδας οι Τούρκοι, για να πάρουν την απάντηση που θα είναι πολύ σκληρή.

} Επιτέλους, βρέθηκε και ένας πρώην Ναύαρχος να σηκώσει τη φωνή του και να στείλει ένα σκληρό μήνυμα στους Τούρκους που έχουν αποθρασυνθεί επικίνδυνα.

 

 

 

Σχόλια

  1. Ακόμη και μέχρι τις εκλογές να έχτιζε αυτή η κυβέρνηση καινούργιο γήπεδο στην Τούμπα με λεφτά του κράτους, ψήφο από ΠΑΟΚΤΣΗ δεν θα δουν !!Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ δεν ξεχνα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου