ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Ο Κυριάκος να μαζέψει τον Άδωνη από τα κανάλια...

 Πριν μερικές μέρες, ο μόνιμος πελάτης των Καναλιών που λέγεται Άδωνης Γεωργιάδης είχε δηλώσει, ότι στις Λαϊκές αγορές βρίσκει κανείς πολύ καλή ποιότητα προϊόντων και πολύ καλές τιμές.

} Οι άστοχες αυτές δηλώσεις του Υπουργού όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε δικαιολογημένες διαμαρτυρίες, γιατί στις Λαϊκές ούτε η ποιότητα των προϊόντων είναι καλή αλλά ούτε και οι τιμές ικανοποιούν τους πολίτες.

} Προχθές, ο... ανταποκριτής των καναλιών ξαναχτύπησε πάλι λέγοντας , ότι είναι καλό να έχουμε ακριβή βενζίνη, γιατί θα εισπράξουμε περισσότερους φόρους.

 

} Ο Κυριάκος Μητσοτάκης  έχει υποχρέωση να περιορίσει τις εμφανίσεις του Άδωνη  στα κανάλια, γιατί με τις ανοησίες που εκτοξεύει προκαλεί τους πολίτες.

 

} Μετά από την επιθετικότητα της Τουρκίας, την Πανδημία, τον Πόλεμο στην Ουκρανία, τις Πυρκαγιές και άλλα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει η Κυβέρνηση, δικαιολογημένα εκφράζει κάποιος την απορία του, τι άλλο πρέπει να γίνει για να σταματήσει η Νέα Δημοκρατία να προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις;

} Να αλλάξει πολιτική ο Τσίπρας είναι η δική μας απάντηση, αυτό όμως είναι δύσκολο να συμβεί, γιατί ο Αλέξης έχει εγκλωβιστεί επικίνδυνα από τους ... προοδευτικούς κουκουλοφόρους που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

} Δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε, ότι όσο ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίζει την εκλογική του επιτυχία στους συγκεκριμένους πελάτες του, οι σοβαροί και έντιμοι πολίτες που είναι η συντριπτική πλειοψηφία, δεν θα επιτρέψουν στον Τσίπρα να ξαναπάρει την εξουσία στα χέρια του.

}  Αυτό βέβαια δεν σημαίνει, πως θα πρέπει η Κυβέρνηση να διαπράττει τόσα σοβαρά λάθη, και να αδιαφορεί για την τιμή της βενζίνης και των τροφίμων.

 

} Ο κόσμος γνωρίζει ότι ο Τσίπρας δεν μπορεί σε αυτές τις δύσκολες στιγμές να Κυβερνήσει το Καράβι που λέγεται Ελλάδα.

} Δεν μπορεί όμως να σηκώσει και το βαρύ οικονομικό φορτίο, που όπως αναφέρουμε και λίγο παραπάνω το προκαλούν οι αυξημένες τιμές στα καύσιμα και στα τρόφιμα.

 

} Δημοσιογράφος της πλάκας εξέφραζε την απορία του λέγοντας, πως δεν μπορεί να καταλάβει τι πουλούσε ο μακαρίτης ο Τράγκας για να αποκτήσει τόσα πολλά χρήματα.

} Παστέλια είναι η δική μας απάντηση στον ανόητο  δημοσιογράφο, που δεν μπορεί να καταλάβει πως δημιουργήθηκε ο πλουτισμός του Τράγκα.

 

} Ένας άλλος δημοσιογράφος της  ίδιας... κατηγορίας με τον πρώτο έγραψε, ότι ο τάδε ηθοποιός θέλει πολύ να γίνει μπαμπάς, αλλά μέχρι σήμερα δεν το έχει καταφέρει.

} Και δεν πρόκειται να τα καταφέρει ρε ενημερωτή της πλάκας, γιατί θα πρέπει να του έχει χαλάσει η... σφυρίχτρα του.

 

} Ο Καρδιολόγος και Πολιτευτής Διαμαντής Γκολιδάκης παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιά του, και το παρών στο γάμο έδωσαν όλοι οι Βουλευτές της Πόλης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και αρκετοί Δήμαρχοι.

} Η σύζυγος του Διαμαντή Γκολιδάκη εξελέγη στην 11τη θέση στη Κεντρική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, με αποτέλεσμα να εκπλαγούν αρκετοί.

 

 

Σχόλια