Να ξεκαθαρίσει προθέσεις και στόχους ο Ιβάν Σαββίδης…

  

Ο Μπότο με τον Λουτσέσκου αποφάσισαν να ανανεώσουν τα συμβόλαια του Βιειρίνια και του Σβάμπ, όχι όμως και αυτό του Κρέσπο.

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ο Μπότο δεν έχει καμιά αντίρρηση να παραμείνει ο Κρέσπο στην ομάδα, με την προϋπόθεση όμως να μειώσει το συμβόλαιό του.

} Σχετικά με τον Μπίσεσβαρ οι δύο ειδικοί δεν έχουν αποφασίσει ακόμη αν θα παραμείνει για ένα ακόμη χρόνο στο ΠΑΟΚ.

 

} Δεν γνωρίζουμε τι θα κάνει ο Μπότο με τον Ελ Καντουρί που έχει υπογράψει ένα ασήκωτο συμβόλαιο, και ο ίδιος δεν το έχει τιμήσει.

} Ο Μαροκινός παίκτης αγωνίστηκε ελάχιστα στη φετινή αγωνιστική περίοδο λόγω τραυματισμού, αλλά και όταν αγωνίστηκε έδειξε ότι δεν μπορεί να βοηθήσει αγωνιστικά την ομάδα.

} Οι μέτριες εμφανίσεις του Ελ Καντουρί σε συνδυασμό με το βαρύ συμβόλαιό του, πρέπει να απασχολήσουν σοβαρά τους Λουτσέσκου και Μπότο.

 

} Όπως και στο χθεσινό μας σχόλιο αναφερθήκαμε, το χτίσιμο της νέας ομάδας του ΠΑΟΚ πρέπει να αρχίσει από τη μεσαία γραμμή.

} Είναι γεγονός και αυτό νομίζω κανείς δεν το αμφισβητεί, ότι ο ΠΑΟΚ χωλαίνει σοβαρά στο χώρο του κέντρου, και είναι ανάγκη αυτό το πρόβλημα να λυθεί στη νέα αγωνιστική περίοδο.

} Η παρουσία ενός ηγέτη στη μεσαία γραμμή κρίνεται απαραίτητη, όπως απαραίτητη θεωρούμε εμείς και την απόκτηση ενός παίκτη που να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα ανάλογα με τις ανάγκες τους παιγνιδιού.

 

} Οι αργοί παίκτες, όπως είναι ο Κούρτις και Ελ Καντουρί δεν μπορούν να λύσουν το πρόβλημα, και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ.

} Με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του, ούτε ο Σοάρες που αποκτήθηκε τον Γενάρη μπορεί να βοηθήσει στην αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας στο χώρο του κέντρου.

} Σε ό,τι αφορά την επιστροφή του Πέλκα στο ΠΑΟΚ, όπως ψιθυρίζουν κάποιοι αφελείς, αυτό είναι αδύνατο να συμβεί, γιατί το κόστος απόκτησής του είναι πολύ μεγάλο.

 

} Εκείνο που χρειάζεται πριν και πάνω από όλα είναι να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις αλλά και τους στόχους του ο Ιβάν Σαββίδης.

} Αν στόχος του Ιβάν Σαββίδη είναι να διεκδικήσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα, τότε θα πρέπει να βάλει και ανάλογα το χέρι στη τσέπη.

} Αν πάλι βολεύεται με μια θέση στην τετράδα, τότε δεν χρειάζεται να προχωρήσει σε ακριβές μεταγραφές όπως επιθυμεί ο Λουτσέσκου.

 

 } Σχετικά με το μπάσκετ, ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ δήλωσε ότι ασχολείται με το αγωνιστικό κομμάτι, και στο βάθος... βλέπει Ευρώπη.

} Μακάρι να πέσουμε έξω στις εκτιμήσεις μας , αλλά ο Θανάσης Χατζόπουλος θα πρέπει να φροντίσει ώστε να περιορίσει τα περσινά του λάθη, και σχετικά με την  Ευρώπη αυτό είναι καλύτερα να το κρατήσει... μυστικό.

} Ακόμη, θα πράξει σοφά ο Πρόεδρος της ΚΑΕ, αν περιορίσει λίγο τις συνεντεύξεις του, και αν ακολουθήσει τη σεμνή συμπεριφορά και γραμμή που χάραξε ο Θανάσης Κατσαρής και ο Κώστας Αμοιρίδης.

 

Σχόλια

  1. ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Ο ΤΣΟΡΙ ΝΤΟΜΙΓΚΕΖ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΛΕΓΑΝΕ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ......ΤΙ ΠΑΛΤΟ ΗΡΘΕ........ΚΑΙ ΤΙ ΓΛΥΤΩΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ........Η ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΗΤΑΝ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΜΑΝΤΟΥΡΟ.....ΜΑΡΤΕΝΣ...ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ.......ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΛΗΞΑΝ ΤΑ ΠΛΗΘΗ.....ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΤΑΛΕΝΤΑ...ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΛΕΝΤΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΤΥΛ ΝΟΡΒΗΓΟΥ ΠΕΡΕΙΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΑΝ Ο ΝΕΟΣ ΜΑΛΝΤΙΝΙ........ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 5Χ5.ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΓΑΤΩΝΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΝΟΙ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου