Παρόντες το 85-90% των μεταγραφών κατά την...αναχώρηση της ομάδας! Και...βλέπουμε!

 


 

 Κοροϊδίας το ανάγνωσμα στα κορόιδα οπαδούς του ΠΑΟΚ από τον Μπότοξ. Βγήκε με ταρατατζούμ και φαμφάρες τις προάλλες και έλεγε με...στόμφο ότι στην πρώτη του ΠΑΟΚ θα είναι παρόντες το 85-90% των μεταγραφών του ΠΑΟΚ. 

Πώς μεταφράζεται αυτό; Άντε να λείπει ένας, το πολύ ενάμισος, δηλαδή...

Ξεκινάει λοιπόν η προετοιμασία και ο ΠΑΟΚ είναι χωρίς έξι με εφτά παίκτες, μπορεί και παραπάνω!  

Βέβαια, οι σιτιζόμενοι ρεπόρτερ ΠΑΟΚ προλάβανε και το γυρίσανε. "Το 85-90% των παικτών θα είναι στην ομάδα κατά την αναχώρησή της για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας"! 

Δεν πάει τζάμπα το πέι ρολ, δηλαδής...

Φυσικά, όταν έρθει εκείνη η μέρα, πέντε - πεντέμισυ μέρες από απόψε το βράδυ, θα πιάσουν το άλλο παραμύθι: "Είπαμε ότι θα είναι το 85-90% αλλά όχι παρόντες. Θα έχουνε κλείσει στον ΠΑΟΚ"!

Βέβαια, δεν θα έχουν κλείσει στον ΠΑΟΚ έχοντας υπογράψει συμβόλαιο, απλά θα είναι στο μιλητό ή στις συζητήσεις! 

Φάτε σανό καλοκαιρινό κορόιδα. Και χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής...

Όσο για την επόμενη σεζόν, θα γελάσουμε. Τώρα που ... ψήθηκε ο Ζίφκοβιτς και του ανανεώσανε το συμβόλαιο, αυτό είναι το μόνο σίγουρο...


Σχόλια

 1. Υπό διάλυση η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ. Με αθλητές από τη Β ομάδα και κάποιους δανεικούς που επέστρεψαν, η πρώτη προπόνηση.

  Διώχνουν τον Τσόλακ για να παίζει η επιλογή Λουτσέσκου Ολιβέιρα, διώχνουν τον Σβαμπ για να παίζει η επιλογή Λουτσέσκου Κούρτιτς.

  Οι μανατζεροδημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ δεν μπορούν να αισθανθούν το τί γίνεται στην ομάδα. Γελούν σαν χάνοι και λένε το παραμύθι τους μπας και το πιστέψουν και αυτοί! Οι αναλύσεις τους δε, τραγικές!

  Πολύ δύσκολη χρονιά ξεκίνησε για τον ΠΑΟΚ...το project είναι φέρτε προτάσεις - πουλάμε!

  Reivellere

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου