ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Μετά τον 15Αύγουστο στις θέσεις τους Βολευτές και Υπουργοί...Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τους Υπουργούς και τους Βουλευτές του στις 15 Αυγούστου να έχουν επιστρέψει στις έδρες τους.

} Η απόφαση αυτή του Πρωθυπουργού, τροφοδότησε διάφορα σενάρια  σχετικά με  πρόωρες εκλογές μέσα στο 2022 και ειδικότερα τον Νοέμβριο.

} Κάτι τέτοιο προκύπτει και από το γεγονός, ότι αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται πάλι στη Θεσσαλονίκη, την οποία προκλητικά έχει αγνοήσει όλα αυτά τα χρόνια.

 

} Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας δηλώνει ότι είναι έτοιμος να πάρει την Κυβέρνηση στα χέρια του, χωρίς όμως να έχει τη στήριξη των πολιτών, με βάσει τις δημοσκοπήσεις.

 

} Ο Ανδρουλάκης περισσότερο συγκρατημένος από τον Τσίπρα, πιστεύει ότι σε περίπτωση πρόωρων εκλογών, το ΠΑΣΟΚ θα κατακτήσει ένα τέτοιο ποσοστό που δεν θα μπορέσει να το αγνοήσει το πρώτο κόμμα.

} Παρά το ανανεωτικό σχεδιασμό του Ανδρουλάκη, αρκετοί από τη παλιά φρουρά παρέμειναν  στο νέο ΠΑΣΟΚ.

} Αυτός που έμεινε έξω από διαβουλεύσεις και σχεδιασμούς είναι ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, και ένας πολιτικός με έντονη προσωπικότητα Βαγγέλης Βενιζέλος.

 

} Το σύστημα και το κατεστημένο της Αθήνας, κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να απογοητεύσουν και να βάλουν στο περιθώριο τον Βαγγέλης Βενιζέλο, αλλά δεν τα κατάφεραν γιατί όπως αναφέρουμε και παραπάνω, έχει την μεγάλη στήριξη των πολιτών.

 

} Πέφτουν από τα σύννεφα για τον Τράγκα και την περιουσία που κατάφερε να δημιουργήσει κάνοντας τον δημοσιογράφο και τον εκδότη.

} Μπορεί τα μεγέθη να μην είναι τα ίδια, αλλά έχουμε να θυμηθούμε την περίπτωση του Θέμου Αναστασιάδη που είχε μετακομίσει οικογενειακώς στην Ελβετία.

} Μικρότερες αλχημείες είχε κάνει και ο Κωστόπουλος, ο οποίος αφού έκανε μερικές πτωχεύσεις και αφού άφησε απλήρωτους τους εργαζόμενους στα δικά του μέσα, αυτός κατάφερε με ένα... μαγικό τρόπο, να στείλει για σπουδές τα παιδιά του στην Αμερική.

 

} Όλα αυτά κατά τη δική μας εκτίμηση συμβαίνουν, γιατί δεν λειτουργούν οι Ελεγκτικοί μηχανισμοί, και γιατί οι εκάστοτε Κυβερνήσεις χαϊδεύουν τους δημοσιογράφους.

 

} Κάποιοι αφελείς συνεχίζουν να εκφράζουν την απορία τους, πως ο Τράγκας κατάφερε να δημιουργήσει μια τόσο μεγάλη Περιουσία που θα ζήλευαν ακόμη και αρκετοί εφοπλιστές.

} Όλοι υποψιάζονται αλλά κανένας δεν θέλει να πάρει θέση, γιατί τρέμουν τον Τράγκα έστω και πεθαμένο.

} Κάποιοι λένε, εμείς φυσικά δεν τους... πιστεύουμε, ότι τόσα πολλά χρήματα μπορεί να αποκτήσει κάποιος πουλώντας ναρκωτικά ή όπλα.

 

} Ένας... ζωόφιλος όμως όπως ήταν ο μακαρίτης ο Τράγκας, που έκανε εκπομπή κρατώντας στην αγκαλιά του ένα κοπρόσκυλο, δεν μπορεί να έπαιζε τέτοια επικίνδυνα παιγνίδια;

 

} Πριν μερικές μέρες είχαμε γράψει,  ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφασίσει να κλείσει την πόρτα σε αυτούς τους Ευρωβουλευτές που έχουν εκλεγεί πάνω από δύο φορές, έχει και άλλους στόχους να επιλέξει.

} Μπορεί να διεκδικήσει το Δήμο Θεσσαλονίκης,  και Βουλευτική έδρα μέσα από τη Β΄ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

 

} Ο κακός μας φίλος μας έστειλε μήνυμα στο οποίο μας γράφει, ότι μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μην τον συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

} Σε μια τέτοια περίπτωση καραγκιόζη, ο Θοδωρής Ζαγοράκης που παίζει μπάλα σε όλες τις θέσεις, μπορεί να δεχθεί την πρόταση του Νίκου Ανδρουλάκη, και να κατακτήσει μια θέση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μέσα από το νέο ΠΑΣΟΚ.

Σχόλια