ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Ο…αριστερός Τσίπρας έβαλε να συλλάβουν αυτή που του είπε αυτό που είναι...

 «Προδότη, η Μακεδονία είναι Ελληνική» φώναξε μια Γυναίκα απευθυνόμενη στον Τσίπρας που επισκέφθηκε την Πολίχνη στη Θεσσαλονίκη και αυτός έβαλε να την συλλάβουν…

 

} Κάποια... καλά παιδιά εδώ και αρκετό καιρό έχουν στοχοποιήσει τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Θεσσαλονίκης και τον βρωμίζουν με κάθε τρόπο.

} Το έχουμε επανειλημμένα τονίσει, ότι στη μέχρι τώρα πορεία του Δήμου Θεσσαλονίκης, η εμπειρία του Μίμη Φωτόπουλου έπαιξε σημαντικό ρόλο.

 

} Θεωρούμε, ότι ο Δήμαρχος Κώστας Ζέρβας πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του, να στηρίξει τον Γενικό Γραμματέα, και να δείξει την κόκκινη κάρτα σε κάποιους... όψιμους παραγοντίσκους που ζητούν την απομάκρυνσή του.

} Θα πρέπει να γνωρίζει ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ότι η εμπειρία είναι ένας στοιχείο που δεν το αποκτά κάποιος από του ΑΠΘ, ούτε με συμβολαιογραφική πράξη.

} Η εμπειρία σημαίνει τριβή στα πράγματα, σημαίνει γνώση και αυτά τα στοιχεία ελάχιστα τα διαθέτουν στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

 

} Η Κυβέρνηση συνεχίζει να λειτουργεί με καθυστέρηση σε όλους σχεδόν τους τομείς, και ειδικότερα με την τιμή της βενζίνης που παίρνει τραγικές διαστάσεις.

} Είναι ανάγκη να δείξει άμεσα η Κυβέρνηση την απαραίτητη ευαισθησία, και να βάλει φρένο στη τιμή της Βενζίνης, γιατί στο κομμάτι αυτό η Χώρα μας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

 

} Από την πλευρά του Τσίπρα, ο Αλέξης έχει ξεμείνει από σοβαρά επιχειρήματα , έχει επενδύσει στην αύξηση των καυσίμων εκμεταλλευόμενος τον πόνο των πολιτών για να εξυπηρετήσει τα κομματικά του συμφέροντα.

} Ως γνήσιος αριστερός ο Τσίπρας, και εγκλωβισμένος από κάποιους ακραίους συντρόφους του, καταψηφίζει την αμυντική συμφωνία με ΗΠΑ.

 

} Θα καταγγείλετε τη σύμβαση με τις ΗΠΑ εάν κληθείτε να Κυβερνήσετε, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον Τσίπρα.

} Όπως καταγγείλατε κι εσείς Κυριάκο τη Συμφωνία των Πρεσπών που υπέγραψε η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, είναι η δική μας απάντηση

 

} Μαζί με τους Τούρκους , υπάρχουν και κάποιοι... προοδευτικοί του αριστερού χώρου που διαμαρτύρονται για τη συμφωνία ΕΛΛΑΔΑΣ -ΗΠΑ.

} Δεν πρέπει κανείς όμως να εκπλαγεί από τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί είναι γνωστοί η επιθυμία που είχαν εκφράσει κάποιοι συνεργάτες του Τσίπρα, να καταργηθεί η Αστυνομία, και να περιοριστούν οι Ένοπλες δυνάμεις.

 

} Μετά τον Τσίπρα, στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε και ο Ανδρουλάκης, ο οποίος είχε συνάντηση με παλιούς και νέους φίλους του ΠΑΣΟΚ.

} Τώρα έχουμε εναλλακτική λύση δήλωσε ένα πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που είχε προσχωρήσει στο ΣΥΡΙΖΑ γιατί είχε μυρίσει...ψητό.

 

 

 

 

 

Σχόλια