ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Γιατί οι αριστεροί...πατριώτες της πλάκας δεν θέλουν ισχυρές ένοπλες δυνάμεις;

  

} Η αμυντική συμφωνία Ελλάδας-ΗΠΑ κυρώθηκε στη Βουλή με 181 ψήφους της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΙΝΑΛ, αλλά και με την ψήφο δύο ανεξάρτητων Βουλευτών.

} Όπως ήταν αναμενόμενο, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισε την αμυντική συμφωνία, χωρίς όμως να μπορεί να δικαιολογήσει την απόφασή του αυτή με σοβαρά επιχειρήματα.

} Είναι γεγονός και γι αυτό κανείς δεν μπορεί να αμφιβάλει, ότι τα αριστερά κόμματα δεν θέλουν ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις στη Χώρα,  η αριστερή κουλτούρα και το κομμουνιστικό δόγμα.

 

} Άλλωστε, ποιος μπορεί να ξεχάσει την επιθυμία που εξέφρασε η γνωστή Τασία του ΣΥΡΙΖΑ, ότι θα πρέπει τα σύνορα της Χώρας να μείνουν ανοιχτά;

} Και όλα αυτά συμβαίνουν, όταν η Τουρκία προσπαθεί να ενισχύσει τις δικές της Ένοπλες Δυνάμεις, με ότι καινούργιο υπάρχει στην αγορά.

} Μπορεί τα αριστερά κόμματα να μην επιθυμούν την ενίσχυση του Στρατού μας, τάσσονται όμως υπέρ της πάνοπλης Ρωσίας που άρχισε να απειλεί τους πάντες.

 

} Ο Ερντογάν δήλωσε ότι δεν βλέπει με θετική σκέψη το θέμα ένταξης της  Φιλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, αφενός να κοντράρει την Ελλάδα, και αφετέρου να ικανοποιήσει τον Πούτιν.

} Είναι γνωστά τα πολιτικά παιγνίδια που παίζει ο Τούρκος Πρόεδρος, η Αμερική όμως έχει την ευκαιρία να τον βάλει σε τάξη και να τον δείξει ποιος είναι ο σωστός δρόμος που πρέπει να ακολουθήσει.

} Είναι πολλά τα χρόνια που ο Ερντογάν παίζει διπλό παιγνίδι με Αμερική και Ρωσία, και θα πρέπει επιτέλους αυτόν τον κατεργάρη να τον οδηγήσουν στη θέση του.

 

} Μπορεί ο πληθωρισμός να έχει ξεπεράσει το 150% στη Τουρκία, μπορεί ο Λαός να υποφέρει, ο Ερντογάν όμως αγνοεί τους Τούρκους πολίτες , και προσπαθεί να εξοπλίσει το Στρατό του με σύγχρονα αεροπλάνα.

} Η αρνητική ψήφος του ΣΥΡΙΖΑ για την αμυντική συμφωνία, θα εισπράξει και το ανάλογο τίμημα γιατί οι σοβαροί και έντιμοι πολίτες, δεν μπορούν να αφήσουν αυτήν την πράξη να περάσει απαρατήρητη.

 

} Βέβαια, η ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας, πρέπει να συμβαδίζει και με καλή ζωή των πολιτών, που είναι αλήθεια ότι βρίσκονται σε τραγική κατάσταση.

} Καλά είναι τα σύγχρονα RAFL, όταν όμως οι πολίτες υποφέρουν, δεν τους μένουν περιθώρια να σκεφθούν την ασφάλεια της Χώρας.

} Αυτό πρέπει να το λάβει σοβαρά υπόψη της η Κυβέρνηση, και να βάλει φρένο στην τιμή αύξηση της βενζίνης που κάθε μέρα αυξάνεται όλο και περισσότερο.

Σχόλια