ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Τι θα πάθαινε η Ελλάδα με κυβέρνηση Σύριζα....

 


Όσοι ασκούν κριτική στην Κυβέρνηση, θα πρέπει να περάσει από το μυαλό τους η σκέψη, πού θα βρίσκονταν σήμερα η Χώρα μας, αν στη Κυβέρνηση βρίσκονταν ο ΣΥΡΙΖΑ και στη θέση του Πρωθυπουργού ο Τσίπρας.

} Κανείς δεν πρέπει να ξεχάσει, με πόση  ευκολία ο Τσίπρας ξεπούλησε το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, για να ικανοποιήσει  πιθανόν την επιθυμία τρίτης Χώρας.

} Σήμερα θα μπορούσε να κάνει το ίδιο και να διαθέσει μερικά Νησιά στους Τούρκους, όπως είχε δηλώσει ο πρώην Υπουργός  Ζουράρης.

 

} Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η σημερινή Κυβέρνηση δεν έχει διαπράξει κάποια σοβαρά λάθη, τα οποία διαπίστωσε με αρκετή καθυστέρηση.

} Δεν έπρεπε ο Πρωθυπουργός να αφήσει απροστάτευτους τους πολίτες σχετικά με την  ενέργεια, και με καθυστέρηση να προσπαθεί να διορθώσει τα λάθη του.

 

} Πάνω από 150.000!!! έδωσαν το παρών και ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ, που τελικά βαπτίστηκε ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

} Η δραστηριότητα και η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ, έχει θορυβήσει τον Τσίπρα που είχε πιστέψει ότι μπορεί να εισχωρήσει στη δεξαμενή των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ.

} Τώρα, όσο το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα ανεβάζει τα ποσοστά του, τόσο θα μειώνονται τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι να φτάσει στο γνωστό ποσοστό των αριστερών, δηλαδή στο 3-5%.

 

} Εμείς δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε, πως όσο ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίζει την εκλογική του επιτυχία στους κουκουλοφόρους, στους φίλους του Κουφοντίνα, και σε αυτούς που έχουν προκαλέσει σοβαρές ζημιές στο ΑΠΘ, οι σοβαροί πολίτες θα κρατούν δικαιολογημένες αποστάσεις.

} Περίπου 34 χρόνια διάφοροι... προοδευτικοί του αριστερού χώρου είχαν καταλάβει ένα πολύ μεγάλο χώρο μέσα στο ΑΠΘ, και από εκεί κατέστρωναν τα σχέδιά τους που δεν ήταν άλλα από επιθέσεις στους Αστυνομικούς.

 

} Στα τέσσερα χρόνια που Κυβέρνησε ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν τόλμησε να απομακρύνει τους καταληψίες από το ΑΠΘ, γιατί επρόκειτο για γνωστά παιδιά που ανήκουν στο χώρο.

} Η σημερινή Κυβέρνηση τόλμησε αυτό που δεν έκανε η προηγούμενη, απομάκρυνε τους καταληψίες από τον Πανεπιστημιακό χώρο, ο Τσίπρας όμως κράτησε τις απαραίτητες αποστάσεις, και δεν έκανε καμιά απολύτως δήλωση.

} Αυτό και μόνο δείχνει την ενοχή του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους σοβαρούς και έντιμους πολίτες.

 

} Ένα ερώτημα που βασανίζει τους πολίτες και ειδικότερα τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας είναι, γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης αξιοποιεί συνεχώς τον Κικίλια σε Υπουργούς θώκους.

} Είναι τόσο καλός Υπουργός ο πρώην καλαθοσφαιριστής, η έχει τόσα γερά στηρίγματα στην Αμερική όπως κάποιοι αναφέρουν;

Σχόλια