Ο Πασχαλάκης αποχαιρέτησε την Τούμπα πιέζοντας τον ΠΑΟΚ για να τον κρατήσει...

 


 

Με ανεβασμένο το ηθικό και  την ανάλογη αυτοπεποίθηση των παικτών, ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει στην  Αθήνα να πάρει τη νίκη από τον Παναθηναϊκό και να κατακτήσει ένα ακόμη Κύπελλο.

} Είναι γνωστό, ότι στους αγώνες κυπέλλου γίνονται οι περισσότερες εκπλήξεις, με τον ΠΑΟΚ όμως να γνωρίζει τον τρόπο της κατάκτησης του Κυπέλλου.

 

} Εκτός από τον τραυματία Βιειρίνια που θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης, όλοι οι άλλοι παίκτες που για διάφορους λόγους δεν είχαν συμμετοχή στην αγωνιστική δραστηριότητα της ομάδας, επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση.

} Ο παίκτης που η παρουσία του κρίνεται απαραίτητη στη ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, χωρίς καμιά αμφιβολία είναι ο Μπίσεσβαρ, στον οποίο ο Λουτσέσκου θα αναθέσει βασικό ρόλο.

} Με τον Μπίσεσβαρ σε ρόλο οργανωτή στην ομάδα, μπορεί να αξιοποιήσει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον γρήγορο Μίτριτσα.

 

} Ο Πασχαλάκης αποχαιρέτησε την Τούμπα, και το ερώτημα που προκύπτει είναι αν έχει συμφωνήσει με κάποια άλλη ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του, η επέλεξε αυτόν τον τρόπο για να πιέσει τον ΠΑΟΚ για να το κρατήσει.

} Η πορεία του Πασχαλάκη στο ΠΑΟΚ είχε αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα, αλλά μετά από κάποια σοβαρά λάθη στα οποία υπέπεσε ο Ζίβκοβιτς, καθιερώθηκε στην ομάδα από τον Λουτσέσκου.

} Αυτό σημαίνει, πως ανεξάρτητα τι θα γίνει με τον Σέρβο, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να εντοπίσει τον νέο τερματοφύλακα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα.

 

} Ο Παναθηναϊκός είναι μια ισχυρή ομάδα και το έχει αποδείξει στους αγώνες πρωταθλήματος, γι αυτό σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει οι παίκτες του ΠΑΟΚ να επηρεαστούν από την εμφάνισή του στο παιγνίδι της Τούμπας.

 

} Στον τελικό, ακόμη και ο Ζαμπά μπορεί ανάλογα με την έκβαση του αγώνα να χρησιμοποιηθεί, που και αυτός στηρίζει την αξιοποίησή του στις κάθετες μεταβιβάσεις του Μπίσεσβαρ.

} Ο Ρουμάνος τεχνικός ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του λέγοντας, ότι με αυτούς τους παίκτες, η πορεία της ομάδας πρέπει να θεωρείται επιτυχημένη, και δεν έχει άδικο.

 

} Όπως αρκετές φορές το έχουμε τονίσει, αν εξαιρέσουμε 3-4 παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ομάδας, κανείς άλλος δεν έχει τα προσόντα για να μπορεί να σηκώσει τη βαριά φανέλα του ΠΑΟΚ.

} Αυτό σημαίνει, ότι ο Μπότο θα κληθεί να προχωρήσει στην απόκτηση αρκετών παικτών, που φυσικά θα είναι μια κλάση καλύτεροι από αυτούς που θα φύγουν.

} Είναι ανάγκη να δημιουργηθεί ένας βασικός κορμός , επάνω στον οποίο θα χτιστεί η νέα ομάδα του ΠΑΟΚ που τόσο μεγάλη ανάγκη έχει.

 

} Φυσικά, στόχος του Μπότο πρέπει να είναι, η δημιουργία μια ισχυρής μεσαίας γραμμής, με παίκτες που θα διαθέτουν τις απαραίτητες αντοχές, αλλά και την  ανάλογη προσωπικότητα .

} Δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε, ότι σε διάφορες Ελληνικές ομάδες αγωνίζονται πολλοί καλοί παίκτες που επιθυμούν να φορέσουν τη φανέλα του ΠΑΟΚ, και είναι να απορεί κανείς, γιατί οι αρμόδιοι δεν δείχνουν ενδιαφέρον για την απόκτησή τους.

 

} Μετά από 14!!! Ολόκληρα χρόνια, η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ έμεινε εκτός των πλέι οφ, γεγονός που δεν ικανοποιεί τους φιλάθλους, αλλά ούτε και τον Θανάση Χατζόπουλου που έβαλε βαθιά το χέρι στη τσέπη.

} Δυστυχώς, οι επιλογές των... ειδικών δεν ήταν οι κατάλληλες, και φυσικά δικαιώνουν τη δική μας πάγια θέση, όταν αποφασίζουν οι... ειδικοί εμείς θα πρέπει να ανησυχούμε.

Σχόλια