Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται παίκτες από το πάνω ράφι...

 


 

 

Όπως αρκετές φορές το έχουμε επαναλάβει, το ξεσκαρτάρισμα στο ΠΑΟΚ μόνο εύκολο δεν είναι, γιατί τα συμβόλαια αρκετών παικτών δεν έχουν λήξει, και την απομάκρυνσή τους από την ομάδα, θα την διαπραγματευτούν σκληρά.

}  Στην περίπτωση αυτή, τεράστια ευθύνη έχουν οι... ειδικοί, γιατί έκλειναν συμβόλαια τριετούς ακόμη και τετραετούς διάρκειας, σε κάποιους μέτριους παίκτες, και δεν νομίζω πως χρειάζεται να τους αναφέρουμε για μια ακόμη φορά.

 

} Χτυπητή, κραυγαλέα είναι η περίπτωση του Ελ Καντουρί που ενώ δεν έχει προσφέρει αγωνιστικά στο ΠΑΟΚ, κάποιοι... ειδικοί πέρυσι του ανανέωσαν  το βαρύ συμβόλαιό του.

} Αρκετοί από τους παίκτες που οι... ειδικοί θα κληθούν να αξιολογήσουν, έχουν αποδείξει ότι δεν μπορούν να παίξουν ούτε δεύτερο ρόλο στο ΠΑΟΚ.

 

} Αφού ο Μπότο με τον Λουτσέσκου ξεκαθαρίσουν τους μέτριους παίκτες από τον ΠΑΟΚ, τότε θα μπορούν να προχωρήσουν στην ενίσχυση της ομάδας που θα αποκτήσουν από το... πάνω ράφι.

} Στην περίπτωση αυτή πρέπει να επικρατήσει η δική μας πάγια θέση, ότι σε μια ομάδα τη διαφορά δεν την κάνουν οι πολλοί παίκτες, αλλά οι ικανοί.

} Δεν πρέπει ο Ιβάν Σαββίδης να ασχοληθεί λίγο με τους... ειδικούς εκείνους που κουβάλησαν στο ΠΑΟΚ τους Βραζιλιάνους Σιντκλέι και Τέηλορ, για να αντικατασταθούν από τους Λύρατζη και Βιειρίνια;

 

} Ο Κούγιας έβγαλε στο σφυρί την ΑΕΛ, και το τίμημα που ζητάει είναι μόνο μερικά ... εκατομμύρια ευρώ, σε μια περίοδο  που δύσκολα βρίσκει κανείς επενδυτές.

} Την ΑΕΛ την πουλάει ο Κούγιας, ότι γιατί δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις που είναι αρκετές, αλλά γιατί δεν περνάει... καλά.

} Μετά από επτά χρόνια παρουσίας, ο Κούγιας κατάλαβε ότι αφού οι Λαρισαίοι φίλαθλοι δεν τον γουστάρουν, δεν πάει άλλο, και έτσι αποφάσισε να εγκαταλείψει τον κάμπο.

 

} Για το πόσα λεφτά χρωστάει η ΑΕΛ του Κούγια, δεν μας είπε όμως. Το έγραψε πάντως τη τοπική «Ελευθερία» πριν μερικές εβδομάδες: Κοντά στο μισό εκατομμύριο ευρώ!!

 

} Έχουμε απορία και θέλουμε να ρωτήσουμε, αν στις επιλογές των κοριτσιών που έρχονται στο ΠΑΟΚ να παίξουν Βόλεϊ, συμμετέχει και ο χρηματοδότης Κώστας Αμοιρίδης.

} Η απορία μας αυτή έχει να κάνει με το γεγονός, ότι ως παίκτριες δεν μπορούμε να τις κρίνουμε, ως εμφάνιση όμως πρόκειται για καλλονές.

 

} Κάποιοι... απαιτητικοί δεν συμφωνούν με την επιλογή του τερματοφύλακα που θέλουν να φέρουν στο ΠΑΟΚ, γιατί πιθανόν να θέλουν τον...Κουρτουά.

} Γι αυτούς, ο Πασχαλάκης ήταν αναντικατάστατος, και έπρεπε ο ΠΑΟΚ να τον κρατήσει με οποιοδήποτε οικονομικό κόστος.

} Σήμερα αγαπητέ μου, είτε το θέλεις είτε όχι, αυτός που είναι αναντικατάστατος στο ΠΑΟΚ, είναι μόνο ο Μάκης Γκαγκάτσης .

 

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο Μπότο έχει εντοπίσει κάποιο παίκτη που μπορεί να ενισχύσει την ομάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά και επιθυμεί να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

} Πρόκειται για έναν παίκτη που αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου, και συχνά μετατρέπεται σε σκόρερ της ομάδας της οποίας αγωνίζεται.

} Εκείνο που δεν γνωρίζουμε είναι, αν ο παίκτης θα έρθει στο ΠΑΟΚ ελεύθερος, η θα αγωνιστεί ως δανεικός.

 

Σχόλια

  1. ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΓΝΩΣΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ.ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΑ ΠΕΡΥΣΙΝΑ, ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ,ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΓΕΡΑΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΑ........ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ,ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΑΕΙ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΣΟΥ ΛΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ.ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΤΟΤΕ ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΤΟ ΣΛΟΒΑΚΙΚΟ.ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΣ.....ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ.......ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΘΥΜΩΣΟΥΝ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου