ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Τρομοκράτες του Σύριζα στα Πανεπιστήμια...

 
 

Κανένα Πανεπιστήμιο στον κόσμο δεν έχει άσυλο, με τον τρόπο που υποστηρίζει μια μερίδα φοιτητών, που...συμπτωματικά ανήκουν στον αριστερό χώρο, και κανένα πολιτικό κόμμα στον πλανήτη δεν στηρίζει μια τέτοια διεκδίκηση που δεν προκύπτει από κανέναν νόμο και καμιά διάταξη.

} Το χειρότερο είναι, ότι στη Θεσσαλονίκη οι γνωστοί ... προοδευτικοί του αριστερού χώρου, που συνεργάζονται με τους κουκουλοφόρους και άλλα περίεργα στοιχεία, πραγματοποίησαν πορεία στη Θεσσαλονίκη καταστρέφοντας περιουσίες αθώων πολιτών, με το εξής αίτημα.

} Δεν συμφωνούν με την Αστυνομία που κλήθηκε να προστατέψει το χώρο, που μετά από 34!!! Ολόκληρα χρόνια κατάληψης, η σημερινή Κυβέρνηση κατόρθωσε να τον ελευθερώσει και να τον παραδώσει στο Πανεπιστήμιο.

 

} Οι... προοδευτικοί του ΣΥΡΙΖΑ, έφτασαν στο σημείο ν α γκρεμίσουν τοίχους που είχε κατασκευάσει ο εργολάβος, γιατί θέλουν να διατηρήσουν το χώρο στη κατοχή τους, τον οποίο χρησιμοποιούσαν για εργαστήριο κατασκευής μολότοφ, και ορμητήριο κατά των Αστυνομικών.

} Το περίεργο όσο και επικίνδυνο είναι, ότι όλοι αυτοί οι... προοδευτικοί της πλάκας, δεν έχουν μόνο την ανοχή αλλά και την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

} Τέτοιες ενέργειες , τέτοιες θέσεις από την πλευρά της Αντιπολίτευσης εξυπηρετούν τα συμφέροντα της Νέας Δημοκρατίας, γι αυτό και η νέα δημοσκόπηση δίνει σοβαρά προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, παρά τα πολλά και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κυβέρνηση.

 

} Κανένας σοβαρός και νομοταγής πολίτης δεν μπορεί να ταυτιστεί με τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, και αυτό βγαίνει στις δημοσκοπήσεις.

} Το γεγονός, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αγνοεί τους σοβαρούς και έντιμους πολίτες, και δεν δίνει σημασία για τις καταστροφές που προκαλούν οι κουκουλοφόροι στις περιουσίες τους, θα εισπράξει το τίμημα στις προσεχείς εκλογές.

} Οι σοβαροί Έλληνες πολίτες, έχουν πολλούς και σοβαρούς λόγους να κρατήσουν τις απαραίτητες αποστάσεις από τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, και ούτε ένα λόγο να τον στηρίξουν στις επόμενες εκλογές.

 

} Σε ότι αφορά την Κυβέρνηση, πρέπει να δείξει τόλμη και αποφασιστικότητα, να αγνοήσει τις κραυγές του Τσίπρα, και να βάλει στη θέση τους κάποιους κατεργάρηδες που έχουν αποθρασυνθεί.

 

} Το έχουμε επανειλημμένα τονίσει, ότι οι Γύφτοι έχουν αποθρασυνθεί επικίνδυνα, και δεν υπάρχει μέρα που να μη προκαλέσουν κάποιο επεισόδιο.

} Στο Μακροχώρι Ημαθίας μια ομάδα Γύφτων σακάτεψαν στο ξύλο έναν  Αστυνομικό, γιατί πήγε να τους ελέγξει για παράνομη στάθμευση.

} Δεν θα πρέπει και η Αστυνομία με τη σειρά της να στείλει το δικό της μήνυμα στους Γύφτους, ότι τέτοιες πράξεις δεν μπορούν να μείνουν ατιμώρητες;

 

} Σε καθεστώτα σαν αυτά που πιστεύει ο Τσίπρας, παρόμοιες ενέργειες σαν αυτές του Μακροχωρίου Ημαθίας, οι Γύφτοι θα είχαν υποστεί όχι δικαστικές τιμωρίες, αλλά μέχρι εκεί που δεν πάει ο νους σας…

Σχόλια

  1. Μια αναφορά μου για τις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου η του ερχόμενου έτους..ο ελληνικός λαός έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι έχει μνήμη χρυσόψαρου και όταν έρχεται η ώρα της κάλπης τα συστημικά ΜΜΕ κάνουν ότι μπορούν για να ψηφιστούν τα "αφεντικά " τους . Μονόδρομος λοιπόν είναι η καταψήφιση όλων αυτών των αποκομμάτων που έχουν διαλύσει την οικονομία, την παιδεία και όλες τις βασικές αρχές μιας κοινωνίας..το 60% των συμμετεχόντων στις προηγούμενες εκλογές πρέπει να μη ξεπεράσει το 10% στις επερχόμενες..Αυτή θα είναι η απαρχή μιας νέας Ελλάδας διαλύοντας το σάπιο πολιτικό σύστημα που κυβερνά εδώ κ πολλές δεκαετίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου