ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Μόνο...δέκα μονάδες πίσω από τη ΝΔ ο Σύριζα του Αλέκου!

 Δημοσιογράφος που εμφανίζεται στις διάφορες εκπομπές ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, διαμαρτυρήθηκε γιατί η Κυβέρνηση πήρε αυστηρά μέτρα στον Έβρο, ώστε να μη μπορούν να περάσουν μετανάστες στην Ελλάδα, υπό την καθοδήγηση των Τούρκων διακινητών.

} Κατά το δημοσιογράφο της πλάκας, θα πρέπει η αστυνόμευση στα σύνορα να χαλαρώσει, για να μπορούν οι μουσουλμάνοι μετανάστες να έρθουν στη Χώρα μας.

} Αυτή είναι μια διαχρονική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί όλοι θυμόμαστε την πρόταση της γνωστής Τασίας, ότι τα σύνορα της Χώρα μας πρέπει να μείνουν ανοιχτά, για να περνούν με άνεση οι λαθρομετανάστες.

 

} Αν κάποιος θελήσει να ερμηνεύσει την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα θα αναρωτηθεί αν οι... σύντροφοι είναι με την  Ελλάδα και τους Έλληνες, η με τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.

} Νέα δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του ΑΝΤΕΝΑ, δίνει προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία 10% περίπου έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

} Μια ακόμη δημοσκόπηση έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις στο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ενώ η Κυβέρνηση αντιμετωπίσει πολλά και σοβαρά προβλήματα, οι πολίτες συνεχίζουν να την εμπιστεύονται .

 

} Αντίθετα, καμιά εμπιστοσύνη δεν δείχνουν οι πολίτες στο ΣΥΡΙΖΑ και στον Τσίπρα, αφενός γιατί έχει δοκιμαστεί και απέτυχε, και αφετέρου γιατί ως Αξιωματική Αντιπολίτευση είναι ανεύθυνη.

} Το ακόμη πιο σοβαρό που προκύπτει από τη συγκεκριμένη δημοσκόπηση είναι, ότι οι πολίτες με ποσοστό 48%!!! Θεωρούν καταλληλότερο Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ τον Τσίπρα τον κατατάσσουν στην Τρίτη θέση με 32%, και στη δεύτερη θέση τοποθετούν τον Ανδρουλάκη με 38%.

} Αυτά είναι μηνύματα που πρέπει να τα λάβει σοβαρά υπόψη του ο Τσίπρας, και να σταματήσει την λανθασμένη πολιτική του ως Αντιπολίτευση.

 

} Βουλευτής του Τέξας δήλωσε ότι ο δράστης που έσπειρε το θάνατο σε 19 μαθητές και δύο εκπαιδευτικούς ήταν τρανσέξουαλ.

} Κάποιοι... ευαίσθητοι στην Ελλάδα, κάποιοι που στηρίζουν όλους αυτούς τους... κουσουρλήδες, χαρακτήρισαν τον Βουλευτή ακροδεξιό.

} Δεν γνωρίζουν άραγε όλοι αυτοί, ότι με την λανθασμένη συμπεριφορά τους ενθαρρύνουν  όλους αυτούς τους περίεργους τύπους, που έχουν εκτροχιαστεί και προκαλούν τους πάντες;

 

Σχόλια