Ούτε τους αναπληρωματικούς του ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει η ΑΕΚ...

 

 


 

Ακόμη και με τους  αναπληρωματικούς που επέλεξε ο Λουτσέσκου για να παίξουν, η ΑΕΚ δεν κατάφερε να νικήσει τον ΠΑΟΚ που έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη.

} Σε ένα ακόμη κρίσιμο παιγνίδι ο Δικέφαλος είχε σκόρερ τον Τσόλακ, και δικαιολογημένα στο τέλος του αγώνα αποθεώθηκε από το Λουτσέσκου.

} Ο στόχος του Ρουμάνου τεχνικού είναι ξεκάθαρος, και δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Κυπέλλου στον τελικό με τον Παναθηναϊκό, γι αυτό και προστάτευσε τους παίκτες της πρώτης γραμμής.

 

} Ο Μπότο φαντάζομαι να διαπίστωσε πόσο καλός παίκτης είναι ο επιθετικός της ΑΕΚ Λιβάι Γκαρσία, που τόσο πολύ τον χρειάζεται ο ΠΑΟΚ.

} Πέρα από την ποιότητά του, ο Γκαρσία είναι και προσιτός στη τιμή, εκτός και αν ο ΠΑΟΚ θέλει ακριβούς παίκτες για ευνόητους λόγους.

 

} Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ βγήκε από τα ρούχα του από την ντροπιαστική ήττα της ομάδας από τον Ιωνικό και αποφάσισε να επιβάλει πρόστιμο σε όλο το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας.

} Θανάση Χατζόπουλε, μήπως πρέπει να επεκτείνεις το πρόστιμο και σε κάποιους συνεργάτες σου, που με την απαράδεκτη συμπεριφορά τους προσπαθούν να σε απομονώσουν;

 

} Ανήκουμε στην κατηγορία εκείνων που είχαν διαφωνήσει με την απόφαση του Θανάση Χατζόπουλου να προχωρήσει στην ενίσχυση της ομάδας με την απόκτηση ενός ψηλού παίκτη, βάζοντας για μια ακόμη φορά το χέρι στη τσέπη, και μάλλον δικαιωθήκαμε.

} Λέμε δικαιωθήκαμε, γιατί από τότε που η ομάδα ενισχύθηκε με τον Ρενφρο, η αγωνιστική ανάκαμψη του δεν προέκυψε όπως κάποιοι αφελείς περίμεναν.

} Εκείνο που μας εκνευρίζει εμάς τουλάχιστον είναι, οι άστοχες και ανόητες  δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας  Άρη Λυκόπουλου, μετά την ντροπιαστική νίκη μέσα στο παλατάκι από τον Ιωνικό.

 

} Είναι ντροπή για μας αυτή η ήττα δήλωσε ο Λυκογιάννης για την οποία έχει τις περισσότερες ευθύνες, όπως ντροπή θεωρούμε εμείς και το γεγονός, ότι ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στη προσπάθειά του να δικαιολογήσει την ήττα της ομάδας του, χαρακτήρισε την Ιωνικό ισχυρή ομάδα.

} Το έχουμε επανειλημμένα τονίσει, ότι σε τέτοιες περιπτώσεις ένας σοβαρός προπονητής βγάζει το σκασμό και δεν βγαίνει να κελαηδήσει εκστομίζοντας διάφορες ανοησίες που εξοργίζουν τον κόσμο.

 

} Ποιος είναι ο παράγοντας -συνεργάτης του Θανάση Χατζόπουλου, που εξέφρασε την απορία του για τους λιγοστούς όπως ο ίδιος είπε φιλάθλους που έδωσαν το παρών στο παλατάκι

} Έπρεπε να γνωρίζει όμως ο... όψιμος παραγοντικός αστέρας, ότι όταν η ομάδα του ποδοσφαίρου απέκλεισε τον Ολυμπιακό και θα παίξει στον τελικό του Κυπέλλου, είναι λογικό το ενδιαφέρον του κόσμου να στραφεί προς την πλευρά αυτή.

} Ακόμη θα έπρεπε να γνωρίζει ο παράγοντας που ανέλαβε να διώξει από τον γήπεδο όλους τους παλιούς παράγοντες του ΠΑΟΚ, ότι οι φίλαθλοι που βρέθηκαν το Σάββατο στο παλατάκι στη μεγάλη πλειοψηφία τους, ήρθαν να στηρίξουν την προσπάθεια του Θανάση Χατζόπουλου.

 

} Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος που ενδέχεται στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές να διεκδικήσει το Δήμο Θεσσαλονίκης, ζήτησε από την πολιτεία να παρέμβει άμεσα και να βάλει στη θέση του αυτόν τον βρωμιάρη τον Τσουκαλά, που μέσα από κάποια τηλεοπτική συχνότητα, του επιτρέπουν να καθυβρίζει του πάντες, και ειδικότερα τον ΠΑΟΚ γιατί έκανε το... λάθος να αποκλείσει τον Ολυμπιακό.

 

} Για δεύτερη φορά το διαιτητικό Δικαστήριο  της ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή  του Ολυμπιακού κατά της τοποθέτησης του Φιλιππούση στη θέση του CEO της ΕΠΟ μέχρι τις εκλογές του Ιουνίου.

} Την απόφαση στήριξης για τον πανίσχυρο Ιάκωβο την πήρε η εκτελεστική επιτροπή της Ομοσπονδίας, που φρενάρει κάθε προοδευτικό βήμα για το ποδόσφαιρο.

} Τώρα ακόμη και ο τελευταίος φίλαθλος έχει καταλάβει, γιατί ο κοινής αποδοχής Θοδωρής Ζαγοράκης αναγκάστηκε να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΠΟ.

 

Σχόλια