ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Να ‘ταν η ζήλεια ψώρα στον Σύριζα για τη συνάντηση Μητσοτάκη – Μπάιντεν!..

 



 

Η σημερινή συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Αμερικής, δεν έχει ενοχλήσει μόνο τον Τούρκο Πρόεδρο, αλλά και τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

} Δεν γνωρίζουμε ποια μπορεί να είναι τα οφέλη που θα αποκομίσει από τη σημερινή συνάντηση ο Έλληνας Πρωθυπουργός.

} Όπως και να το κάνουμε όμως, είναι μια συνάντηση που την επιθυμούν όλοι οι Ευρωπαίοι Πρόεδροι, γιατί οι καλές σχέσεις με την Αμερική παίζουν σημαντικό ρόλο για το κάθε Ευρωπαϊκό Κράτος και όχι μόνο.

 

} Το Δημόσιο θα προσφύγει κατά τη Novartis  δήλωσε ο Υπουργός Υγείας Πλεύρης, προκαλώντας σύγχυση στο ΣΥΡΙΖΑ.

} Τώρα ξεκαθαρίζει πλέον ποιος ήταν ο στόχος του Ρασπούτιν Παπαγγελόπουλου, όταν κελαηδούσε στα μέσα ενημέρωσης λέγοντας, ότι έχει ανακαλύψει το μεγαλύτερο σκάνδαλο του αιώνα.

 

} Κάποιοι αρμόδιοι, πρέπει να βάλουν φρένο σε όλους αυτούς τους πισωγλέντηδες, που αντί να ντρέπονται για το κουσούρι που κουβαλάνε, φροντίζουν να το διαφημίζουν και από πάνω.

} Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, αν οι νορμάλ πολίτες δεν δείξουν την κόκκινη κάρτα σε αυτούς που τους αρέσει να τους σπρώχνουν από πίσω, σε μερικά χρόνια ένα πραγματικός αρσενικός άνδρας θα αισθάνεται παραφωνία γιατί θα αποτελεί μειονότητα ανάμεσα στους... προοδευτικούς ομοφυλόφιλους.

} Όλοι οι... τρύπιοι έχουν καταφέρει και έχουν καταλάβει επίκαιρες θέσεις τόσο στα μέσα ενημέρωσης όσο και αλλού, με αποτέλεσμα αρκετοί νέοι θέλουν να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.

 

} Το νέο σήριαλ με τον τίτλο «Σέρρες» που έχει γράψει ο Καπουτζίδης, ασχολείται πάλι με την κατηγορία αυτή , που ενώ γεννήθηκαν άνδρας, τώρα το γύρισαν στο... καλαματιανό.

} Κάποτε το επιχείρημα που χρησιμοποιούσαν ήταν, ότι ο καθένας μπορεί να διαθέτει το σώμα του όπως θέλει, μόνο που σήμερα έγιναν επιθετικοί.

 

} Δυστυχώς, υπάρχουν ακόμη κάποιοι... προοδευτικοί Κομμουνιστές στη Χώρα μας που στηρίζουν την εγκληματική πράξη του Πούτιν να εισβάλει σε ένα ανεξάρτητο Κράτος.

} Πρέπει να θεωρούμε φίλο τον Πούτιν λένε όλοι αυτοί οι ανόητοι, γιατί δεν γνωρίζουν η κάνουν πως δεν γνωρίζουν, ότι ο Ρωσία αναγνώρισε τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία.

 

} Ο Τσίπρας διαπιστώνει ότι τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ δεν αυξάνουν όπως το είχε προβλέψει, και άρχισε να πλευρίζει τον  Ανδρουλάκη για μετ εκλογική συνεργασία.

} Ο νέος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ όμως κράτησε την απαραίτητη απόσταση ασφαλείας από τον Τσίπρα, και του έδωσε να καταλάβει ότι μαζί του δεν επιθυμεί να έχει καμιά απολύτως συνεργασία.

 

 

 

Σχόλια

  1. Μόνο απογοήτευση με γέμισε η χθεσινή συνάντηση .Τι κερδίσαμε πέρα απο τα καλά λόγια ?
    Αλλά φιλαράκι είδα και το πετραχήλι που φορούσε η Μάρεβα στο λαιμό της ,τι ξεφτίλα ήταν αυτή .


    Peet

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου