ΠΑΡΑΠΟΛΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Ο αμπούρης Παπαγγελόπουλος νομίζει ότι θα μπερδέψει τη Δικαιοσύνη...

  

Ο γνωστός Ρασπούτιν του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην Υπουργός Παπαγγελόπουλος που είχε σχεδιάσει το σκάνδαλο της Νοβάρτης  και είχε βάλει στόχο να οδηγήσει τους Πρωθυπουργούς και τους Υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας στη φυλακή εξυπηρετώντας κομματικά συμφέροντα, κατέθεσε απολογητικό υπόμνημα στη Δικαιοσύνη για τις αμαρτωλές πράξεις του που ανέρχεται σε 600 (!!!) σελίδες.

} Πιστεύει ο Ραδιούργος πρώην Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, ότι με αυτό το πολυσέλιδο υπόμνημα θα καταφέρει να μπερδέψει τη Δικαιοσύνη.

} Όπως και σε προηγούμενο σχόλιό μας έχουμε αναφερθεί, ο Παπαγγελόπουλος και η Θάνου τα δύο αυτά ... λουλούδια της Δικαιοσύνης, συμπτωματικά έπαιζαν και συνεχίζουν να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο ΣΥΡΙΖΑ.

 

} Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για μια ακόμη φορά, βρωμιάρηδες Αφγανοί έβγαλαν τα μαχαίρια για να λύσουν τις διαφορές του στο χώρο μια παιδικής Χαράς, μπροστά τα μάτια των μικρών παιδιών.

} Πότε η Κυβέρνηση θα αποφασίσει, να μαζέψει όλους αυτούς τους εισαγόμενους εγκληματίες που βρίσκονται παράνομα στη Χώρα μας και με τις πράξεις τους προκαλούν τους Έλληνες πολίτες;

} Πότε η Κυβέρνηση θα αποφασίσει να τους απομακρύνει από την Ελλάδα, που με την παρουσία τους και τη δολοφονική συμπεριφορά τους μαγαρίζουν τον τόπο;

 

} Ο Ανδρουλάκης δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη μεγάλη συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

} Ο Ήλιος επέστρεψε πάλι στο ΠΑΣΟΚ δηλώνει ικανοποιημένος ο Ανδρουλάκης, που διαπιστώνει ότι οι φίλοι της παράταξης συσπειρώνονται συνεχώς.

 

} Τη θέση μας για ορισμένους δημοσιογράφους των Καναλιών την έχουμε εκφράσει αρκετές φορές, είναι γνωστή και θα συνεχίσουμε να την εκφράζουμε κάθε φορά που θα μας δίνουν το δικαίωμα να το κάνουμε.

} Εδώ και δύο περίπου μήνες, αποκλειστικό θέμα έχουν τα θύματα της Πάτρας, αλλά και τον 30χρονο που έκανε το λάθος να κλωτσήσει μια γάτα σε μια ψαροταβέρνα.

} Εκείνο που μας κάνει να βγούμε από τα ρούχα μας είναι, ότι όλα αυτά γίνονται σε μια περίοδο που οι τιμές των καυσίμων και των τροφίμων έχουν πάρει τρομακτικές διαστάσεις και ο κόσμος υποφέρει, ενώ αυτοί ασχολούνται με τη Ρούλα και το Μάνο που η υπόθεση βρίσκεται στη Δικαιοσύνη.

 

} Έχουν ξεμείνει από σοβαρά θέματα που ενδιαφέρει τον κόσμο, έχουν στερέψει από θέσεις και ιδέες, και επαναλαμβάνουν τα ίδια και τα ίδια προκαλώντας την κοινή γνώμη.

 

} Είναι γεγονός, ότι η λειτουργία των ΕΦΚΑ εμφανίζει σοβαρές αδυναμίες, και αυτό κανείς δεν μπορεί και δεν πρέπει να αμφισβητεί.

} Υπάρχουν όμως και Γραφεία ΕΦΚΑ που λειτουργούν ικανοποιητικά, και ένα τέτοιο γραφείο θεωρούμε το κατάστημα της Θεσσαλονίκης στην Εθνικής Αντίστασης.

} Στο συγκεκριμένο κατάστημα υπηρετεί ο υπάλληλος Γιάννης Γκάγκας, που δείχνει την απαραίτητη ευαισθησία σχετικά με την εξυπηρέτηση των πελατών.

} Αν υπήρχαν μερικοί ακόμη με την ευαισθησία, την ευγένεια και τον τρόπο που ο Γιάννης Γκάγκας  εξυπηρετεί τους πολίτες, η εικόνα του ΕΦΚΑ θα ήταν πολύ καλύτερη.

Σχόλια