Χτυπάει Ουάρντα ο γαύρος!

 


Στο μάτι του Ιβάν Σαββίδη μπαίνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης και πάει ν’ αρπάξει τον Αμρ Ουάρντα που έφυγε κακήν κακώς απ’ τον ΠΑΟΚ για την Κύπρο. Με τη φανέλα της Ανόρθωσης ο Αιγύπτιος μέσος διέπρεψε, κάτι που κέντρισε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Οι πρωταθλητές θέλουν να πάρουν τον Ουάρντα, θεωρώντας πως θα μεγαλουργήσει στο περιβάλλον του Πειραιά. Ο μάνατζερ του Αμρ Ουάρντα μιλώντας σε αιγυπτιακά ΜΜΕ, από τη στιγμή που ο διεθνής επιθετικός, έμεινε ελεύθερος από την Ανόρθωση, ξεκαθάρισε ότι επιθυμία του 29χρονου είναι να επιστρέψει στην Ελλάδα, παρά τις προτάσεις που έχει από την Κύπρο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στελέχη της Ανόρθωσης ήρθαν μαζί μας σε επικοινωνία προκειμένου να ανανεώσουν το συμβόλαιο του για έναν ακόμη χρόνο, αλλά ο Ουάρντα θέλει να ζήσει μια νέα εμπειρία εκτός κυπριακού πρωταθλήματος.

Ο πελάτης μου έχει πολλές προσφορές από το κυπριακό και το ελληνικό πρωτάθλημα, συμπεριλαμβανομένου του Ολυμπιακού, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασίσει τον επόμενο σταθμό του και θα κάνουμε συναντήσεις με αυτούς τους συλλόγους για να συζητήσουμε προσφορές το επόμενο διάστημα.

Μίλησα με τον Αμρ για τις προσφορές που του έγιναν από το κυπριακό πρωτάθλημα, αλλά μου μετέφερε την επιθυμία του να επιστρέψει για να παίξει ξανά στην Ελλάδα. Ο Ουάρντα θα κάνει ολιγοήμερες διακοπές την επόμενη εβδομάδα, μετά τις οποίες θα πάρει την τελική του απόφαση».

Σχόλια