ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Τι κυβέρνηση είναι αυτή, που ο Υπουργός πλακώνεται στην τηλεόραση με έναν φούρναρη;

  

Όπως επανειλημμένα το έχουμε τονίσει, οι καθημερινές παρουσίες των Υπουργών της Κυβέρνησης στα κανάλια, προκαλούν την οργή των πολιτών.

} Σε μια από τις εμφανίσεις του στο ΣΚΑΙ ο Γεωργιάδης πλακώθηκε με έναν Φούρναρη, και αυτό που πέτυχε ο Υπουργός ήταν να πληγώσει την εικόνα της Κυβέρνησης.

} Μα είναι δυνατόν να θέλει ο Άδωνης να λύσει τις διαφορές με τους πολίτες μέσα από τα κανάλια προκαλώντας την κοινή γνώμη;

 

} Μια από τις πρώτες προτεραιότητες του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι, να περιορίσει τους Υπουργούς να εμφανίζονται στα κανάλια, γιατί δημιουργούν αρνητικό κλίμα στην Κυβέρνηση.

 

} Αφού ο Κομμουνιστής Λαφαζάνης έμεινε για αρκετό χρονικό διάστημα εκτός πολιτικής αγωνιστικής δράσης, και αφού δηλώνει πως δεν επιθυμεί να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, αποφάσισε να δημιουργήσει νέο κομματικό φορέα, με κλίση πολύ προς τα... αριστερά.

} Το κόμμα που ετοιμάζει ο Λαφαζάνης θα είναι φιλορωσικό , Αντιαμερικανικό, και Αντινατοϊκό, και ποιος ξέρει πόσα ακόμη αντί θα προσθέσει.

} Δεκάρα δεν δίνει ο Λαφαζάνης, για την εισβολή της Ρωσίας στην Οικρανία, και για τα θύματα που προκάλεσε ο Πούτιν χωρίς λόγο.

 

} Και όμως, όλοι αυτοί οι ντόπιοι κομμουνιστές χαρακτηρίζονται ειρηνιστές και Πατριώτες, όταν  δεν δείχνουν καμιά ευαισθησία για τα εγκλήματα που προκάλεσαν οι Ρώσοι σε μια ανεξάρτητη χώρα όπως είναι η Ουκρανία.

} Μπορεί κάποιοι... προοδευτικοί ευαίσθητοι να ενοχληθούν, περισσότερο φασίστες όμως από τους κομμουνιστές δεν υπάρχουν.

 

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι η Μητροπολιτική Αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδη, έχει βάλει τρεις στόχους.

} Ο πρώτος στόχος είναι να διεκδικήσει μια θέση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μέσα από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

} Ο δεύτερος στόχος της είναι, στις επόμενες εκλογές να λάβει μέρος με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, στην Α Περιφέρεια Θεσσαλονίκης και ο

} Τρίτος στόχος είναι να συνεχίσει στη μεγάλη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας κοντά στον Απόστολο Τζιτζικώστα, συνεχίζοντας την επιτυχημένη της πορεία.

 

} Ο Πυλώνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που λέγεται Νανά Αηδονά, θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της ως στενή συνεργάτης του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα.

} Είναι γεγονός, και αυτό κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας τρέφει μια ιδιαίτερη εκτίμηση στη Νανά Αηδονά, γιατί δύο συνεχόμενες θητείες προστατεύει τόσα τα συμφέρονται της Περιφέρειας όσο και του ιδίου.

} Αν μέχρι σήμερα δεν υπήρξε κανένα οικονομικό παρατράγουδο στην μεγάλη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, αυτό χωρίς καμιά αμφιβολία σε ένα μεγάλο ποσοστό οφείλεται στην Νανά Αηδονά, και την  στενή της συνεργάτιδα Κατερίνα Καμπανού.

Σχόλια