ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Έτοιμος για ανασχηματισμό ο Μητσοτάκης…

  

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι εκτός κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου, ο Πρωθυπουργός της Χώρας θα προχωρήσει σε  νέο ανασχηματισμό, όχι για να απομακρύνει από την Κυβέρνηση τους ανεπαρκείς, αλλά για να προσθέσει και άλλους περίεργους εν όψει εκλογών.

} Όπως επανειλημμένα το έχουμε τονίσει, εμείς πιστεύουμε ότι σε μια ομάδα, σε μια διοίκηση αλλά και σε μια Κυβέρνηση, τη διαφορά δεν την κάνουν οι πολλοί αλλά οι ικανοί.

 

} Ο Τσίπρας δεν μπορεί να συμβιβαστεί με το γεγονός, ότι η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ για πολλούς και σοβαρούς λόγους κρίνεται ως επιτυχημένη, και προσπαθεί με διάφορα αστεία επιχειρήματα, να δικαιολογήσει τη δική του αρνητική θέση.

} Σε μια κρίσιμη περίοδο όμως, που η Τουρκία συνεχίζει να απειλεί, το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει η Αξιωματική Αντιπολίτευση ήταν, να στηρίξει την Κυβέρνηση.

} Κάτι τέτοιο όμως είναι άγνωστο σε ένα αριστερό κόμμα όπως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, γι αυτό και ακολουθεί αυτόν τον επικίνδυνο δρόμο, που σίγουρα δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Χώρας.

 

} Για να ικανοποιήσει ο Τσίπρας τους... προοδευτικούς  πελάτες του, που είναι οι κουκουλοφόροι και οι γνωστοί αντιεξουσιαστές, απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τους σοβαρούς και έντιμους πολίτες.

} Όσο ο Αλέξης θα ακολουθεί αυτή την λανθασμένη πρακτική, όλο και περισσότερο η Νέα Δημοκρατία θα διευρύνει τα ποσοστά της έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

 

} Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος  δήλωσε σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή, ότι μπορεί να συνεργαστεί τόσο με τη Νέα Δημοκρατία όσο και με τον ΣΥΡΙΖΑ, με την προϋπόθεση όμως Πρωθυπουργός δεν θα είναι ούτε ο Μητσοτάκης αλλά ούτε και ο Τσίπρας.

} Θα μπορούσαμε να βρούμε ένα νέο άφθαρτο και ικανό πολιτικό που θα ήταν κοινής αποδοχής, και έναν τέτοιο θεωρεί ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος  τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

} Είναι γεγονός, ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που του επιτρέπουν να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα της Χώρας, όταν οι πολίτες το κρίνουν απαραίτητο.

 

} Είναι νέος, είναι σοβαρός, είναι αξιοπρεπής, μα πάνω από όλα είναι ένας θαυμάσιος άνθρωπος , και αυτό το επιβεβαιώνουν όσοι τον γνωρίζουν.

} Αναφερόμαστε στον Διευθυντή Β΄ουρολογικής Κλινικής του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης, Θανάση Μπέκο.

} Ο Χειρουργός  Ουρολόγος Θανάσης Μπέκος, έχει εξειδικευτεί στη Ρομποτική Ουρολογία, και γνωρίζοντας τις τεράστιες ικανότητές του, τόλμησε να φύγει από το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, και να ιδιωτεύσει με πολύ μεγάλη επιτυχία.

 

} Πως όμως θα μπορούσε ο Θανάσης Μπέκος να μην είναι μια έντονη Ιατρική προσωπικότητα, αφού έχει φίλο τον διευθυντή της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, Γιώργο Τσικόπουλο;

}  Οι Θεσσαλονικείς πρέπει να είναι υπερήφανοι, γιατί στη Πόλη τους  βρίσκεται ένας από τους καλύτερους Γιατρούς της Χώρας, που λέγεται Θανάσης  Μπέκος.

 

 

Σχόλια