Προτιμότερη η δεύτερη θέση από το κύπελλο...

 


 

Η απόφαση του Λουτσέσκου να περιορίσει το ενδιαφέρον του μόνο στο στόχο του Κυπέλλου είναι λανθασμένη, και θα πρέπει να πάρει νίκη στα Γιάννενα για να μη πληρώσει ακριβά το τίμημα ο ΠΑΟΚ.

} Μπορεί η κατάκτηση του Κυπέλλου να αποτελεί ένας τίτλο και αυτό να αρέσει στο Ρουμάνο τεχνικό, η  κατάκτηση της δεύτερης  θέσης όμως είναι προτιμότερη, γεγονός που μάλλον αγνοεί ο Λουτσέσκου.

 

} Έστω και καθυστερημένα, ο Λουτσέσκου θα πρέπει να ενημερώσει τους παίκτες πόσο κρίσιμο είναι το αυριανό παιγνίδι στα Γιάννενα, ώστε να μην χαθεί άδοξα η δεύτερη θέση.

} Αυτό σημαίνει, ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει, και θα πρέπει ο Ρουμάνος τεχνικός να χρησιμοποιήσει τους τακτικούς παίκτες, γιατί ο κίνδυνος να μην κατακτηθεί κανένας από τους στόχους είναι υπαρκτός.

 

} Το... σύστημα της Αθήνας θα κάνει ότι μπορεί να στερήσει τη νίκη στο ΠΑΟΚ, και το πρώτο βήμα έγινε με την αθώωση του Περέα για να αγωνιστεί με τον ΠΑΣ αύριο.

 

} Σχετικά με τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, διατηρούμε σοβαρές επιφυλάξεις, και το δικαίωμα αυτό μας το έδωσε ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ.

} Πως μπορούμε να αισιοδοξούμε ότι ο  Μπότο θα δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα που να μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα αγωνιστική περίοδο, όταν οι δύο παίκτες που επέλεξε και έφερε στο ΠΑΟΚ ο νέος τεχνικός διευθυντής, δεν ήταν οι αναμενόμενοι;

} Είναι ανάγκη να καταλάβουν οι... ειδικοί, ότι οι μετριότητες δεν χωράνε στο ΠΑΟΚ, και να σταματήσουν τους πειραματισμούς με την απόκτηση τέτοιων παικτών.

} Ο ΠΑΟΚ πρέπει να αποκτήσει παίκτες που να διαθέτουν ηγετικές ικανότητες, γιατί τέτοιος παίκτης δεν υπάρχει σήμερα στην ομάδα.

} Αυτόν τον ρόλο στο ΠΑΟΚ τον παίζει σήμερα ο 34χρονος Μπίσεσβαρ, που χρειάζεται στήριξη γιατί δυσκολεύεται να βγάλει ένα ολόκληρο 90λεπτο.

 

} Όσο για τον Κούρτιτς είναι ένας παίκτης με προσωπικότητα, εμφανίζει όμως κάποιες σοβαρές αδυναμίες που μόνο απαρατήρητες δεν μπορούν να περάσουν.

} Οι αντοχές του Σλοβένου παίκτη του ΠΑΟΚ είναι περιορισμένες, γι αυτό άλλωστε και είναι επιρρεπής στο να κάνει λάθη πουλώντας την μπάλα στον αντίπαλο.

 

} Η Αστυνομία αποφάσισε να δοθούν από 17.000 εισιτήρια σε κάθε ομάδα για τον τελικό Κυπέλλου, με τον ΠΑΟΚ να πιέζει να αυξηθούν κατά 5.000 τουλάχιστον.

} Ήδη, ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης άρχισε να καταστρώνει το σχέδιό του, προκειμένου να ικανοποιήσει όσο καλύτερα γίνεται τους φιλάθλους που θέλουν να δώσουν το παρών στον τελικό.

 

} Σήμερα η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ δίνει δύσκολο παιγνίδι στη Ρόδο με τον Κολοσσό, που έχει αποδείξει πως είναι  μια πολύ καλή ομάδα ειδικότερα όταν αγωνίζεται στην έδρα της.

} Η ταλαιπωρημένη ομάδα του ΠΑΟΚ, στο τιμόνι της οποίας βρίσκεται ο Άρης Λυκογιάννης, για να καταφέρει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, θα πρέπει να πραγματοποιήσει μια πολύ καλή εμφάνιση, και φυσικά όχι σαν αυτήν με τον Ιωνικό.

} Παίκτες και προπονητής έχουν υποχρέωση να σεβαστούν τις οικονομικές θυσίες του Θανάση Χατζόπουλου, αλλά και την μεγάλη ιστορία του ΠΑΟΚ.

Σχόλια