Αυτός ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πάρει το κύπελλο...

 


 

 

Αυτός ο ΠΑΟΚ με αυτούς τους παίκτες και τις συγκεκριμένες εμφανίσεις, δεν έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει το Κύπελλο απέναντι στον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό, εκτός και αν γίνει κάποιο θαύμα.

} Βέβαια, υπάρχει και ο Λουτσέσκου που επενδύει στην επιστροφή κάποιων παικτών, αν και εμείς πιστεύουμε ότι από αυτούς, μόνο ο Μπίσεσβαρ είναι αυτός που μπορεί να βοηθήσει στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

} Από τους άλλους κατά τη δική μας πάντα εκτίμηση, ούτε ο Ελ Καντουρί, αλλά ούτε και ο Ζαμπά μπορούν να βοηθήσουν αγωνιστικά.

 

} Σχετικά με τον Ρουμάνο τεχνικό, πολλοί είναι οι επικριτές του που συνεχίζει να χρησιμοποιεί τον Τέηλορ στη μεσαία γραμμή, ενώ έχει αποδείξει ότι είναι ανύπαρκτος.

} Σ το παιγνίδι με τον Παναθηναϊκό για τα πλέει όφ, ο Λουτσέσκου μπορεί να δοκιμάσει κάποιους παίκτες που θα τους χρειαστεί για τον τελικό.

 

} Αντί οι φίλαθλοι να διαμαρτύρονται για την πορεία της ομάδας, έπρεπε να εκφράζουν την απορία τους, πώς αυτός ο ΠΑΟΚ με αυτούς τους παίκτες έφτασε να διεκδικεί ακόμη και την κατάκτηση του Κυπέλλου.

} Όσο για εκείνους που είχαν πιστέψει και είναι αρκετοί αυτοί, ότι ο ΠΑΟΚ με αυτούς τους παίκτες θα μπορούσε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, θα πρέπει να αλλάξουν συνήθειες και αντί για το γήπεδο να πηγαίνουν στο... Μέγαρο Μουσικής.

} Το δυσάρεστο είναι, ότι ο ΠΑΟΚ και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα κινηθεί στα ίδια επίπεδα, και τη θέση μας αυτή την στηρίζουμε στο γεγονός, ότι ο Μπότο έφερε δύο παίκτες που βοήθησαν ελάχιστα έως καθόλου αγωνιστικά την ομάδα.

 

} Μια επανάσταση στο ΠΑΟΚ κρίνεται απαραίτητη, όπως απαραίτητη κρίνεται και η απομάκρυνση κάποιων παικτών που ενώ τσεπώνουν ένα κάρο λεφτά, δεν προσφέρουν τίποτα αγωνιστικά.

 

} Αν κάποιος θελήσει να κάνει μια σύγκριση μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη θα διαπιστώσει, ότι ο δεύτερος διαθέτει καλύτερους ποιοτικά παίκτες, και το πιο σημαντικό είναι ότι έχουν στοιχήσει ελάχιστα.

} Αντίθετα με τον Άρη, ο ΠΑΟΚ έχει διπλάσιο και τριπλάσιο μπάτζετ, οι παίκτες όμως που επανδρώνουν την ομάδα είναι το λιγότερο μέτριοι.

} Αυτό σημαίνει, ότι στο ΠΑΟΚ πρέπει να εντοπιστεί κάποιος... ειδικός, που να μπορεί να εντοπίσει παίκτες, που θα μπορούν να σηκώσουν τη βαριά και ιστορική ασπρόμαυρη φανέλα.

 

} Ο Λυκογιάννης ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο, γιατί κατάφερε μετά από 14!!! χρόνια να οδηγήσει την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ εκτός των πλέι όφ.

} Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ πρέπει να ζητήσει ένα μεγάλο συγνώμη από τον Πρόεδρο της ΚΑΕ, γιατί τον οδήγησε να επενδύσει αρκετά χρήματα στην ομάδα, που όμως δεν είχαν αντίκρισμα.

 

} Σήμερα, λίγες μέρες πριν τον τελικό, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, και μια νίκη θα ανεβάσει την ψυχολογία παικτών και φιλάθλων.

} Ο Λουτσέσκου θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στον τελικό, αλλά και εκείνους που προέρχονται από τραυματισμό.

 

} Θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη δήλωσε ο ακραίος αμυντικός του ΠΑΟΚ  Σιντκλέι, αλλά ξέχασε να μας διευκρινίσει τους στόχους του, γιατί για το ποδόσφαιρο μάλλον έχει τελειώσει .

 

} Ο Τσιτσιπάς ξεπέρασε τον  Ναδάλ στην παγκόσμια κατάταξη του τένις, που σημαίνει ότι οι Έλληνες δεν πρέπει να είναι... ευτυχισμένοι.

Σχόλια