Το κύπελλο στον Πύργο τον λευκό...

 


 

 

Η αγωνιστική σεζόν για τον ΠΑΟΚ τελειώνει αύριο με τον τελικό Κυπέλλου, και οι πιθανότητες να εντάξει ένα ακόμη τρόπαιο ο Δικέφαλος του Βορρά στην τροπαιοθήκη του είναι πολύ μεγάλες.

} Σχετικά με τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ, οι φίλαθλοι είναι διχασμένοι, γιατί υπάρχουν εκείνοι που πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είναι καλύτερη, αλλά και εκείνοι που πιστεύουν ότι με βάση τους παίκτες που διαθέτει, είναι πολύ καλή.

} Άλλωστε, αυτή είναι και η θέση του Λουτσέσκου, ο οποίος δήλωσε ότι με βασική τη δυναμική του «γκρουπ», είναι ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας.

 

} Στόχος όλων είναι, να καταφέρει ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει το Κύπελλο απέναντι στον Παναθηναϊκό, και έχει την εμπειρία ν α το κάνει.

} Τα εισιτήρια που δικαιούται ο ΠΑΟΚ για τον τελικό  έχουν εξαντληθεί, η στήριξη των φιλάθλων θα είναι μοναδική, όπως και η αισιοδοξία όλων ότι το Κύπελλο θα έρθει στον Πύργο τον λευκό.

 

} Ο Ρουμάνος τεχνικός προβληματίζεται σοβαρά με την αξιολόγηση των παικτών που έχει στη διάθεσή του, και θα προσπαθήσει να κάνει τις καλύτερες επιλογές.

} Τη  θέση του τερματοφύλακα , εκτός κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου θα την καλύψει ο Πασχαλάκης, με δεύτερο τον Ζίβκοβιτς.

} Για το  κεντρικό δίδυμο στην άμυνα, το πιο πιθανό είναι ο Λουτσέσκου να επιλέξει τους Ίνγκασον και Κρέσπο, αν ο δεύτερος δεν έχει πρόβλημα τραυματισμού.

 

} Αν ο Ισπανός δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, τότε τη θέση του θα πάρει ο Βαρέλα που βρίσκεται με τα δύο πόδια εκτός ΠΑΟΚ.

} Τα δύο άκρα στην άμυνα θα καλύψουν οι Λύρατζης  Βειρίνια, εκτός και αν ο Ρουμάνος τεχνικός έχει κάτι άλλο στο μυαλό του, γιατί σε αρκετά παιγνίδια μας έχει εκπλήξει αρνητικά με τις επιλογές του.

} Στη μεσαία γραμμή πρώτη επιλογή πρέπει να είναι ο Μπίσεσβαρ, γιατί όπως επανειλημμένα το έχουμε τονίσει, είναι ο παίκτης που μπορεί να οργανώσει την ομάδα, και να κρατήσει τη μπάλα στα πόδια του όταν  αυτό επιβάλλεται.

 

} Ακόμη, στο χώρο του κέντρου οι παίκτες που μπορεί να επιλέξει ο Λουτσέσκου είναι, ο Κούρτιτς, ο Σβάμπ που τα πήγε πολύ καλά στο τελευταίο παιγνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, ο Τσιγγάρας ακόμη και ο Σοάρες που δείχνει αγωνιστική ανάκαμψη.

} Στο κέντρο της επίθεσης κατά πάσα πιθανότητα ο Λουτσέσκου θα ξεκινήσει με τον Τσούμπα Άκπομ , και μια θέση στο άκρο της επίθεσης υπάρχει πάντα για τον Ζίβκοβιτς.

} Ανάλογα με την έκβαση του αγώνα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ο ταχύτατος Μίτριτσα, που μπορεί να αξιοποιηθεί από τις κάθετες μεταβιβάσεις του Μπίσεσβαρ.

 

} Αυτή κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η ενδεκάδα που θα επιλέξει στον τελικό ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, χωρίς να αποκλείονται οι εκπλήξεις.

 

} Για το αποτέλεσμα μιας ομάδας, συμμετοχή έχουν όλοι οι εμπλεκόμενοι, παίκτες, προπονητής και φυσικά η διοίκηση.

} Μπορεί η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ μετά από 14!!! Χρόνια να έμεινε εκτός των πλέι οφ, που σημαίνει πως όλοι οι εμπλεκόμενοι έχουν συμμετοχή στην ευθύνη.

} Πόσο αστείο όμως είναι να ακούς τον Μάντζαρη να δηλώνει, ότι δεν έχει ξαναζήσει τέτοιο προπονητή σαν τον Λυκογιάννη, προκαλώντας τον κόσμο.

 

} Ο Λυκογιάννης που γνωρίζει ότι οι δικές του ευθύνες για την  τραγική κατάσταση της ομάδας είναι πολύ μεγάλες, αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη από τον κόσμο.

} Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ), έδωσε άδεια στο ΠΑΟΚ και το ερώτημα είναι αν συμφώνησε και η... Μαρούπα.

Σχόλια