ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Παρακάλια και απειλές Αυτιά έπιασαν τόπο: Κατεβαίνει βολευτείς!!

  

Όπως και σε προηγούμενο σχόλιό αναφερθήκαμε, η απόφαση των Αμερικάνων να καλέσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μιλήσει στο Κονγκρέσο, ενόχλησε ιδιαίτερα τον Τσίπρα.

} Και ενόχλησαν τον Τσίπρα, γιατί αφενός είναι μια μεγάλη τιμή για τον Έλληνα Πρωθυπουργό, και αφετέρου γιατί γνωρίζει ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να έχει ποτέ τέτοια γενναία πράξη από τους Αμερικάνους.

 

} Την Κυριακή το ΚΙΝΑΛ στήνει κάλπες προκειμένου να αποφασίσουν για το νέο όνομα του κόμματος αλλά και την εκλογή των συνέδρων.

 

} Κάποιοι δημοσιογράφοι της πλάκας που διαθέτουν το ίδιο κουσούρι με τον Σεργουλόπουλο, τους απασχολεί τι θα γίνει το παιδί που υιοθέτησε ο Φώτης αν αυτός μετακομίσει στους Ουρανούς, και δεν δίνουν δεκάρα για τις υγιείς οικογένειες  που μεγαλώνουν τα παιδιά τους με πολλές στερήσεις και θυσίες.

 

} Μετά από 28!!! Χρόνια λειτούργησε το πολυτελές Εστιατόριο της Θεσσαλονίκης «ΟΛΥΜΠΟΣ ΝΑΟΥΣΑ», και από τους πρώτους πελάτες που το επισκέφθηκαν ήταν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

} Ο Κώστας Ζέρβας γευμάτισε στο νέο Εστιατόριο με πρόσωπα του Οικογενειακού του περιβάλλοντος και πολύ στενούς φίλους του.

 

} Κάποιος σε μια ψαροταβέρνα της Αιδηψού έκανε το λάθος να κλωτσήσει ένα γατάκι γιατί τον ενοχλούσε κατά τη ώρα του γεύματος.

} Για το... συγκεκριμένο έγκλημα επιστρατεύθηκε ακόμη και ο Υπουργός Προστασίας του πολίτη ο οποίος ζήτησε να εντοπιστεί ο δράστης, ο οποίος τελικά και συνελήφθη!

} Αυτή είναι μια επιλεκτική ευαισθησία του Θεοδωρικάκου, γιατί όταν υπάρχουν δολοφονικές πράξεις, δεν δείχνει το ανάλογο ενδιαφέρον.

 

} Κάποιοι το έχουν τραβήξει πολύ με την ευαισθησία που τρέφουν για τα ζώα, όχι όμως και για τους ανθρώπους , γεγονός που προκαλεί του σοβαρούς πολίτες.

} Ο νόμος για την προστασία των ζώων τηρείται  κατά γράμμα δήλωσε μ ε έπαρση ο Υπουργός Προστασίας του πολίτη.

} Ο νόμος που δεν τηρείται όμως κύριε Θεοδωρικάκο, είναι αυτός που προστατεύει τους πολίτες, και θα πρέπει με αυτόν να ασχοληθείς.

 

} Εκτός κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου, ο Γιώργος Αυτιάς θα είναι υποψήφιος μ ε το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για την Ευρωβουλή.

} Οι... απειλές μαζί με τα παρακάλια του Αυτιά, φαίνεται πως έπιασαν τόπο, και ο σαλιάρης δημοσιογράφος θα ασχοληθεί με την πολιτική.

Σχόλια