ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Τσίπρας οπαδός του Παναθηναϊκού και του… ΠΑΟΚ!

  

Αγαπημένη μου Πόλη είναι η Θεσσαλονίκη δήλωσε ο  ακαταλαβίστικος Τσίπρας , στην προσπάθειά του να κολακεύσει και για ότι όχι να ξεγελάσει για μια ακόμη φορά τους Θεσσαλονικείς.

} Όσοι όμως δεν έχουν ασθενή μνήμη θυμούνται, ότι αγαπάει τόσο πολύ τη Θεσσαλονίκη ο Τσίπρας, ώστε ως Πρωθυπουργός κατάργησε το ένα και μοναδικό Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

} Συνεχίζοντας το παραλήρημα ο Αλέξης είπε ακόμη, ότι αγαπημένη του Πόλη είναι η Θεσσαλονίκη και αγαπημένη του ομάδα ο ΠΑΟΚ, ανεξάρτητα αν αυτός έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι είναι οπαδός του Παναθηναϊκού.

 

} Κανείς δεν υποστήριξε ότι αν όχι όλοι οι περισσότεροι πολιτικοί λένε ψέματα προκειμένου να ξεγελάσουν τους αφελείς πολίτες.

} Η περίπτωση του Τσίπρα όμως διαφέρει, γιατί όταν ο Αλέξης είναι υποχρεωμένος να πει κάποιες αλήθειας, αισθάνεται άσχημα και... κοκκινίζει.

} Και όμως, κάποτε κάποιοι έλεγαν ότι το ηθικό πλεονέκτημα των αριστερών είναι, να λένε αλήθειες και να είναι έντιμοι.

 

} Φαίνεται πως στη περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ το πλεονέκτημα αυτό έχει χάσει την αξία του, γιατί ο στόχος είναι η εξουσία και Δεν δείχνει κανένα σεβασμό στους πολίτες.

 

} Μπορεί η σημερινή Κυβέρνηση να πήρε κάποιες λανθασμένες αποφάσεις, που δεν εξυπηρέτησαν τα συμφέροντα των πολιτών, σχετικά με τα καύσιμα και την ακρίβεια των τροφίμων γενικότερα.

} Το γεγονός όμως, ότι κατάφερε μετά από 34 ολόκληρα χρόνια, να απομακρύνει  από το χώρο του ΑΠΘ κάποιους... προοδευτικούς του αριστερού χώρου, που το χρησιμοποιούσαν ως εργαστήριο κατασκευής μολότοφ, οι σοβαροί πολίτες το εντάσσουν στις πολύ θετικές αποφάσεις.

 

} Με την απόφασή του το Συμβούλιο της Επικρατείας έδωσε το πράσινο φως για τη φύλαξη των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων από εκπαιδευμένους Αστυνομικούς, που θα προσφέρουν ασφάλεια στη Δημόσια Περιουσία αλλά και στους Φοιτητές.

} Αυτή ήταν μια μάστιγα, όπου στο δόγμα του Πανεπιστημιακού Ασύλου που συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα, μπορούσε ο κάθε ναρκομανής και ο κάθε εγκληματίας να βρίσκει στέγη στα διάφορα Πανεπιστήμια της Χώρας.

 

} Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως συνήθως κράτησε τις απαραίτητες αποστάσεις, δεν πήρε θέση για τους καταληψίες που φυσικά ανήκουν στον αριστερό χώρο, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους σοβαρούς και έντιμους πολίτες, από τη μεγάλη πλειοψηφία δηλαδή των Ελλήνων.

 

} Το πάγιο επιχείρημα που χρησιμοποιούν όλα τα αριστερά κόμματα, ότι δηλαδή η Κυβέρνηση εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των ολιγαρχών έχει κουράσει, και θα πρέπει ο Τσίπρας να αλλάξει το... σύνθημα.

} Η διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσα στο Δήμαρχο Αθηναίων και τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, πλήγωσε την εικόνα της Κυβέρνησης και ειδικότερα του Πρωθυπουργού.

} Καλά θα κάνει ο αριστερός Θεοδωρικάκος να επιστρέψει στη βάση του από εκεί που ξεκίνησε, τώρα που το ΠΑΣΟΚ βρήκε πάλι τον... ήλιο του.

 

Σχόλια