Κατόπιν εορτής πήρε θέση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τελικό

 

 


 

Έστω και με κάποια καθυστέρηση, ο ΠΑΟΚ ζήτησε από τον Κλατενμπεργκ να πάρει θέση, για τα διαιτητικά εγκλήματα που διέπραξε ο Λαόθ στον τελικό του Κυπέλλου.

} Βέβαια, όπως γνωστό, κανένα λάθος δεν αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνση από το γήπεδο, και ο Παναθηναϊκός χρίστηκε Κυπελλούχος από ένα πέναλτι που του χάρισε ο Ισπανός διαιτητής.

} Ο Λαόθ, έδειξε τις προθέσεις του από τα πρώτα κιόλας λεπτά του αγώνα, όταν άρχισε να κιτρινίζει με μεγάλη ευκολία τους παίκτες του ΠΑΟΚ Αουγκούστο και Σοάρες.

 

} Το ερώτημα είναι τι θα μπορούσε να κάνει η διοίκηση του ΠΑΟΚ για να προστατέψει υα συμφέροντα του Συλλόγου και δεν το έκανε.

} Θα μπορούσε να διακόψει το παιγνίδι εκφράζοντας τις διαμαρτυρίες του  προς τον Ισπανό διαιτητή, όπως είχε κάνει ο αείμνηστος Βουλινός, όταν υπήρξε μια παρόμοια διαιτησία πάλι με τον Παναθηναϊκό;

} Εν πάση περιπτώσει την  προκλητική διαιτησία του Ισπανού διαιτητή ο ΠΑΟΚ την αντιμετώπιση πολύ χαλαρά, και χάρισε το Κύπελλο στον Παναθηναϊκό αναίμακτα .

 

} Σχετικά με εκείνους τους ανόητους που θεωρούν ότι ο Μάκης Γκαγκάτσης δεν μπορεί να εκπροσωπήσει τον ΠΑΟΚ επαρκώς, μακάρι να υπήρχαν στον Δικέφαλο του Βορρά μερικοί ... ανεπαρκείς ακόμη σαν τον Μάκη Γκαγκάτση είναι η δική μας απάντηση.

 

} Ο Αυγενάκης βρήκε την ευκαιρία να δείξει το μίσος που τρέφει για τον ΠΑΟΚ δηλώνοντας, ότι στον τελικό κυπέλλου, τις ζημιές στο ΟΑΚΑ τις προκάλεσαν μόνο οι ΠΑΟΚτσήδες.

} Ο Πρωθυπουργός πρέπει να φροντίσει και να μαζέψει τον ανεπαρκή Υφυπουργό Αθλητισμού, γιατί με την απαράδεκτη συμπεριφορά του, πληγώνει την εικόνα της Κυβέρνησης και τη δική του.

 

} Ο νέος Αθλητικός Διευθυντής του ΠΑΟΚ Μπότο δήλωσε, ότι ο σχεδιασμός και η δημιουργία της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχει ήδη αρχίσει.

} Πώς έχει αρχίσει όμως, γιατί αν έχει αρχίσει  με την απόκτηση του Σάστρε και του Σοάρες, τότε μάλλον κάποιο λάθος κάνει ο Μπότο.

 

} Την αισιοδοξία του όμως για τη νέα αγωνιστική περίοδο εκφράζει και ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, που στη φετινή σεζόν δεν άφησε καλές εντυπώσεις.

} Εμείς διατηρούμε σοβαρές επιφυλάξεις, γιατί οι αρμόδιοι θα πρέπει να προχωρήσουν στην απόκτηση αρκετών παικτών, αφού τους σημερινούς  παίκτες μόνο τρεις-τέσσερις έχουν τα προσόντα και μπορούν να σηκώσουν τη βαριά φανέλα του ΠΑΟΚ.

 

} Όπως αρκετές φορές το έχουμε επαναλάβει, σε διάφορες Ελληνικές ομάδες αγωνίζονται αξιόλογοι ξένοι παίκτες, που με τις εμφανίσεις τους έχουν αποδείξει ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ.

} Τέτοιους παίκτες θεωρούμε εμείς τον Γκαρσία της ΑΕΚ, τον Καμαρά του Άρη, τον Περά των Ιωαννίνων και άλλους, που έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να φορέσουν στην ασπρόμαυρη φανέλα του ΠΑΟΚ.

 

} Μοναδικός υποψήφιος για την Προεδρία της ΕΠΟ  στις εκλογές της 1ης Ιουνίου,  είναι ο Παναγιώτης Μπαλτάκος που έχε προταθεί από 44!!! Ενώσεις.

} Αυτό σημαίνει ότι ο Μπαλτάκος θα είναι ο μελλοντικός Πρόεδρος της ΕΠΟ, και το ερώτημα είναι τι θα γίνει με τον  Φιλιππούση.

} Εκφράζουμε αυτή την απορία, γιατί είναι γνωστό ότι οι ρίζες του Φιλιππούση είναι τόσο βαθιές και μεγάλες, που ‘έχουν φτάσει μέχρι τον... Έβρο.

Σχόλια