ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Αυτό που δεν κάνει καλά ο Σύριζα είναι ότι στηρίζεται στην πελατεία του Κουφοντίνα…

  

«Αν μετά από τόσα πολλά και σοβαρά προβλήματα που έχει  να αντιμετωπίσει η Κυβέρνηση, δεν καταφέρουμε να πάρουμε ένα σαφές προβάδισμα μια καθαρή διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία, τότε το πιο πιθανό είναι να βαρέσει διάλυση ο ΣΥΡΙΖΑ».

} Αυτή είναι η θέση ενός συντρόφου που εκμυστηρεύθηκε σε κάποιο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας σοβαρούς τριγμούς στους πιστούς του Τσίπρα.

 

} «Πρέπει κάτι να μην κάνουμε καλά συνέχισε ο συγκροτημένος σύντροφος, ώστε να μη μπορούμε να πείσουμε τους πολίτες να μας εμπιστευθούν» .

} Αγαπητέ σύντροφε δεν πρέπει να απορείς για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί τον  λόγο για τον οποίο  παραμένει πίσω στις δημοσκοπήσεις, τον έχουμε επανειλημμένα εκφράσει εμείς, και θα τον επαναλάβουμε πάλι.

} Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίζεται στη γνωστή πελατεία που την αποτελούν οι κουκουλοφόροι, οι φίλοι του Κουφοντίνα και γενικά οι αντιεξουσιαστές, δύσκολα οι σοβαροί πολίτες που αποτελούν και την συντριπτική πλειοψηφία, θα θελήσουν να ταυτιστούν με όλους τους παραπάνω.

 

} Σχετικά με την Κυβέρνηση, σε αρκετές περιπτώσεις τα αντανακλαστικά της δεν λειτούργησαν άμεσα και αποτελεσματικά, με αποτέλεσμα να προκαλέσει δυσφορία και γιατί όχι αγανάκτηση στους πολίτες.

 

} Δεν νομίζω ότι υπάρχει έστω και ένας που μη θλίβεται όταν νέα παιδιά χάνουν  άδικα τη ζωή τους, έστω και ακόμη όταν οι ίδιοι προκαλούν την τύχη τους.

} Δεν μπορεί κανείς να συμφωνήσει με τον κοσμηματοπώλη και τον κτηματομεσίτη που χτύπησαν βάναυσα τον Ζακ Κωστόπουλο και προκάλεσαν το θάνατό του.

} Μπορεί να μας δώσει κάποιος μια απάντηση, πως θα αντιδρούσε αν διαπιστώνεται ότι κάποιος μπήκε μέσα στο κατάστημά του να κλέψει;

 

} Μήπως πρέπει να αναλάβουν και τις δικές τους  ευθύνες, αυτοί που δεν κατάφεραν να οδηγήσουν τον Ζακ στο σωστό δρόμο όλα αυτά τα χρόνια;

 

} Σε κάθε δίκη που το θύμα ανήκει στον αριστερό χώρο, εμφανίζεται και η Μάγδα Φύσσα, η οποία εκτός κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου στις προσεχείς εκλογές θα είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ.

} Για μια ακόμη φορά η Μάγδα Φύσσα έριξε το ανάθεμα στους Αστυνομικούς, τους οποίους δείχνει να μη συμπαθεί για τους δικούς της λόγους. Απευθυνόμενη στους Αστυνομικούς έξω από την αίθουσα όπου δικάζονταν η υπόθεση του Ζακ, με οργίλο ύφος είπε τα εξής.

} «Μπράβο παιδιά τα καταφέρατε για άλλη μια φορά. Μπράβο τι να πω... Πόσο ξεφτίλες  μπορείτε να γίνετε για 600 ευρώ; Πόσο ξεφτίλες. Ντροπή σας από φονιάδες μέχρι ξεφτιλισμένοι».

 

} Η οργή της Μάγδας Φύσσα οφείλεται στο γεγονός, ότι το Δικαστήριο δεν καταλόγισε ευθύνες στους Αστυνομικούς για τη δολοφονία του Ζακ.

 

} Μετά από αρκετά χρόνια, το Δικαστήριο έκρινε αθώο τον Φουρθιώτη  για τις 200.000 ευρώ που τον κατηγόρησε η Τζούλια Αλεξανδράτου ότι της έκλεψε...

 

} Κακοποιητή της γάτας , έτσι χαρακτηρίζουν κάποιοι δημοσιογράφοι της πλάκας τον 30χρονο που την έσπρωξε με το πόδι και έπεσε από ύψος 30!!! εκατοστών.

} Τώρα οι πολίτες πρέπει να είναι προσεκτικοί, γιατί όσοι συναντήσουν μια γάτα η ένα σκύλο και δεν σπάσουν χαμόγελο, μπορεί να κατηγορηθούν για... κακοποίηση.

 

} Φτάνει κύριε, κανείς δεν έχει το δικαίωμα και δεν πρέπει να συμπεριφέρεται βάναυσα σε κάποιο ζώο που δεν τον ενοχλεί.

} Κανείς όμως και δεν πρέπει να φτάνει στο άλλο άκρο, και να κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά μιας γάτας.

 

Σχόλια