ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Τρελαμένος ο Αλέξης με τον Κυριάκο που θα μιλήσει στο Αμερικάνικο κογκρέσο!!

  

Μετά τους Τούρκους, αυτός που ενοχλήθηκε περισσότερο με την απόφαση της Αμερικάνικης εξουσίας , να καλέσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μιλήσει στο Αμερικανικό Κονγκρέσο, είναι ο Τσίπρας.

} Το γεγονός ότι ελάχιστες πολιτικές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο έχουν κληθεί να μιλήσουν στο Αμερικάνικο Κονγκρέσο, και μέσα σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο Έλληνας Πρωθυπουργός, προκαλεί εκνευρισμό στον Αλέξη.

} Είτε το θέλουν μερικοί είτε όχι, η αλήθεια είναι ότι είναι μεγάλη τιμή για τον Έλληνα Πρωθυπουργό και την Ελλάδα, να κληθεί να μιλήσει στο Κονγκρέσο.

 

} Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζει τις ασφαλτοστρώσεις στην Τούμπα και όχι μόνο, ικανοποιώντας την επιθυμία των πολιτών.

 

} Το έχουμε επαναλάβει αρκετές φορές, ότι οι πισωγλέντηδες στη Χώρα μας όχι μόνο αυξάνονται συνεχώς, αλλά γίνονται όλο και πιο επικίνδυνοι.

} Έχω υποχρέωση ως γκέι δημιουργός να πω τις ιστορίες μας δήλωσε με περίσσια έπαρση ο γνωστός  Καμπουτζίδης, που αντί να ντρέπεται θεωρεί τιμή που είναι «πούστης».

 

} Όσο ο Τσίπρας θα προσπαθεί να ικανοποιήσει τους πολιτικούς του πελάτες που επανειλημμένα έχουμε επισημάνει, ότι πρόκειται για τους γνωστούς κουκουλοφόρους και άλλα... προοδευτικά στοιχεία του αριστερού χώρου, θα χρησιμοποιεί ως Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αυτό τον λανθασμένο τρόπο, οι σοβαροί πολίτες θα τον κρατούν σε απόσταση ασφαλείας, και θα συνεχίζουν να στηρίζουν την Κυβέρνηση.

 

} Πρέπει να καταλάβει ο Τσίπρας, ότι ένας πολιτικός ηγέτης, δεν μπορεί να παίζει θολούς ρόλους, γιατί χάνει την αξιοπιστία του.

} Στην εισβολή της Ρωσίας  στην Ουκρανία, ο Αλέξης προσπαθεί να πατήσει επάνω σε δύο βάρκες, προκαλώντας αρνητικά σχόλια της Ενωμένης Ευρώπης.

} Επίσης χρειάζεται μεγάλη προσοχή μια τέτοια ισορροπία επάνω στις ... δύο βάρκες, γιατί ο κίνδυνος να βουλιάξει και να πνιγεί πολιτικά ο Τσίπρας είναι υπαρκτός.

 

} Όποιους από τους Υπουργούς της Κυβέρνησης χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ετοιμάσουν την εκλογική τους καμπάνια για τις προσεχείς εκλογές, να μου το πούν για να τους απαλλάξω από τα Υπουργικά τους  καθήκοντα δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

} Αυτή είναι μια απειλή χωρίς αντίκρισμα, γιατί οι Υπουργοί γνωρίζουν ότι ο Πρωθυπουργός δεν πρόκειται να υλοποιήσει τις απειλές του.

} Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει πράγματι να στείλει ένα σοβαρό μήνυμα στους Υπουργούς του είναι, να τους απαγορεύσει να εμφανίζονται καθημερινά σχεδόν στα κανάλια και να προκαλούν τον κόσμο τόσο με την παρουσία τους, όσο και με τις ανοησίες που εκστομίζουν.

 

} Τη θέση μας,  σχετικά με τον τρόπο που οι δημοσιογράφοι των καναλιών κυρίως ενημερώνουν τους πολίτες την έχουμε εκφράσει αρκετές φορές και είναι γνωστή.

} Παραπάνω από ένα μήνα, όλοι οι δημοσιογράφοι των Καναλιών ασχολούνται με την Πισπιρίγκου , και τον άδοξο θάνατο των τριών παιδιών της.

} Ακόμη, αυτό που απασχολεί τους γνωστούς δημοσιογράφους είναι, τι θα γίνει το υιοθετημένο παιδί ενός γκέι, αν ο ίδιος πεθάνει.

 

} Κανείς δεν ασχολείται με τις οικογένειες εκείνες που δίνουν μάχη για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και να τα κάνουν άξιους εκπροσώπους της κοινωνίας μας.

} Τον πρώτο λόγο έχουν οι πισωγλέντηδες Καπουτζίδης, Σεργουλόπουλος, Μουτσινάς και άλλοι που προκαλούν με την συμπεριφορά τους.

} Ο δρόμος που ακολουθούν όλοι αυτοί είναι επικίνδυνος, και αν δεν βρεθεί κάποιος να τους σταματήσει, σε λίγα χρόνια θα ντρέπεται κάποιος να δηλώνει ότι δεν είναι «πούστης».

 

Σχόλια