Νίκη πάση θυσία...

 


 

Ξεκάθαρη η θέση του Λουτσέσκου απευθυνόμενους στους παίκτες του. Σήμερα πρέπει να δώσετε το 200% των δυνατοτήτων σας και να πάρετε τη νίκη, γιατί την οφείλετε στον Πρόεδρο αλλά και στον κόσμο.

} Έστω  και με κάποια καθυστέρηση, ο Λουτσέσκου κατάλαβε ότι δεν πρέπει με τίποτα να χαθεί η δεύτερη θέση, όπως δεν πρέπει και η ομάδα να έχει άλλες απώλειες από τον Άρη.

 

} Σχετικά με τα συμβόλαια των παικτών που λήγουν, ο Ρουμάνος τεχνικός δήλωσε ότι με αυτά θα ασχοληθεί μετά τον τελικό .

} Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει τους τραυματίες που βρίσκονται σε καλό δρόμο για να διαπιστώσει, αν μπορούν να βοηθήσουν έστω και λίγο χρόνο την ομάδα.

 

} Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς και σοβαρούς λόγους  να πάρει σήμερα τη νίκη απέναντι στον Άρη, και αυτό το γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα, οι παίκτες και ο Λουτσέσκου.

} Με τη σημερινή του νίκη ο ΠΑΟΚ αφενός θα εξασφαλίσει την δεύτερη θέση που θα τον οδηγήσει στην Ευρώπη, και αφετέρου θα δώσει την απαραίτητη χαρά στο κόσμο που τόσο πολύ τη χρειάζεται.

} Από την πλευρά του Λουτσέσκου περιθώρια για πειραματισμούς δεν υπάρχουν, και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ.

 

} Οι παίκτες που θα επιλέξει ο Λουτσέσκου και θα αγωνιστούν σήμερα απέναντι στον Άρη, πρέπει να γνωρίζουν πως άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη δεν υπάρχει.

} Αυτό σημαίνει, ότι πρέπει να παίξουν με πάθος και να στείλουν ένα σαφές μήνυμα στους αντιπάλους τους, ότι αυτή τη νίκη την χρωστούν στους φιλάθλους τους, που τόσο πολύ τους έχουν πικράνει.

 

} Αφού ο ΠΑΟΚ κλειδώσει σήμερα τη δεύτερη θέση κατακτώντας τη νίκη, στη συνέχεια ο Λουτσέσκου μπορεί να κάνει το πρόγραμμα της ομάδας για τον τελικό του Κυπέλλου.

} Αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να πάρει του τρεις βαθμούς απέναντι στον Άρη, θα ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών και το κλίμα της ομάδας που σήμερα είναι βαρύ.

} Για όλα τα παραπάνω θεωρούμε ότι η σημερινή νίκη  για τον  ΠΑΟΚ είναι μονόδρομος, και θα πρέπει να την κατακτήσει πάση θυσία.

 

} Για τη νέα αγωνιστική περίοδο φαίνεται πως ο ΠΑΟΚ έχει βάλει υψηλούς στόχους, γι αυτό άλλωστε και έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κουαλιάτα.

} Ο συγκεκριμένος παίκτης είναι τουλάχιστον μια κλάση καλύτερος από τους σημερινούς που αγωνίζονται με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

} Αυτό σημαίνει, ότι ο Ιβάν Σαββίδης σε συνεργασία με τον Μπότο και τον Λουτσέσκου, έχουν βάλει ψηλά τον πήχη για τη νέα σεζόν.

 

} Η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο παλατάκι την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ, και θα πρέπει να κατακτήσει τη νίκη, γιατί τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα για όλους τους εμπλεκομένους.

} Ο κόσμος στηρίζει την μεγάλη οικονομική προσπάθεια του Θανάση Χατζόπουλου, δεν ανέχεται όμως να βλέπει την ομάδα να γνωρίζει την μια ήττα μετά την άλλη.

} Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ έχει τη δική του ευθύνη για την στήριξη που προσφέρει στο Λυκογιάννη, ο οποίος δεν έχει τη δύναμη να σηκώσει το βάρος μια μεγάλης και ιστορικής ομάδας όπως είναι ο ΠΑΟΚ.

Σχόλια

 1. Πονάει λίγο ,αλλά εντάξει θα το ξεπεράσετε


  Peet

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ τείνει να γίνει κλαρινογαμπρός μετά από τόσα αποτυχημένα και ξεφτυλιστικά αποτελέσματα.

  Ο ΠΑΟΚ πληρώνει το ξεζούμισμα κάποιων ποδοσφαιριστών και το ξενέρωμα κάποιων άλλων.

  Ο Λουτσέσκου κινδυνεύει με μια εντυπωσιακή έξοδο από τον ΠΑΟΚ, καθώς η αναμενόμενη ήττα στον τελικό από τον Παναθηναϊκό δεν θα μπορέσει να περάσει στα ψηλά.

  Ο Λουτσέσκου θα αναγκαστεί να ψάξει ποδοσφαιριστές που θα βάλουν τα πόδια στη φωτιά στον τελικό, αλλά τραυματίες και πρώην ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ δεν θα το πράξουν.

  Βρε τον φουκαρά τον ΠΑΟΚ...

  Reivellere

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου