Εξόργισαν τον κόσμο και άκουσαν τα μπινελίκια τους παίκτες και Λουτσέσκου...

 

 


 

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τις τραγικές εμφανίσεις του, και μέσα στην Τούμπα γνώρισε μια ακόμη ταπεινωτική ήττα από τον Άρη, προκαλώντας την οργή του κόσμου.

} Μια εβδομάδα να έπαιζε ο ΠΑΟΚ με αυτή την αγωνιστική φιλοσοφία, δεν επρόκειτο να σκοράρει, και η νίκη του Άρη κρίνεται απόλυτα δικαιολογημένη.

} Ο Λουτσέσκου κολλημένος στον τελικό, πειραματίστηκε πάλι με κάποιους παίκτες, και το μόνο που πέτυχε ήταν να ακούσει τα υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων.

 

} Ειλικρινά, πιστεύει ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, ότι αυτή η ομάδα μπορεί να κερδίσει στον τελικό τον Παναθηναϊκό;

} Θα πρέπει να είναι πολύ αφελής για να πιστεύει κάτι τέτοιο, εκτός και αν βάλει το χέρι της η Παναγιά όπως θα έλεγε και ο Άγγελος Αναστασιάδης.

 

} Όπως και στο χθεσινό μας σχόλιο αναφερθήκαμε, ο Ιβάν Σαββίδης σε συνεργασία με τους Λουτσέσκου και Μπότο, έχουν βάλει αρκετά ψηλά τον πήχη σχετικά με τη αγωνιστική πορεία του ΠΑΟΚ στη νέα αγωνιστική περίοδο.

} Η εντολή που έχει δώσει ο Ιβάν Σαββίδης σε Μπότο και Λουτσέσκου είναι ξεκάθαρη, και οι δυο τους  είναι υποχρεωμένοι να την σεβαστούν.

} Θα πρέπει οι δύο υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος Λουτσέσκου και Μπότο, να είναι προσεκτικοί στις επιλογές τους, και να μην κουβαλήσουν στο ΠΑΟΚ μετριότητες που ενώ ξαφρίζουν το Ταμείο της ΠΑΕ, δεν προσφέρουν αγωνιστικά στην ομάδα.

 

} Η οικονομική ζημιά που έχουν προκαλέσει οι διάφοροι παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα του ΠΑΟΚ χωρίς να μπορούν να σηκώσουν το βάρος της είναι πολύ μεγάλη.

} Είναι δικαιολογημένη η απορία του Ιβάν Σαββίδη, πώς είναι δυνατόν με ελάχιστα χρήματα κάποιες μικρομεσαίες ομάδες να εντοπίζουν παίκτες μεγάλης αξίας, ενώ ο ΠΑΟΚ που ξοδεύει ένα κάρο λεφτά στη μεταγραφική περίοδο να επιλέγει μετριότητες.

} Αφού όμως τα... κυνηγόσκυλα του ΠΑΟΚ έχουν χάσει την όσφρησή τους και δεν μυρίζουν ούτε ... ψημένη μπριζόλα, είναι καιρός ο Ιβάν να αλλάξει φιλοσοφία.

 

} Να σταματήσει να ψάχνει στα... θολά νερά του εξωτερικού, και να προχωρήσει στην απόκτηση παικτών από Ελληνικές ομάδες στις οποία αγωνίζονται πολύ καλοί ξένοι παίκτες.

 

} Σήμερα ο ΠΑΟΚ διαθέτει τρεις κεντρικούς επιθετικούς, (Άκπομ-Τσόλακ και Ολιβέιρα), αλλά δεν βοηθούν την ομάδα όσο θα την βοηθούσε αγωνιστικά ο Περέα του ΠΑΣ.

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ο παίκτης του ΠΑΣ εξέφρασε την επιθυμία του μέσω του  μάνατζερ του να έρθει στο ΠΑΟΚ.

} Τα χρήματα που χρειάζεται να διαθέσει ο Ιβάν για την  απόκτηση του Περέα είναι λιγότερα από αυτά που τσεπώνει ο Τσόλακ.

 

} Όση καλή διάθεση και να έχει ο Ιβάν Σαββίδης να δημιουργήσει  μια ισχυρή ομάδα, δεν μπορεί να πετύχει το στόχο του, αν συνεχίσει να συνεργάζεται με τον ίδιο μάνατζερ.

} Ένας έξυπνος άνθρωπος όπως είναι ο Ιβάν Σαββίδης, δεν ανέχεται να ξοδεύει χρήματα και να μη πιάνουν τόπο όπως γίνεται όλα αυτά τα χρόνια.

} Ο πλέον κερδισμένος της υπόθεσης είναι ο μάνατζερ, ο οποίος έχει εισπράξει αρκετά χρήματα από τον ΠΑΟΚ, πουλώντας ... καλοκαιρινά παλτά.

 

} Στη δημιουργία του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, κανείς δεν τόλμησε να βάλει εμπόδια στον Μελισσανίδη, με αποτέλεσμα σε ικανοποιητικό χρόνο η Αγία Σοφία να είναι έτοιμοι να φιλοξενήσει αγώνες.

} Αντίθετα με το γήπεδο της ΑΕΚ, στη περίπτωση του ΠΑΟΚ συμμάχησε το... σύμπαν για να στερήσει στο Δικέφαλο του Βορρά από ένα νέο και σύγχρονο γήπεδο.

} Όλα συνηγορούν όμως, πως οι αρμόδιοι Υπουργοί της Κυβέρνησης, πιθανόν εν όψει εκλογών, αποφάσισαν να κάνουν ένα βήμα προς τα εμπρός, και να ξεπεραστούν κάποια προβλήματα ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την  νέα Τούμπα.

Σχόλια