Εφιάλτης για τον Λουτσέσκου, να πανηγυρίσει μέσα στην Τούμπα ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα...

 

Ο Λουτσέσκου έβαλε αναπληρωματικούς με την ΑΕΚ. Μάλιστα. Γιατί το έκανε αυτό το πράγμα ο Ρουμάνος; Το σκέφτηκε κανένας; Εγώ θα σου πω το τι είναι και πως είναι που λέει κι ο Μπάγεβιτς.

Την Τετάρτη 4 Μαϊου, παίζει ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στο εξ αναβολής. Αυτό και τίποτα στον κόσμο θέλει ο Ρουμάνος. Να νικήσει τον Ολυμπιακό. Αυτός είναι το στόχος του κι άφησε τους βασικούς στον πάγκο για να τους έχει ξεκούραστους.

Αυτό είναι το ματς της χρονιάς για τον Ρουμάνο, όχι ο τελικός του κυπέλλου. Να κερδίσει μία ή και δυο φορές τον Ολυμπιακό αν γίνεται. Μόνο έτσι θα έχει μούρη ότι η χρονιά ήταν πετυχημένη.

Δεν θέλει ο Λουτσέσκου να πάρει το πρωτάθλημα στην Τούμπα μέσα ο Ολυμπιακός. Μία ισοπαλία θέλει στην Τούμπα και καθάρισε ο Ολυμπιακός.

Σκέφτεσαι να έχουμε πανηγύρια μέσα στην Τούμπα; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, ρε. Ο Ολυμπιακός πρέπει να φύγει με ήττα από την Τούμπα. Γι αυτό το έκανε αυτό ο Λουτσέσκου χωρίς να υπολογίζει ούτε Σαββίδη, ούτε Μελισσανίδη.

Έτσι είναι. Εδώ ο Ρουμάνος ξανακαλλιεργεί το μύθο του στην Τούμπα. Και βρίσκει μπροστά του έναν Ολυμπιακό σε κακά χάλια και θα τον κερδίσει μία φορά; Και τι θα έχει να λέει μετά; Ότι τον απέκλεισε στο κύπελλο με ισοπαλία;

Εφιάλτης θα είναι για τον Λουτσέσκου να πανηγυρίσει ο Ολυμπιακός την κούπα μέσα στην Τούμπα. Δεν το αντέχει αυτό ο Ρουμάνος.

Κι αν στραβώσει το ματς και νικήσει ο Ολυμπιακός, πάει κι ο μύθος του Λουτσέσκου. Άδειο κουτάκι μπίρα θα καταντήσει. Τελειώνει το αφήγημα.

Σχόλια