Αρχίζει το σανοπαραμύθι: Οι Σαββιδοτέχνες περιμένουν στη γωνία τον Μαρτίνς με Παναθηναϊκό, για «νέα αλλοίωση του πρωταθλήματος»

 

Ο Ολυμπιακός έπαιξε με πιτσιρικαρία στο Χαριλάου και νίκησε τον Άρη. Μάλιστα. Και με τον Παναθηναϊκό, τι θα κάνει αύριο Τετάρτη στον Πειραιά; Πάλι την ίδια ενδεκάδα θα βάλει; Πάλι θα έχουμε αλλοίωση του πρωταθλήματος και στο «Καραϊσκάκης», όπως είχανε στην Τούμπα, όπως γράφανε και λέγανε οι Σαββιδοτέχνες; 

Στην γωνία περιμένουν οι Σαββιδοτέχνες και τον Μαρτίνς και τον Μαρινάκης σ’ ένα δεύτερο επίπεδο. Άπαξ κι ο Μαρτίνς παίξει με βασικούς κόντρα στον Παναθηναϊκό, αρχίζει και πάλι το σανοπαραμύθι.

Καμία σημασία που ο Ολυμπιακός με τα πιτσιρίκια κέρδισε στον Άρη. Σημασία έχει ότι ο Μαρτίνς έπαιξε με τα τσικό. Κι ας κέρδισε. Η επικοινωνία μετράει, όχι το αποτέλεσμα, ρε, πλάκα κάνουμε τώρα; Κι αν βάλει βασικούς με τον Παναθηναϊκό, θα μιλάμε για καραμπινάτη περίπτωση αλλοίωσης του πρωταθλήματος.

Άλλωστε κι ο Νίκος Νταμπίζας αναρωτήθηκε στην κυριακάτικη εκπομπή του Open TV, αν ο Μαρτίνς το επαναλάβει και κόντρα στον Παναθηναϊκό αυτό που έκανε με τον Άρη. Έχει καμία σχέση με την ανάλυση του συστήματος και της τακτικής που κάνει στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, αν ο Μαρτίνς παίζει με αναπληρωματικούς ή κανονικούς ή με μισούς – μισούς;

Σχόλια