ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Οι αριστεροί έχουν ξεφτιλίσει σε μέγιστο βαθμό το ... ηθικό πλεονέκτημα!

 Ελλείψει άλλων σοβαρών επιχειρημάτων, ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να χρησιμοποιεί το πάγιο σύνθημα, ότι τα νέα μέτρα του Μητσοτάκη εξακολουθούν να επιδοτούν την αισχροκέρδεια.

} Σιγά-σιγά ο Τσίπρας πλησιάζει τον Κουτσούμπα, που μόνιμα ασχολείται με το κεφάλαιο, και έχει αναλάβει... εργολαβικά τη στήριξη των εργαζομένων.

} Όσο για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ κάνει τον κινέζο, γιατί δεν θέλει να στενοχωρήσει τον δικτάτορα Πούτιν.

 

} Οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες που βρίσκονται παράνομα στη Χώρα μας και έχουν εγκατασταθεί στην Αττική, ζητούν από την Κυβέρνηση να τους δημιουργήσει Νεκροταφείο.

} Τ ο έχουμε επαναλάβει αρκετές φορές, ότι οι μουσουλμάνοι που βρίσκονται παράνομα παρκαρισμένοι στη χώρα μας, αποτελούν άμεσο κίνδυνο για την Ελλάδα και τους πολίτες.

 

} Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τοποθέτηση στηθαία ασφαλείας στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης αεροδρομίου.

 

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι η Σπυράκη επιμένει και θέλει να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, μέσα από το οποίο θα διεκδικήσει την εκλογή της  στην Α Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

} Θεωρούμε ως δεδομένη την υποψηφιότητά της, γιατί οι όποιες αντιρρήσεις των υποψηφίων Βουλευτών της Πόλης, περνούν σχεδόν απαρατήρητες από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

} Δεν είναι όμως μόνο η Σπυράκη που θέλει να πολιτευτεί στην Α Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, γιατί υπάρχουν και κάποιοι άλλοι όψιμοι πολιτευτές που έχουν επιλέξει την ίδια Περιφέρεια.

 

} Αυτή την κακομούτσουνη Θάνου που έφτασε να γίνει ακόμη και Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, ο πρώην Τραπεζίτης Βγενόπουλος,  την εμπλέκει σε οικονομικές συναλλαγές.

} Φαίνεται, πως αυτά τα προσόντα εκτίμησε ο Τσίπρας, γι αυτό και την προσέλαβε ως Νομικό Σύμβουλο στην Κυβέρνησή του.

 

} Τελικά άλλος λίγο και άλλος περισσότερο, όλοι αυτοί που πέρασαν από τον Δικαστικό Κλάδο, (Θάνου- Παπαγγελόπουλος), και κατέληξαν συνεργάτες του Τσίπρα όλο και έχουν οικονομικά και όχι μόνο μπλεξίματα .

} Το... ηθικό πλεονέκτημα που επικαλούνται οι αριστεροί, δεν το έχουν απλά χάσει αλλά τον έχουν ξεφτιλίσει σε μέγιστο βαθμό.

 

Σχόλια