ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ: Κλασική δημόσια υπηρεσία και η ΕΥΑΘ…

  

Για τον τρόπο που λειτουργούν οι Δημόσιες Υπηρεσίες και οι Δημόσιοι Οργανισμοί, έχουμε εκφράσει αρκετές φορές τη θέση μας, που φυσικά κάθε άλλο παρά θετική είναι.

} Προχθές η ΕΥΑΘ ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει διακοπή νερού στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, προκειμένου να αποκατασταθεί ζημιά στο δίκτυο.

} Η πρώτη ενημέρωση των αρμοδίων  προς τους πολίτες έλεγε, ότι η διακοπή νερού θα διαρκέσει από τις  13.00 έως τις 15.00.

 

} Φαίνεται πως η βλάβη δεν εντοπίστηκε, με αποτέλεσμα από την Εταιρία να υπάρξει δεύτερη ενημέρωση που  έλεγε ότι η βλάβη θα αποκατασταθεί μέχρι τις 17.00 ώρας.

} Οι αρμόδιοι όμως έπεσαν πάλι έξω στις εκτιμήσεις τους και υπήρξε νέα ενημέρωση προς τους πολίτες, ότι νερό στα σπίτια τους θα έχουν έως της 19.00 ώρας.

} Δυστυχώς όμως, γιατί και αυτή τη φορά οι αρμόδιοι έπεσαν πάλι έξω στις εκτιμήσεις τους, με αποτέλεσμα να εξοργίσουν δικαιολογημένα τους πολίτες.

 

} Τελικά το νερό έφτασε στα σπίτια των πολιτών με καθυστέρηση εννέα (9!!!) ωρών, προκαλώντας την οργή του κόσμου.

} Αυτό κατά τη δική μας εκτίμηση συμβαίνει, γιατί έχουμε διαπιστώσει πως για μια βλάβη στον Ύδρευση στο συνεργείο αποκατάστασης συμμετέχουν πέντε και έξι πολλές φορές, αλλά από αυτούς ο ένας εργάζεται, γιατί οι άλλοι παίζουν το ρόλο του προϊσταμένου ή του μυαλοπώλη όπως λέμε εμείς.

 

} Κάποιοι περίεργοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το θάνατο ενός 7χρονου αγοριού στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης που προέκυψε από παθολογικά αίτια, και για να πετύχουν το στόχο τους χρησιμοποιούν διάφορα γελοία επιχειρήματα.

} Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ότι το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης παρά τις όποιες αδυναμίες υπάρχουν γενικότερα στη Δημόσια Υγεία, λειτουργεί  περισσότερο από ικανοποιητικά.

} Το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, διαθέτει κάποιους εξαιρετικούς Γιατρούς που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τους Ευρωπαίους, και στη κατηγορία αυτή ανήκει ο Διευθυντής της Παιδοχειρουργικής Κλινικής Γιώργος Τσικόπουλος.

 

} Ο Γιώργος Τσικόπουλος με τους θαυμάσιους συνεργάτες του Χρήστο Χάϊδο και Χρήστο Στεφανίδη, επιτελούν ένα εξαιρετικό από κάθε άποψη έργο, και η επιτυχία τους έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Χώρας.

} Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Νίκος Αντωνάκης, είχε την τύχη να έχει διευθύντρια στο Ιπποκράτειο την  εξαιρετική Δέσποινα Χατζηβασιλείου, η προσφορά της οποίας είναι τεράστια και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει.

} Θα ήταν παράλειψή μας να μην αναφέρουμε την Σαμπρίνα Τιτοπούλου, η οποία ως υπεύθυνη Υποδιοικήτρια του Δερματολογικού τμήματος, έχει μια εξαιρετική πορεία.

 

} Αξιολογώντας τους Γιατρούς της Θεσσαλονίκης που επαναλαμβάνουμε είναι εξαιρετικοί, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στον Χειρουργό Ουρολόγο Θανάση Μπέκο.

} Ο Θανάσης  Μπέκος  συνεργάζεται με το Διαβαλκανικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, και αποτελεί το βαρύ πυροβολικό της Κλινικής.

} Με εξειδίκευση στη Ρομποτική, ο Θανάσης Μπέκος  αποτελεί όαση για όσους χρειάζονται την Ιατρική του φροντίδα.

} Σημαντικό είναι, ότι ο Θανάσης Μπέκος πέρα από ένας εξαιρετικός Γιατρός, είναι και ένας θαυμάσιος άνθρωπος, βασικά στοιχεία που αποτελούν εγγύηση για τους  πολίτες.

 

 

Σχόλια